Tack mamma

Min älskade mor ringde precis och betätta att det blir pizza ikväll, kanske inte det bästa men fan så gott det ska bli, min mage skriker verkligen och om tjugo minuter är hon här för att hämta både mig sen pizzor, mmmm mat, de är gott å va tjock ibland!!
☮♥

Lika kul som vanligt!

Nu är man på jobbet, glömde min frukost hos Robin så nu börjar man bli hungrig och är tre timmar tills man slutat, kul!! Nej vart lite strässigt precis när vi skulle åka så glömde helt av den,, min mage säger kurr riktigt ordentligt nu, fyfan... ge mig mat någon!
☮♥

Hos Robin

Ligger nu halft om halft och sover i Robins ena soffa, igår var det fest hos Billis, Robins polare och vi drog där ifrån vid en tre tiden sen somna man nästan direkt eller iaf jag och sen vaknad man till och från hela natten, hmm undra varför?? Aja sen vid halv två drog vi ut till Skenshyttan och firade Robins moster som fyllde år och där fick jag ett ragg som var 4 år ungifär, Robins polares son, hahahahaha så sjukt söt den lilla killen är!! Nej fan blir att sova hos Robin inatt igen sen åka och jobba, kommer vara död och ingen dator med mig häller, buhu!!
☮♥

Plötsligt händer det

Idag har man jobbat i trädgården med mamma och pappa, eller ja, jag råkade bränna mig på gräsklipparen när jag skulle dra igång den (OBS! Använd aldrig flippflopp till detta!!) så fick en blåsa och vart aldelens röd en bit på foten så fick sitta och kyla ner det och sen ut och "jobba" igen, fick göra det lugnaste och slapp klippa mer gräs efter det hehehe ;)
Nej nu ska jag kura ner mig och kolla på film och sen sova, för imorgon ska jag äntligen träffa Robin igen, va ju nästan en vecka sen sist så man länktar u verkligen nu! Sen efter det som kommer Eve hem till han och så ska vi dra till Robins polare som fyller år och festa lite, nice :)
Nej nu vill jag ha morgon dagen här!!
☮♥

Vaken i två timmar nu

Här ligger jag och kan inte sova, är inte ett dugg trött och har bara sovit tre timmar... För vaknade vid fyra? Sånna hära stunder är dryga för jag vet hur trött jag kommer vara idag på dagen och kvällen men endå kan man bara inte somna?! Hämskt detta, döda mig någon? Eller nej, gör inte det föresten!!
☮♥

Vakipakii

Att vakna utav sig själv pigg och komma på att man aldrig satte på alarmet kan göra en hur strässad som helst! Tur att man inte ska till jobbet för ens om om ca 3 timmar ;)
Nej fyfan, hatar när man försover sig för då känns det som hela dagen blir sabbad och man har bråttom överallt! Inte kul!!
☮♥

Vardagen

På något sett länktar jag verkligen tillbaka till skolan nu, till alla vänner man har där som man inte träffar utanför skolan... Saknar våran klass rikitgt mycke just nu, men är ju lite mindre än halva lovet kvar nu så är ju inte så långt kvar!
En sak som jag verkligen undrar över är hur klassen kommer att vara efter massa veckor ifrån varandre? Och så se hur folk har förändrats... Tänk att inget kommer ju bli exakt som den dagen vi gick ut ettan, kommer inte vara exakt samma klass som man minns den för kommer säkert vara något som förändrats iaf? Och kommer absolut inte vara som första gången i ettan! För då kände jag ingen och nu känner jag alla!! Kan inte fatta att det snart är ett år sen man satt där och kände sig så liten och ensam bland alla andra?? Hahaha aja kommer iaf ha sommarlov någon vecka till så behöver inte oroa mig, men som sagt, längtar just nu ;)
☮♥

Ursäkta min käre bror!

Vart kupolen idag och va med Eve, hon var motligt road av det ;) HAHAHA stackan, hon var trött och jag drog runt henne överallt och runt en massa! aja jag hittade lite saker iaf så nu jävlar! Fast nej, ska nog dit någon mer dag tror jag, nu när man har pengar att få lite nytt i garderoben!
Imorgon ska man jobba igen, på nått sett länktar jag till det! Haha är helt seriös, ska bli skönt att jobba lite och få råd md mera saker ;)
☮♥

Bu!

Jobba sen buss till Eve dä det blev skräckfilm, och sen när jag kom hem stog jag och kollade ut genom fönstret på örkret och tänkte "Fyfan om babyface skulle dyka upp här nu" (En missbildad kille mad en dockansikte som är med i filmen "The hills run red") Så nu vet alla det, jag är sjukt mörkrädd och tror alltid att nått ska dyka upp överallt så fort det blir mörkt osv... Och Robin har sagt att han tycker det ska bli kul om jag ska sova i Skensta med han någon gång då det blir mörkt... DÖDA MIG!!!
Nej men fyfan för mörker och höga höjder!! HAHAHA så sant ;)
☮♥

Gottigotti!

Kom hem från Robin för ett tag sen, nu ska man gotta ner sig i soffan med grurka, morötter och dipp, mums ;)
☮♥

Då åkte dom av då av!!

☮♥

Äntligen fixat!

Va och hittade på en bakaxel idag, får bara hoppas på att den funkar, man vet ju aldrig vad man hittar på en skrot ju? ;) Ähh fan man får hoppas på det bästa iallafall nu!!
Blev inte häller att varken åka till Säter eller vara med Robin för han fick feber men får se hur det blir tills imorgon! Så hela dagen idag så har jag bara slappat (legat och sovit framför tv med mamma i varsin soffa hahaha sen gick man till datorn och har nyss kollat på två filmer... Nej nu måste jag göra nått av mitt liv eller justja, jag sitter ju fast i Långsjön dagar som denna då man inte precis vill cykla? Hmmm...
RÄDDA MIG NÅGON!!!!!!!

Fin man kan va!
☮♥

Godnatt!

Nu blir det att sova, imorgon ska man upp tidigt och dra till Djurås och kolla om man hittar någon bakaxel som kan passa epan? Hoppas iaf!! ;)
Sen efter det så ska man hem och vänta på att Robin tar sig in mot Borlänge (vilket blir efter fem iaf) Sen får man se vad som händer, antingen blir det att dra till Säter på crusing om vädret erbjuder, annars har jag inte en aning men blir nog bra endå :)
Så nej nu ska jag ha en sådan fantastisk nattsömn så ni ska bara veta och oj va jag ska sova inatt och drömma massa bra drömmar!! Som den jag drömde inatt om att min storebrorsa vart omkullvält av min lillebrorsa så han började gråta så välte han tillbaka i en snöhög (Vart fan kom snön in i bilden? Det är ju sommar nu!!) Så att min lillebrorsa fick blåmärke från runpan ner till foten på ena sidan...
Helt normal dröm kulle jag säga iaf! Sen vet jag inte vad ni tycker?
☮♥

HUNGRIG!!!

Vill att min brorsa ska komma hem NU!!! Jag är super hungrig, och för mer än en timme sen sa mamma att vi skulle äta när min storebrorsa kom hem och att han skulle vara hemma senast halv fem!!
DET HAR REDAN GÅTT 10 MINUTER FÖR LÄNGE!!!
Jag vill ha mat nu.
☮♥

På jobbet

Sitter på jobbet, har några danskar som är här, dom var här sist också (i söndags) Om 40 minuter så stänger stället men jag kan få gå om 25 minuter om det inte är någon här då så man kan ju hoppas på att dom snart försvinner så man får gå lite tidigare så man kommer här ifrån hahaha nej dom är faktist rättså trevliga ;) Fast lite mysko är dom också... Ähh får väll jaga iväg dom om dom inte går här ifrån snart hahaha!
☮♥

Nu är det på gång!

Har äntligen börja fått lite fart på det med att fixa bakaxeln på epan, hittat ett ställe där det finns tre styckna, så nu har jag pallat upp epan så ska man jobba imorgon och på torsdag börja ta bort bakaxeln jag har och sen åka och kolla, dom va inte så farligt dryra alls häller!! Tur man har så nu ska man väll försöka få igång den skrothögen igen :D
Ett tag kändes det där som att man bara tog ett steg fram och sen två bak, men nu är det då snarare tvärt om, älskar att ha turen på min sida ;)
Nej nu ska jag slå mig ner med daim påsen som jag fick som ett av tacken/betalningar för att jag hjälpte till med bröllopet och slå på en film! Tjocka sig är bra just nu!!
☮♥

Jadu, vad säger man?

Känner att det blivit lite dåligt med uppdaterning de sista dagarna, men har varit aldelens för mycket att göra så har varit helt slut när väl tid har funnits över så jag har sovit hahaha fint!! ;)
Kom nyss hem i från Robin, han var inte så pigg för han är förkyld och hostig och jag är inte så pigg efter allt jobb så vi glodde på en tre timmars lång film och sen chillade :) Nu funderar jag på att sova, ska upp och jobba imorgon sen efter kanske man ska försöka ta sig iväg med Dahlberg på ett hämligt ställe, nyfikna nu va? ;) Men nej ni får inte veta! Sen kanske man ska försöka träffa Robin igen om han nu inte har några andra planer? Ähh får se hur dagen slutar!
☮♥

Och så upp igen...

Efter ca 4-5 timmar sömn och 21-22 timmars jobb innan det känner jag träningsvärken i armarna, sminket helt utkletat, håret åt alla håll, nagelack som är bortslitet halft och ögonen vill bara blunda!
Nej fyfasen va sliten jag känner mig just nu, men man ska väll inte deppa för det nu ska ju jag iväg och jobba! JIPPIIII!!! Fast nej...
Kvällen igår var rolig och var faktist trevlig, och redan vid sju så var jag och Lovisa så trött så vi visste inte vart vi ska ta vägen, hahahah, nej fyfasen, vi hade riktigt kul! Nej nu ska jag kila iväg och fixa mig till mitt riktiga jobb!
☮♥

Detta väder suger!

Regnar, Eve tyckte jag skulle cykla till henne! Vilket jag absolut inte vill, cykla nästan 2mil i regn?
Nej idag blir en riktigt slapp dag, sitte och glo på film är väll mina planer att göra hela denna dagen. Får se om jag lyckas eller om mina föräldrar avbryter med saker som att städa mitt rum... Usch inget jag vill nu, är as trött för den delen också...
☮♥

Nu är det nära!

Idag blev det något som heter kryckestånd (rätta mig om jag har fel?), Det är nått man gör innan ett bröllop som är en "tradition" här i Dalarna från förr tydligen?? Aja kul var det då! Kanske slänger upp lite bilder från det senare ;)
Men snart är det fan dax! Snart blir det brölop!! Fett kul :D Så på Lördag ska man upp tidigt för att redan vid åtta börja fixa iårdning likalerna tills kvällen och fixa all dricka och massa så vi slippe lite extra jobb för kvällen!
Nej men kommer bli sjukt kul!! Fast jag känner mig lite nervös för ska ju Vara där och ställa fram mat och dryck under kvällen/natten och ett fest efter ett bröllop slutar ju inte precis så tidigt utan brukar ju hålla på in på småtimmarna, olalal vilken tur för klockan åtta på Söndags morgon ska allt vara städat och klart av mig! HAHAHAHA!! Klockan sex ska jag börja är mina planer så blir nog upp till fem senast, så mysigt! ;)
☮♥

Jag vill ha popcorn!

I vårat hem går det åt hur mycket popcorn som helst, fyfan säger jag bara! Och vem får stå vid spisen och popa dom? Jo jag!! Och nu är dom slut när jag vill ha... Hoppas på att mamma kommer köpa med sig hem nu när hon är och handlar ;) Annars får man väll ta cykeln och cykla iväg till närmaste affär? Eller justja, jag bor på landet och har typ en mil till närmaste affär, life sucks!! Nej men fan, alla borde smaka på mina hemma popade popcorn, jag är kung :D
☮♥

Min dator är tillbaka!!

Idag hämtade jag min dator från lagning, dom hade tydligen bytt ut vissa delar av skalet också så den ser nästan ny ut nu, eller iaf på vissa ställen ;) Nej men är verkligen skönt att ha den tillbaka!! Fast den känns verkligen minikini när man setat vid den stationöra i flera veckor?!  Tänk er, en mini pc till skillnad mot en skärm som är 50-60cm bred (Tror jag?)? ;)
Nej men fett skönt verkligen endå!!
☮♥

Ingen funkande bakaxel = Fast i Långsjön...

Min bakaxel är död, den dog när jag skulle åka hem från sportfältet, jag åkte vid 20:10 Och var inte hemma för ens efter 22:30 (y) Rekordtid på att köra långsamt hem till mig!!
Nej men den havererade aldelens vid Rätt pris så min farsa fick komma och så kunde man bara rulla den bakot men då "fixade vi det genom att sabba bakaxeln lite mer så den kunde rulla framot så fick pappa boksera mig hem, lyckat!! Och min lillebrorsa hade börjat fixa bakaxeln så frågar jag bara av ren slump "Har ni kollat så den verkligen passar?" Och ikke sa nikke, det gjorde den inte... Så inte har jag någon bakaxel attt byta ut den med hellet... Mitt liv suger! Eller iaf min skrothög till bil just nu.
☮♥

Tjodilodi

Sovit riktigt länge idag, eller ja, inte idag men inatt, skönt fast jag känner mig endå super trött nu!! Och vid två ska man vara på komf och sen slutar man inte för ens vid typ 5-6, det känns lite segt! Hade varit bättre att haft på förmidagen så man kunde göra nått efter också? Ähh får ta det som det är inget att göra åt!
Och om en vecka då ska jag vara nere i prostgården vi sex på morgonen och städa efter ett bröllop helt själv och det ska vara klart till åtta (y) Ähh jag får bra betalt så är lungt! Fast kommer kännas segt att gå upp när man ska vara med på själva middagen och arbeta och sen så ska man också vara med på festen ;) Hahaha men löser nog sig!
☮♥

Du gjorde alla sagorna till verklighet

Setat och kollat på draktränaren medn min pappa, haha, han försvann ett litet tag och så fort han fick reda på att dom fångat Tandlös (en drake, för er som intre sett filmen) så sa han "Nej vet du vad, detta är en sån film som jag verkligen inte gillar, för så gör man bara inte!" Roligt att min pappa verkligen fastnar för alla animerade filmer jag sättter på ;)
Nej nu väntar sängen, tror jag? Är iaf super duper trött!
☮♥

Älskade pappa

Jag: Fan va trött jag är!
Pappa: Men lägg dig i hängmattan då?
J: Ja, fan va skönt!
Pappa kollar på mig med ett flin...
J: vad är det?
P: Jag hadeinte lagt mig i den om jag var du!
J: Varför?
P: Nej men ställningen kan ramla och så sitter den inte riktigt fast!!
Snällt tips där då! Haha
☮♥

Thinks too much

I want to know what love is
But it seems to come with so much pain
No one wants to show me
It seems easier just to run away
When I am gone it's just a penny for my soul
But God he knows, I got a heart of gold
☮♥

Låt mig sova!

Somnade inte för ens vid 2-3 inatt och sen upp klockan halv sju och jobba, då känns inte livet så kul! Sen när jag kom hem somnade jag i soffan, men vaknade av att min storebrorsa sjöng, (eller som jag säger, skrek) Och dunkade musik som fan... Då vart jag sur och min dag vart förstörd och jag är sur!
Mamma fyller och det gör inte saken bättre häller, några släcktingar kommer om mindre än en timme och det är nog stressat där ute, jag har satt mig vid daton och struntar i det, änns mycket skönare när jag inte är på hurmör!!
Får väll säga grattis till min morsa iaf!! :)
☮♥

Ger lycka

Har haft genrep på komfan idag, gick bra tror jag!
Efter det drog jag till Robin, va där till åtta, vi glodde film och jag råkade somna för var helt slut, så snäll jag är! Men vaknade efter typ tio min av en hostatack... Hatar sånt, men aja efter filmen drog jag hem för jag orkade inte alls och var rädd att jag skulle somna igen, är ju inte precis snällt ju! Hahaha
Imorgon ska jag som sagt bli bjuden på käka och bio av Eve, kul det ;)
☮♥

Stjärntäcken

Idagens tidning på mitt sjärntäcken stog det
"En närstående kanske överraskar dig idag. Folk kan göra mest besynnerliga saker. Var mer redo."
Och precis efter det tar jag upp mobilen och ser ett sms från Eve
"VI KAN GÅ PÅ BIO IMORGON FÖR FAN! JAG BJUDER PÅ DE OCH KÄK?!"
Lite läskigt det där ;)
☮♥

Bilen tvättad √

Nu står rummet på tur, men skulle helst vilja lägga mig ner och sova! Fast tyvärr måste det röjas för blev inget igår... Och imorgon ska jag inte vara hemma för ens sent (hoppas jag på iallafall) ;)
Ähh får se hur det blir, ska försöka somna tidigt idag iaf så jag får sova lite, är grymt trött och känns som hostan gärna skulle kunna uppehålla mig en hel natt till!
☮♥

Sa någon jobba?

Sitter nu på jobbet, finns verkligen inget att göra... Och när jag kommer hem så ska jag försöka tvätt av epan lite och så städa mitt rum, fast egentligen orkar jag inte, är jätte förkyld nu, låg och hostde en mass inatt och kunde inte sova, det suger satan!!
☮♥

Förkyld

Förkyld som satan nu, eller ja, min näsa är täpt som satan, mysigt det! Nej fyfan, känns inte som man får någon luft och att man snart ska dö, bläää. Ge mig luft!!!
☮♥

Hemska natt

Somnade Efter tolv inatt, låg varen mellan 3-5 och så upp åtta, kanske inte låter så drygt egentligen, men satan va trött jag är nu! Och idag ska jag städa rum och ha komf, urk för att städa rummet! Men aja, har ju typ bara varit hemma och sovit sen bort den senaste veckan så måste göra nått åt det nu...
Nej jag vill sova, fast ser att jag måste kila iväg så jag kommer till komfan i tid nu!!
☮♥

När alla runt omkring inte hörde

Nyee hemkommen från Robin och innan det var det komf, vart att vi assistenter hittade en burk med vattenbalonger, skit skojj när det ballade ur mellan Valentina och Carl hahaha ;)
Efter drog jag som jagt till Robin, vi tog en promenad runt sportfältet och efter det mölade vi ner oss i soffan och kollade film och lyssnade musik och snackade en massa, älskar att bara snacka och ta det chill med han, tiden rinner snabbt iväg och är alltid trevligt :)
☮♥

Slö dag

Kom tre personer till jobbet idag (y) En gubbe som snackade om en massa saker, han var där i över 1,5 timmar och i narmala fall är dom där typ en halv timme...
Hemma blev det att ligga på soffan och läsa tidningen och nu sitter jag här, ska snart slå på en film, känns som jag skulle kunna sova men får inte gra det, inte än iaf för då kommer man bara ligga vaken inatt och det pallar jag inte...
Imorgon har man komf och sen efter det ska jag kanske vara med Robin om han har tid, hoppas på det bästa iaf ;)
☮♥

No tears

Fattar inte hur allt kunde ändras på en kväll...
Du gör mig förvirrad men endå så glad!
Du fick värkligen mitt liv att vändas upp och ner.
Så nu gäller det bara att ta ett steg i taget och se vad det leder.
☮♥

Peace&Love

☮♥

Nu känner jag mig ensam, så säg, känner du som jag?

Sistadagen på Peace&Love nu, ska bli skönt att det är över snart så man kan ta det lite lungt och vila sna fötter hahaha fyfasen! ;)
Gårdagen var både bra och dåli med massa förvirringar och massa skit men endå så var den helt super, har fått sett Petter, mmmmm!!! Han gör min dag! HAHA nej fyfan va sliten man känner sig nu efter dom hära dagarna! Men som sagt, snart över och imorgon ska jag jobba, känns lite tunkt men får väll försöka så gott det går iaf :)
☮♥

Det är sant

Trött efter dagen/natten igår, känns som att det tup är en kniv som körs rakt in i min ena for så fort jag sätter ner den, fyfasen säger jag bara! Men annars så var dagen/natten för det mästa helt jävla super!!
☮♥

RSS 2.0