Tjenare

Riktigt länge sen nu igen, har haft fyra veckors apu nu, saknar stället redan och tag farväl med kramar och tårar!
Jag till ett av barnen: kan inte jag få en kram nu när det är min sista dag?
Barnet: Jaha, ska du åka hem till Lillemor?
Lillemor är en som jobbar där som går i pantion idag , söt unge men dit ska jag då verkligen inte :)
Nej känns som man skulle vilja ha några veckors praktik till, men ska nog dit på måndag igen för måste göra klart mina apu-uppgifter och hämta pappaer för min handledare är inte varit där den sista veckan, bra va!
Nej idag ska jag bara ta det lungt, packa och fixa lite saker för imorgon så drar jag till ett av mina favorit ställen på hela jorden! Och är nog ingen som kan gissa vad det är häller så kan ju lika gärna säga, jag ska till Trysil, fast bara över dagen då men ska bli super! Åker upp med pappas jobba, med pappa och min lillebror så kommer bli fint att ha en skön dag där uppe med sol hela dagen som det ser ut nu, stek!
☮♥

18år, snart börjar väll mossa växa på mig...

Igår fyllde jag somsagt år, det blev att fira det ute i backen med min familj, familjen Kjerulfs, mormor och morfar och Dahlberg :) Sen kom farmor och frafra hem och grattade mig på kvällen, var en super dag fast var riktigt trött!!
Och Dahlberg bjöd mig på bio idag som present, vart den dära nobell filmen, hoppade faktist till några gånger, den var riktigt bra fast lite seg ända tills det nästan var sjult men den var faktist bra haha :)
Nu ska jag sova snart och vila upp mig för en ny apu-dag imorgon, har verkligen fått en super plats, fint det!
☮♥

Nämen ser man på

Vad säger man? Om någon timme så blir jag 18år, wehååå! Har precis bakat en kladdkaka och spelat lite gitarr för er som undrar. Imorgon ska jag ut i backen och bli firad, som vanligt... Haha ;) Idag hade jag igentligen tänkt festa lite men just nu så orkar jag inte så blir väll att ta någon öl och så skulle det kanske bli någon mojito med min mor. Jag är ingen alkoholist men va fan jag blir ju faktist 18 och blir ingen fest för är rätt slut just nu så varför inte? :)
Nej nu ska jag slå på en film och titta lite, kanske baka en tillkladddkaka och njuta sista lördagskvällen detta lov.
☮♥

Nu är det vår, för idag firades det!

Jobbat hela dagen och bleven lite extra lång dag, 10 timmar idag ;) Fast nu är man ju lite slut i huvudet och fötterna gör ju bara lite ont men man överlever! Hade iallafall riktigt kul idag på jobbet, som vanligt, fast idag var det en liten speciell dag för idag firade vi in våren :D Det var Vali som jobbar där som hade med sig glass, för i hans hemland (Bulgarien om jag inte minns helt fel) så firar man in våren jämt den första mars och då ger man sina nära och kära en liten present som man vet att dom tycker om och Vali vet om att vi svenskar älskar glass så då bjöd han på det, snäll han är :)
Imorgon är jag iallfall ledig och resten av veckan med, och idag har jag namnsdag och i namnsdags present fick jag långkalsånger av min mor, fint!!
Nej får se, imorgon blir det kanske att sitta ute i backen och steka lite eller bara vara hemma och ta det lungt, får se vad dagen erbjuder! :)
☮♥

RSS 2.0