Dag 3 i London

Sista Riktiga dagen har i London nu, imorgon ska man ata frukost vid sju, klockan atta gar bussen till flygplatsen och sa gar vall flyget vid tre kanske sa blir att spendera dagen pa en flygplats imorgon (y)
Idag har man varit pa Madam Thuso (eller hur det stavas?) Och sen Arsenald arena (stavning tack?) sen blev det ocksa lite shopping idag med (y) Skont att man ska hem imorgon iaf, for borjar bli lite for mycket trott i mina fotter...


Dag nummer 2!

Dag nummer tva nu, har varit ute pa stan hela dagen, haft fruktansvart mysigt och kul!!
Nu sitter vi pa hotellet och snart kanske vi drar ivag till nagon bar eller nagor, far se hur det blir! Har ocksa hittat den perfekta klanningen infor brollopet i sommar!! Underbar!!!


London nu da!

Framme i London, idag har vi bara tagit det lungt och gatt och kollar runt lite pa det nermaste i stan och vart tunnelbarnan ligger och har redan hittat en affar som jag alskar x1000, rocka billy, mmmm hitta sag en massa as snygga klaningar och och klackskor som var helt makalosa, dit ska jag och shoppa imorgon och jag som inte kan ga i klackskor eller aldrig anvander klaning!! Hahaha men vart skit sugen, och nu ar det bara liten tid kvar pa tiden vid datorn for sitter vid ett internet cafe, har inge internet pa mobilen, skojj!!!


gört

Varit med Evelina idag, mysigt vi haft när vi åkt runt i min epa och det varit mellan 35 och över 40 grader i den (y) Sen har vi käka glass, donken och kollat fotboll, kult!
Nu har jag plockat fram alla saker som ska med tills imorgon så går man väll upp tidigt för att fixa sig och packa ner allt... För imorgon klockan tio går bilen mot Västerås och så därifrån med flyg till London, fan va skönt det ska bli nu, längtar verkligen till det!!
Fast kommer ner senare på eftermiddagen så blir inte så mycket att göra just då utan bara ta det lungt, sen blir det schopping i massor och massa dör till ;) UNderbart säger jag bara!!!

☮♥


Radion spelar Jhonny Cash

Ännu en dag med så himla fint väder, känns som det inte kan bli bättre nu!! Om några timmar ska jag hem till min mammas moster som fyller år, där ska också hennes barn vara (mammas kusiner) Och en av dom bor i Malmö och den andra i Smedjebacken så ser dom inte så ofta längre så ska bli underbart :) Fast ja, egentligen är mammas kusiner (dom iaf) och moster precis som min egna moster och kusiner haha random men det är bra!
Igår så klippte mormor mig lite mer, så nu är jag nöjd för tillfället igen så ska väll försöka få årdning på frillan nu när den står åt alla håll, så vackert!!

☮♥


Eller så stannar man hemma...

Känns lite tråkigt, skulle vilja åka till någon men nej... Min lillebrorsa har kusinen här, Julius, Och han och jag kan inte vara i samma rum utan att bråka... Sen drog storebrorsan precis iväg till en polare och födelsedagspartaj... Och själv sitter jag hemma nu ensam och när jag berättar att jag tänker åka någon stans så säger mamma "NEEEEEJ, lämna mig inte ensam!!" Så då ska jag sitta hemma med henne, och min kusin...  Nej känns inte som någon kul kväll, men man får väll försöka, det blir ju till vad man gör det!!

☮♥

Fast det fanns en tid vi älskade varandra också <3


Fifasen

Precis varit och skjutsat hem Evelina, blev att hon sov över här inatt för min epa hade inge batteri nästan igår så det blev bäst så :) Hade iaf kul! Och så hände en olycka, inte så kul, men det gick bra iaf tillslut!! Blev ju massa fula kort på oss, inte okej!! hahahah
Så vart det lite spelade på datorn och tv tittande, och Eve är fasinerad (om det nu stavas så?) över dinosarier och paraplyn!!



☮♥


Vart ska du sova inatt?

Sitterhär och kollar på mig garderob, va ska man ha på sig egentligen? Känns som att antingen är det för kallt eller för varmt med allt man har... Och massa kläder som jag har lika som resten av familjen eller mina strumpor försvinner automatiskt bort när jag har slängt det i tvätten... Undra varför? Och så dyker som upp på dom mest undliga ställerna... Nej måste börja vara den person som går igenom tvätten först och tar mina saker, snart har jag bara trosotr och BHar kvar... Inte bra!!

☮♥


Jag är en klippa! Vill du se mig smyga?

Det känns som att vara ledig från skolan nu i en och en halv vecka är rikitgt skönt och att man behöver det! Jag är riktigt slut nu och längtar till det blir sommar! Och nu har jag bestämmt mig för att börja cykla (så fort jag hittar mina cykelnycklar), skulle cyklat till skolan idag men ikke sa nikke.. sen kom jag på att jag kunde cykla ikväll då jag, Linn Nico och Brunk ska grilla pinnbröd men så kom jag på dom förbaskade nycklarna igen... Har ett spirallås och den finns det ju extra nyckel till men så har jag ju orginallåset på min kärringhonda kvar (vilket är ett gammlatlås) och jag har ingen extra nyckel till det... Känns lite tråkigt, och jag tänker inte göra som Evelina sa, ta borde det låset och sätta dit ett annat hahah även fast det skulle vara smart! Nej, nycklarna måste ju finnas någonstans på mitt rum, har för mig att jag såg dom på något fiffigt ställe i vintras (y)

☮♥


en timme för tidigt

Kommer ner på neder våningen, då både min lillebror och storebror är hemma fortfarnade och jag fattar inte varför dom är det? Jag brukar alltid vara själv hemma (föutom pappa ibland) på mångdarsmogon, men 9inte den här gången?
Jag: Varför är du hemma? Börjar inte du åtta?
Storebrorsan: Jo men tänker inte åka såhär mycket tidigare!
Jag: Men va fan du har ju redan börjat?
Storebrorsan: Nej, klockan är bara fem över sju...
Och jag gör den dumme idéen att berätta för min lillebrorsa och säger att jag ska gå upp och lägga mig igen då jag hör han säga "låtsas att du är ett litet ägg!" Jaa, men det var ju smart sagt, *host* och ja, nej jag vet inte vad jag ska säga, men kan självklart inte somna om för mitt alarm får mig värkligen att vakna till så ska nog gå ner endå och göra mig i årdning, en halvtimme spelar inte så stor roll!!

☮♥


Vad ska man göra idag?

Tänkte te en chill dag idag och ta det lungt, men nej, min kära mor har bestämmt att just idag ska jag städa på altanen för att min lillebrorsa fyller år nästa lördag så vi kan sitta ute där då och då måste jag städa? Snällt, eller inte, borde vara min lillebrorsa om ska städa där, ska föresten försöka städa innut i min epa, märkte när jag åkte att det kan behövas för ligger grus i massor under mattorna (y) Aja får se hur det blir, ska försöka mig på att göra hemtentamen som jag har i sam, den ska in på Tisdag så kan ju vara bra att fortsätta med den, för har gjort 2 frågor och det kommer jag nog inte så långt på... Ska faktist försöka mig på ett VG i sam, om jag har tur, vilket jag borde få eftersom jag legat på VG-MVG i det ämnet det här läsåret vilket är otroligt!!! Men men, är man bäst eller är man?

☮♥




Tvätt

Har precis tvättat min och min mors bil! Snart ska jag kanske också tvätta min fars bil också... Men just nu orkar jag inte, blev helt slut, är fett dygt att vara förkyld och nästan inte sovait nått inatt... Nej inte okej! Men aja, jag håller mig vaken iaf, får se vad denna dag erbjuder... ska väll snart gå ut till nästa bil som väntar, 200:- för att tvätta mor och fars bilar, som också går skit fort, är inte en dålig timmpenning haha!! Nej nu ska jag äta en banan som ligger brevid mig och fästas!

☮♥


Sjukt lätt!

Setat ute idag i solen, men fick inte sitta ute i de kläder som jag vill utan blev tvungen att ha på mig sockor, mjukisbrallor och tjocktröja! Varmt och skönt! Eller ja, lite väl varmt där ett tag, men var riktit skönt med solen som värmde och nu finns det verkligen hopp om sommar! Funderar på att gå och lägga mig ett tag snart är jätte trött och helt slut i kroppen, ska väll försöka ta mig till skolan imorgon om man orkar, vilket vi får se, just nu känns det inte som det, men kanske om jag sover lite nu och sen senare inatt så ska det nog kanske gå? Hoppas på det, är verkligen inte kul att vara hemme!!

☮♥


Fluff

Imorgon blir det nog skolan, har inte feber, är skitförkyld men det ska nog funka, är för segt att vara hemma tycker jag! Ska snart försöka plugga lite och fixa ihop lite saker som ska göras klart! Sen får jag se, kanske ska ut på en kort promenad, är faktist fint väder igen nu! :)

☮♥


skola imorgon? Nej!

Kom nyss hem, huvudet har börja dunka igen och jag ligger på 37,6grader och tog alvedon för bara någon timme sen, kult! Så imorgon blir det nog ingen skola för mig, måste blir riktigt frisk nu innan jag dör! Usch va drygt det är.

☮♥


Kaos

Skoldagen blev nästan exakt som jag trodde den skulle bli, jag fick inte ut någonting av den. Skulle ha stannat hemma, gick med huvudvärk och var helt veck när det gällde att tänka, och sista lektionen vart det inget gjort alls, fanns SÅÅÅÅÅ mycket annat roligt att göra än att sitta stilla och skriva och vara konsentrerad! Aja, hade utväcklingsamtal efter att jag slutat, det gick finnemang tyckte jag om jag får säga vad jag tyckte iallafall! Nu sitter jag här och överväger om jag ska åka på konfen eller inte men tog lite tabletter för ett tag sen så känner mig redan piggare och bättre, så får se, det är iaf inget drygt vi ska göra idag, bara snacka eller nått och planera nånting? Aja vi får se, ska ta det lungt ett tag nu iaf innan jag drar iväg :)

☮♥


Förlängesen hade jag kul en dag med Nico.


Så drygt

Ligger vaken och klockan är lite efter tre. Vaknade upp av att man kallsvettades och var helt torr i munnen och nästan inte fick någon luft... Huvudt dunkar, halsen svider och näsan rinner, va fan är det här egentligen? Känns som kroppen är kokandehet innuti men utan på känns den iskall, känner mig helt bort men har ingen feber häller så och det är bara 20grader på mitt rum så är inte överdrivet varmt för brukar ha runt dt, nej fan orkar inte mer, kan inte sova häller just nu för är inte trött, inte ett dugg, önskar det var morgon nu. Får se hur jag ska göra då, blir nog ingen skola för mig då om jag mår såhär, usch.

☮♥


så trött

Legat och sovit några timmar nu, fan va trött jag var idag, en näsa som var täpt och rann som bara den och så fett int ii halsen och så fot ljudvolymen vart det minsta lilla högre någon gång dunkade mitt huvud som fan... Inte ett dugg kul, verkligen inte... Känner mig helt slut nu, men min Storebror fyller ju 19år idag och nyss kom det hit lite folk, får väll se, ska väll käka smörgåstårta snart och fira han? Är inte ett dugg sugen, menmen... Vad gör man inte? Fick faktist en kram av han i morse! Älskade storebror! <3

☮♥


snyggast

Nyss tagit en dusch och är fortfarande inte ren, har hållt på och bytt till sommar däck på amazonen, det gick fort och bra när vi väl kom igång men skitig som fan blev jag för räckte ju inte med händerna, nej, dom var ju bara tvugna att vara och klia i ansiktet och stoppa under hår under mössan, fin syn efter åt vill jag lova! Ska snart gå ner och slänga i mig lite mat och sen göra lite läxor, duktig jag är!

☮♥


Nu kan det va försent att säga som det är

Nyss vaknat av att min mor skriker i hela huset och man börjar undra vafan nu då? Så då vandrar men ner trött som man är till nedervåningen och får reda på att vi haft besök av en kaja som gick in genom skorstenen, va mysigt!
Igår åkte jag och Eve Det spökar i Borlänge, kul det var, och läskigt!! Hahaha :D
Ska snart klä på mig och fixa lite innan man ska åka till farmor som fyller år idag, hoppas det är andra folk där också och inte bara vår familj, brukar vara roligare hos dom då, eller om mina kusinbarn är där, fett gulliga och roliga hahah nej nu ska jag inte skriva om det här en massa...
 TIHII PÖÖÖSSSS.

☮♥


Du är överallt

Nu sitter jag vid datorn och närdar igan, men får väll hålla på när jag har chansen? Ikväll kommer Alfredså någon polare hit eller nått och så ska dom lana och då brukar det vara dataförbud för resten av familjen eller så är internet jätte segt (y)
Dagen idag hade faktist riktigt skönt väder, när jag kom hem tog man på sig shorty, skönt! Fast nu sitter jag och fryser om mina tår, hmm...
Aja skoldagen har varit superduper tycker jag! Eller nej, men den var fakist riktigt skön idag, bara två lektioner och båda gick superfort även fast dom höll på i mer än en timme var!  Och imorse gick jag upp vid sju, bra att jag säger fel till pappa igår kväll när jag skulle berätta när jag skulle upp, så jag gick och la mig en timme, det var rikitgt skönt!

☮♥


tryck på snooz

Imorse kom jag upp i bra tid,var bara det att jag hade fått för mig att det var helg så vart assträssigt där ett tag... Men det löste sig! Fick också med min idrottsaker, inte allt jag skulle, men hade iaf ombyta så kunde ara med :) Och skoldagen var då mycket bättre än igår! Sen vart det nåttfel så åttorna vi skulle ta hand om fick vi inte ta hand om igår (dom var för några) utan vi fick ta hand om dom idag ist, det gick bra tycker jag, förutom att när vi hade idrott så försvan dom bara utan andledning? Hahaha aja, dom tappa nog inte bort sig i maserhallen och sitter där och kurar i ett hörn och kommer snart dö av hunger, nej det tror jag verkligen inte...
Min nua mobil kom idag, eller min far hämtade ut den, skönt! jag tycker den är bra vad jag har sett nu! Sen får man ju tänka på att den inte alls var någo dyr så den är suverän för sitt pris verkligen! Fast ska nog in på kupolen imorgon en snabbis och köpa skydd för skörmen eller en ficka eller nått så den inte blir repig så lätt! För det orkar jag verkligen inte, är för drygt!

☮♥


Justja!

Måste tilllägga en sak innan jag ska sova, idag har min mobil kommit så ska försöka få min snälle far att åka och hämta ut den imorgon!! Happyhappy!!

☮♥


Trött tjej.

Håller på att somna nu så ska stänga av datorn, känns inte som det varit min dag idag, inget har riktigt gått som jag vill eller nått... Sen har jag varit super trött och inte ett dugg sugen på att äta mat, vilket betyder en sur, deppig och irriterad Elvira! Och det är ju inte så bra, men hemma hos mormor och morfar fick jag i mig lite omelett innen jag somnade i deras säng, skönt! Efter att jag vaknat upp drog man till komfan, kännde mig som en tjet kärring där och bara gnällde och var grinig och satt för mig själv.. En knfirand sa "Har du gett upp hoppet om att vi ska lyckas med det här redan?" Hahaha snäll jag blir!
Nej måste sova nu så fr sova ut riktigt sen försöka gå upp lite tidigare så jag får i mig en ritkitg frukost imorgon, kanske koka ägg? Det vart jag himla sugen på nu för er som undra! Eller inte just nu, men till frukost imorgon!

☮♥


usch

Fattar inte vad jag gör uppe nu, ska bege mig ner och käka frukos senduscha... Varför måste man upp så tidigt för? Plågeri!! PPåtl om plågeri, id ska jag, Emma och Eve ta hand om några 8or från någon skola, 6styckna om jag inte minns fel? Kul! Mohahahah!




☮♥


Städat

IIdag har det varit städdag i hela huset, så äntligen för en gångsskull är det städat nästan överallt (till och med i utbyggnaden och det gammla/nyblivnaköket som ser ut som en katastrof annars! Mitt rum är inte super fint men det är förjävligt fint endå osv...
Ska snart gå och lägga mig för måste upp tidigt imorgon så jag hinner duscha innan skolan för nu känner jag mig helt blää och orkar inte duscha nu så... Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite i min säng! :)

☮♥


smälla bubelplast är roligare än att städa!



☮♥


Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött 
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill 
Mitt i allt så ska man räcka till 

Sen en tid tillbaka har jag varit tom 
Och försökt att hitta spår som leder rätt 
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan 
Och mitt i allt så ska man vara sann 

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
 
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst 
Och försökt att känna efter hur det känns 
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van 
Men jag har tröttnat på att vara likadan 

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag 
Och försökt att vara nån till lags 
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där 
Och snart har man glömt vem man är 

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver det blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort 

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär 
Och insett att jag måste börja om 
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där 
Men snart ska jag hitta den jag är 

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder 
Och samlat damm på min gitarr 
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort 

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver det blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort 
Har jag förmågan att glömma bort

☮♥


Judesko

Idag blev det upp tidigt även fast jag var ledig, skulle skjusta min lillabrorsa till skolan så blev att åka till mormor och morfar i kanske 2 timmar? Sen drog man till farmor och frafra i kanske en timme? Sen blev det bussen in till stan och så vidare till Vansbro. Känns som att hela dagen har snbbspolas när det gäller tiden iaf tycker jag... Aja, fick kolla lite å eater, haha kul även fast det inte var helt klart.. Sen blev det att dra hem till Elin och sjunga singstar och kolla film och käka pizza och wopps var tiden slut och min buss skulle gå hem... Tråkigt att tiden går fort när man har kul...
På bussen såg jag ett bekant ansikte, Linda Bo från min klass satt där, hon var påväg hemmifrån till ännu en vecka här i borlänge som vanligt så vi hade en lite pratstund på bussen :) På bussen var jag också och må skit, vart åksjuk som fan och var påväg att spy typ hundra gånger kändes det som och så fort jag blundade så blev det värre... Fyfan va drygt...
Nej nu måste nog jag sova, imorgon är det skola igen (efter 4 dagars ledighet) Och efter skolan blir det hem och städa mitt rum och hjälpa till att städa övervåningen! Kul! Nja...


☮♥

Elin hade tre lika armband på sig idag, skitsnygga och så fick jag ett :D
(snobbe bilden från hennes fb på det)
Verkligen skitsnygga, stolt ägare jag är av ett sånt armband!


dystert

Igår blev det backen till runt 13-13:30 nånting sen åkte vi hem... Idag vart jag väckt vid åtta för vi skulle ut men så regnade det... Kanske ska åka lite senare om det slutar regna eller nått kanske? Får se, hoppas på det iaf men vet inte om det är så jätte kul att åka om det regnar/har regnat, allt blir så himmla blött då överallt.
Annars då? jo igår satt jag från att jag kom hem och sen restan av dagen så fort en dator var i närheten och lyssnade på Merlissa Horn, vet inte varför men har lyssnat på henne i kanske en-två veckor nu och igår känndes hennes ltar så uppenbara att lyssna på, ideg med! Tror det är vädret som gör det kanske... Nej vad vet jag? Bra är hon iaf! Och idag tror jag föresten det ska bli lite Lars Winnerbäck också! Har redan startat hahaha :)


☮♥


borta

Saknar tiden med er, känns som det var hundra år sen nu även fast det bara var några månader och nu känns det nästan som man inte vet nått om er längre eller vad ni gör nu för tiden... Med er kunde man vara den man vill och bli älskad och ni brydde er innerst inne om en även fast det kanske inte märktes jämt. Det är den tiden jag saknar nu när jag ser tillbaka på den gamla tiden, tiden med er... Ni fick mig jämt på bra humör även fast man inte orkade, ni fick en att tänka om, tänka på hur det kunde vara och hur det var och vad man kunde göra bara man levde livet och hade kul!


☮♥


ser du inte vad du gör mot oss?

Sitter i min säng nu, ska snart lägga mig och läsa vidare, läste klar "Pojken som kallades Det" idag så nu går jag över till "Pojken som inte fanns", älska värklighetsbaserade böcker och sånna som är som dom här och som "Gömda" eller "Asyl" så underbara! Har fixat epan idag med hjälp av pappas hjälp men käkade ingen lunch för höll på med det vilket var dumt gjort, märker att så fort jag käkar tidigfrukost och skippar lunchen funkar inte min dag, allt rasar, jag blir trött, grinig och deppig, inte så bra! Och jag tappar också jätte lätt fokus vilket jag märker direkt när jag håller på med epan och det inte funkar som det ska, då börjar jag hålla på med massa annat skit... Nej nu ska jga lägga mig och läsa som sagt var, imorgon blir det att dra till backen, sista helgen dom har öppet nu! Nej nu måste jag ge mig och dra, kan inte sitta vid datorn precis innan jag somnar, då sover jag inge bra har jag märkt.

☮♥


ny mobil

Äntligen, gjorde det fort innan mamma och pappa hann ändra sig, nu blev det mobilen jag ville ha, eller ja inte den jag vill ha riktigt från början men den gick på ca 3000:- så, men den andra jag ville ha, nu jävlar fick jag den, nu ska jag bara tvinga på dom att fixa tele2 kompis surf student så man är ute på internet gratis eftersom det är en internett mobil, blev en ZET blade, inte den dyrast android mobilen inte, eller nej det är den inte eftersom det är den billigaste hahah (y) men den duger då lungt för mig och har fått bra kretik!

☮♥


RSS 2.0