Du är saknad

jag tänder ett ljus för släckta själar

lågan brinner i eran ära

vila i frid

tills vi ses igen vila i frid

jag tänder ett ljus för dig
som vilar uppe i det blå
du är saknad min bror
min bästa vän
mer än två år har gått
vi kommer alltid minnas dig
☮♥


Vad ska du göra

Hej igen på er där ute i stugorna!
Känns som det var igår jag skrev men vet ni vad? Det var faktist tre dagar sen (Tror Linn är besviken).
Idag så har jag jobbat och sen fick jag skynda mig hem och iväg igen för idag fyllde min vän Pernilla år! Så hon bjöd mig på tårta och det var riktigt gott, och var riktigt länge sen jag var hemma hos henne, var riktigt skojj!!!
Nej nu funderar faktist jag på att sova för imorgon ska jag upp och jobba igen, har sovmorgon på en halvtimme, njuter verkligen av det!! ;) Fast är så roligt att jobba, speciellt med allt roligt folk man jobbar med och med allt roligt folk som hyr skidor, får då sig åtminstånde ett gått skratt varje dag haha :)
☮♥

Ett blogginlägg tillägnat Linn Larsson,

Hej!
Ja, igår så skjutsade jag min vän Linn Larsson hem efter skolan och då tyckte hon det var dålig uppdatering på min blogg, vilket det verkligen varit eftersom jag inte bloggat sen den 5... Menmen har man inte tid så har man inte..
Ja Ska väll berätta vad jag gjort sen sist... Hmm jag har nog jobbat gått i skolan och varit med vänner och min kille. Vad finns det mer att säga? Jo just ja, min mormor har ju fyllt år, skojj va!!
Hejdå!
☮♥

Massa mystiska saker...

Den senaste tiden har det hänt sjukt mycket oförklariga skaer hemma hos oss... Som idag när jag kommit hem så åt jag och Robin mat med min mamma sen skulle han åka och jag skulle upp på mitt rum då hör jag någon som ropar "elvira", det är med en lite flick röst och jag reagerar med att gå tillbaka och fråga vad det var eller om det  var tv? Och min mamma förstår inte alls vad jag menar och har inte hört någon som ropat... Sen berättade hon att idag när hon satt på toa så hör hon hur damsugaren startar utanför och dörren skakade... Och i tisdags tror jag, så var jag ensam hemma, då hör jag hur någon går runt och visslar på nedervåningen och så att någon går på övervåningen och när jag kommer upp ligger ett kort på mig och Robin i min säng, inget runt om det har ramlat och jag har ungifär 50cm mellan sängen och där kortet står och det ligger uppåtvänt... Har hänt en massa mer och fan va jag älskar det hahaha är faktist rikitgt sjukt mysigt även fast man inte vet vad det är, men endå lite läskigt menmen dom gör ju inge ont så :)
☮♥

Nu är det lungt

Sitter hos Robin medans han är ute och kör lite folk så han kommer nog tillbaka snart :)
Idag har det varit en kaos dag eller iallafall imorse... Min chef ringde igår och frågade om jag kunde komma och jobba idag sp jag sa ja, men när jag skulle få skjuts hem i moprse så startar inte hans bil så då går vi över till hans mamma som jobbar inärheten och hennes startar inte häller och jag får lite panik, är trött som fan efter som jag gick upp 5.30 och det kändes som jag inte visste ett dugg vad jag skulle göra så jag ringer min far som är på jobbet och han säger att jag måste försöka ringa hem och få upp någon som kan åka fort och hämta mig. Tur som det är så vaknar mamma när jag ringer så hon kommer och väl hemma så upptäcker jag att det är super bråttom men hann iallafall i tid till jobbet, skönt!
Men när jag ska från jobbet startar inte min Amazon, eller jo den startade men efter 10-15 minute, då var jag inte häller så glad och när jag kommer hem byter jag om fort och så packar ihop lite och nu sitter jag hos RObin igen, jobbar inte imorgon, Lite tråkigt, vill jobba nu när man kommit igång en dag haha och är värkligen trevligt där ute med folket som jobbar och med våra gäster haha ;)
☮♥

RSS 2.0