tjingeling!

Ja igår hände inte allt för mycket, vart lite ändrade planer då som misslyckades men va på kupolen ett tag iallafall och hittade lite fynd och träffade Dahlber ett litet tag där med. Ja vad ska man säga mer?
Jo idag har jag ju föresten en övningskörning och sen efter det kommer mormor och morfar för att hämta mig så ska man hem och fira storebrorsan som fyller 20år idag, helt sukt att han har blivit så stor haha ska jag säga egentligen ;)
Nej får se vad som händer sen iallafall blir nog att sova hemma denna natt iallafall och kanske ta och festa imorgon eller något, får se som sagt och nu vet ni också bra va?!
☮♥

Ett inlägg tillängnat Linnlarsson.

Jag kom ihåg första gången jag såg dig... Eller nej det gör jag inte men endå, du har altid varit lika ful för det min vän!
Vi har ju faktist gått i samma klass i hmm låttmig tänka... sju år om jag inte räknat fel, kan ju fråga dig? Du som är soltorgare och allt! Nu får du nått och läsa om också du som tycker jag aldrig uppdaterar, måste ju tänka "WOW två inlägg på en dag, fantastiskt! :D"
Ja, jag vet ni andra känner er nog jätte avunsjuka för att jag har en vän som Linn, och det får ni vara också!
Ja man har haft mcket fina stunder med dig och hon den där vad heter hon nu..? justja, Nico, min inte lika betydelsefulla vän. Så jag vet inte vad jag ska skriva mer men komihåg en sak, Linn larsson är ful. :)
☮♥

heppladej!

Hej på er där ute i stugorna! (Linn Larsson borde iallafall se detta skulle jag tor.)
För tillfället bor jag hos Robin, får se när man kommer flytta hem blir nog innan lovet är slut iallafall en sväng haha ;)
Men idag ska jag träffa Emma, får se om hon kommer ihåg det från när vi pratade igår för hon har då inte hört av sig än, jävla kinderägg det där!!
Snart blir det iallafall att käka go mat med Robin, fläskfele och pomfritt, vilken lyx.
Hej så läge och varsegoda för denna lilla ppdatering som nu sker en gång per år.
☮♥

RSS 2.0