eller inte va?

Funderar på att sova, men orkar inte riktigt just nu, vill hålla mig vaken lite till så jag sover hela natten igenom! IImorgon blir det att skruva epa med min far! Kult!
Sen får man se vad jag ska hitta på, det är ju Fredag och jag ska inte jobba på Lördag som det ser ut nu så skulle vara kul att hitta på något för engångskull på typ flera månader?
nej, fan, nörden har ingen lag... Hejdå!!

☮♥


I heard of a girl

Min skoldag har inte varit bra alls, eller dagen i allmänhet har inte varit bra alls... Känndes som det skulle bli en fin och skön och rolig dag när jag satt i epan med Nico påväg till skolan, allt känndes perfekt! Men väl i skolan vet jag inte vad som hände, vart supertrött och min huvudvärk slog till direkt nästan riktigt rejält... Sen hade jag nationellt i engelska muntligt, hoppas det gick bra, jag gjorde allt jag kunde för att få så bra jag kunde iaf, nu är det bara upp till läraren!! Sen efter det vet jag inte vad, fick nå konstigt ont i magen, som en klump nästan och jag vet inte varför häller och den finns fortfarnade kvar där, mysko... Efter skolan åkte jag runt och sökte sommar jobb, inte ett enda hitta jag på 12 olika ställen... Bra det går! Nej usch allt känns fel idag, väl hemma gick jag bara runt, runt i huset utan att vet a vart jag skulle eller leta efter eller höll på med... Skönt att jag är ledig i 4dagar nu iaf, ska försöka vila så mycket jag kan och ta det lungt... Ja, det kan ju inte bli sämre för tillfället? eller klart det kan, hahaha, jag är fortfarande med humöret öppe och "glad" även fast det kanske inte syns jämt :)
Ähh dystert, jag lever iaf för er som undrar!


☮♥


grupp

Dagen har varit, jag vet inte, inge speciellt alls denna dag skulle jag kunns tro... Nej, inget alls speciellt, roligt liv jag har? Eller vänta, nu kom jag på, typ fösta gånen jag varit hemma hos mormor och morfar efter att dom kom hem från spanien. Det är nog min favoritplats på hela jorden, där kan jag vara mig själv och snacka om vad som helst och min mormor förstår mig nog bättre än någon annan människa på hela jorde! Jag vte att jag aldrig kommer bli som henne, men hon är min förebild och har alltid stöttat mig i det jag gjort och vill göra och hon har fått mig att fuxit så enormt dom senaste åren denna kvinna, hon har fått mig att blivit en del av vad jag är idag och lärt mig att säga ifrån och gå min egna väg och inte göra som alla andra säger osv...
Hon är och kommer alltid vara den underbaraste kvinnan i mina ögon!
Hoppas aldrig du kommer lämna mig!

☮♥


Tillbaka?

För mindre än ett år, precis innan vi skulle sluta skolan har jag för mig gick jag med huvudvärk 24/7 i mer än tio dagar. Efter tio dagar åkte jag till sjukstugan och kollade, dom hittade inget fel och jag gick med huvudvärk i x-antal dagar till... Nu tror jag det är påväg igen för Har gått med huvudvärk i kanske tre dagar nu utan att det gått över riktigt och vissa tillfällen har jag fått super ont... Sen hjälper det inte till 100% om jag tar huvudvärkstablett häller så det skiter jag i efter som det inte hjälper, hatar det här, känns som man inte kan konsentrera sig och att man blir tröttare och grinigare, inte så jätte bra... Inte alls bra...


☮♥


Ansiktsmask med Dahlberg




☮♥


Se på fan...

Kommer hem, alla har ätit mat utan att vänta på mig, som vanligt på mina måndagar då... Får sitta själv och äta kall/upp värmd mat, usch, sen sitta själv också... Ställde iaf ifrån mig maten på bordet brevid mamma för jag skulle gå och hämta mjölk och när jag kommer tillbaka känns inte maten så frästande när Tjabo smiter omkring med sitt ansikte... Elakt av mamma som inte sa åt han och av min storebrorsa som vägrade berätta vart tjabo varit och tagit mat så jag kunde käka det andra? Men nej och inte orkade jag fixa ny mat åt mig själv... Fick bli en avocado... Som min mamma sa då "nu kommer du bara bli surare och grinigare ju mer tid det går, du måste få i dig nått annat!" Och ja, jag ska käka nått, men just nu känner jag att jag verkligen inte orkar gå ner för är sjukt trött och fett sur på idioten som bor under samma tak som mig och ska kallas för min storebrorsa....


☮♥


Bra att man är pigg!

När jag ska logga in på min blogg skriver jag istället för min mail "facebook.com" och på lösenord skriver jag mitt facebooklösenord, bra jag är, satt och gj orde samma sak x-antal gånger och fatta inte vad felet var... Sen fick man den bästa väckningen, en gubbe som ringde och frågade mig saker på en utav min blocketannonser... Men han märkte nog att han ringde och väckte mihg för jag lät som en kråka och så sa han "det här kanske inte var den bästa tiden att ringa till dig på" Hahaha nej usch, elak gubbe det där! Vem ringer lite efter åtta till en främande person egentligen? Borde ha väntat lite iaf? Tycker jag...
Nej nu ska jag ner och fixa mig, hann iaf duscha nu innan bara för han ringde, annars hade jag inte hunnit för hade ställt klockan lite fel så får tacka han endå :)

☮♥


Gammla tider haha :)<3


varför?

Trött på en massa nu, känns inte som att jag orkar med allt skit är alltid nått som strular och vad jag än gör blir nått annat fel, speciellt när det gäller min A-trakto, den kan åka på skroten snart känner jag fyfan... Och nu blir det tydligen ingen ny mobile för ens i sommar eller nått säger mamma och pappa! får köpa en för max 500:- Ja men det bli ju suveränt! eller inte. Sur jag blir och då har mamma setat tidigare idag och sagt att vi ska sjicka efter mobilen som jag kollat på och sen bara öndrar hon sig... Kaos hemma här nu... Fan.

☮♥


Älskad

Yes, igår åkte jag tolv på dagen från borlänge och kom hem igen till ett på natten... Eller var inte rikigt hemma då, men framme i borlänge iaf. Sen kunde jag inte somna, vid fyra gick jag och la mig men somna inte för ens efter fem bara för jag låg och hosta som fan, drygt det där och min röst är hemsk, hoppas det blir bättre till imorgon!

Igår var jag som sagt i Västerås, vi var framme innan två då vi gick in i domkyrkan, med mer än 1200 (om jag inte minns fel) andra ungdomar... Sen efter det blev det att dra till Aros kongresshall eller vad det heter och vara där resten av dagen/kvällen... Först fick vi sitta och lyssna på musik och massa om miljön, var intressant ibörjan men bara efter ett litet tag så blev det uttjatat...Efter det blev det att dra ut och göra ljuslyktor eller liknande, gick sådär för mig hahaha ful vart den... Sen blev det, som man längtat efter, Ung utan pung, dom är så jävla sköna! Hahaha älskar deras teatrar :) Och efter det blev det mat, disco och lyssna på folk som sjöng... Och justja, letade efter en brud åt Johannes haha men vi fick inte tag på henne, fan! Och så fick han ett brev från några genom en annan som han inte vistte vilka det var, så han skrev sitt nummer och bad den snubben ge lappen till dom som han fick den andra lappen av hahaha fett kul! Sen blev det hemfärd :)
Justja, sen efter att vi hade ätit blev det earth hour och då fick vi lyssna på berättelser, då var det en kille som satt sig längstbort vid vårat bord, sen satt och och glodde på mig och när jag kolla på han släppte han inte blicken så jag blev rädd och vågade tillslut inte kolla på han och poff så var han borta, sen skulle jag, Dahlberg & Johannes på toa, då satt han längre bort och glodde på mig igen och så fort jag kon närmre och fick ögponkontakt med han kollade han snabbt bort, random :s


Ung utan bung, låter bilderna tala för sig själva ;)

Middagsunderhållningen, haha tuffa ;)

Johannes & Dahlberg :)

Rummet var bara upplyst av värmeljus, fett mysigt!

Snygga tröjor fick vi fast vi assestenter inte skulle få för hade blivit fel
i beställningen så tröjorna var för stora åt våra komfirander, xxxl,
haha kanske för stora åt oss också, men fett mysiga! :D
Älskad, står det på dom



☮♥


Borde kanske sova...

och där försvann en timme bara huxflux... Eller okje, det var nästan en timme sen nu men endå... Borde ju sova nu, men somnade till på bussen hem från Västerås och sov i kanske en timme eller nått och nu är jag inte ett dugg trött, kanske borde stänga av datorn och läsa lite, brukar ju bli tröttare då?
Hade iaf en skit kul och underbar dag i Västerås med massa trevligt folk och så! bilder och mer kommer imorgon för jag orkar inte skriva en massa nu och lägga in bilder hahah :)


☮♥


Västerås

Nu ska man klä på sig, har precis käkat frukost, sen bär det iväg för att handla lite med Dahlberg, och sen klockan tolv går bussen till Västerås! Var osäker på om jag skulle åka men okej, nu blir det, är inte frisk riktigt och har ondare i halsen idag, men ska ta det lungt under kvällen och ha kul endå :)
Kommer nog komma upp lite bilder senare från denna dag, får se, kameran ska jag försöka få med mig så man får väll hoppas att det blir några bilder ;)


☮♥


Så trött på fördomar...

Nu är det fan nog, får höra massa skit om fördomar när det gäller sexuellaläggningar och sånt... Och dom som säger att kvinnor inte kan göra vad dom vill utan att bli ner tryckta och att det inte är jämställt, hallå kolla killarna som är bög eller transa? Va fan, dom är det nått fel på? Men inte tjejet som är lebb eller går i killkläder?
Jag ska stå för vad jag tycker och jag tycker det är fett cool att vara transa, inget jag tänder på men jag tycker att dom är skit tuffa som verkligen står för vad dom tycker och känner! Och jag har fått kontakt med en kille, han älskar att gå i "tjej"kläder och hålla på med "tjej"saker, men han gör det inte öppet för han är rädd för hur allmänheten ska regera, jag peppar han ytterst för att han ska va den han är och göra som han vill, men på nått sett finns det en oskriven regel som säger att det är "onormalt"...
Och killar som är bögar eller bi, dom är också fett coola tycker jag, jag känner några och en av dom, när han kom ut med det så förlorade han nästan alla sina vänner, dom spred ut falska ryckten om att han hade våldtagit en liten kille osv... Är det så det ska vara när man står för vad man känner? Nej det är det verkligen inte!!
Medans lebber & bi tjejer inte är nått problem alls riktigt det är snarare "sexigt" tycker vissa, fan jag tycker det är hett med bögar och bi killar, sant, så nu vet ni det också, jag ska vara helt ärlig i detta inlägg.
Sen tjejer med en "onormalläggning", dom måste tydligen också se ut på ett visst sett? Kan säga direkt att jag fått höra det, tex som att "nej det kan inte stämma, du ser inte ut som en" eller "men du är för tjejig" osv... Vad fan är det för påhitt? Fuck it! det är bara förbommar allt ihopa! Nej blir så trött på folk som tror saker utan att veta nått och folk som har fördommar när det gäller folks läggning, usch!
Och detta ska vara 2011? När allt ska vara jämställt och ingen ska bli kränkt? Nej fan, vi lever fortfarande som förr i tiden med sexuellaläggningar tycker jag, okej det kanske är lite mer accepterat, men hur mycket mera då och man kollar på vissa personer?
Ja skulle kunna fortsätta skriva hur jävla långt som helst nu utan att sluta känns det som men nej, jag ska sluta nu, annars blir det bara utdraget...

☮♥


Love is love and nothing else...


fluffy

Vad finns det att säga? Är inte 100 på om det kommer bli västerås imorgon, min hosta blir värre och halsen med och det rinner från näsan, mysigt! Vill så gärna, men mamma sa idag en sak som är sann "antingen jobbar du, går i skolan eller nått annat som du måste eller så är du med en kompis eller liknande, inte undra på att du går och ha varit sjuk hela vintern när du aldrig fått vilat?" Och det är sant, har inte, nu på över två mådar haft en riktigt dag då jag sovit tills jag själv vaknat och sen bara tagit lungt en hel dag, har alltid gjort nått...
Aja, får se framåt, ska vara borta tisdag-fredag på posklovet och bara njuta av London, underbart säger jag bara!
Nej men får se hur det blir, har fram till lite innan tolv imorgon att bestämma mig, känner mig inte kanoners, men vad gör det? Eller justja, har köpt massa ansiktsmasker och hårinpackning och sånt, kanske ska ta en sån helg och bara mysa? Nej får se, vill ju bli frisk på riktigt någong gång nu...


☮♥


skola

Nu är det fredag, har haft matte, kom försent ca 5min pga att min brorsas kompisar va segt, kult! Matten gick segt, måste ta hem och räkna lite tror jag för nu ligger jag rättså bra till men vill ligga bättre så man verkli´gen hinner med... Just nu är det datakunskap, urk! Nej vill bara sluta och sen åka hem och fixa blinkersen på epan som inte funkar, igen... Imorgon blir det Västerås, kulkul! Hoppas jag iaf, sen får man ju se, men borde bli det :)


☮♥


tänker tillbax på hur det var...

Sitter nu och tänker tillbaka på hur många personer jag träffat hitils i mitt liv, det är för många för att ens komma ihåg och räkna, några bara för stunden och några betydligt längre... Och ibland förstår jag inte, vissa personer har sårat mig grymmt mycke och jag fattar inte hur jag ens kunde börja umgås med dom, mådde bra i början och dom fick mig glada men sen rasade allt och dom fick mig att må skit...
Nu undviker jag personer som är för "snälla" eller så, för det är dom som sårat mig mest... Men jag har också träffat en massa underbara personer, sånna som fått mig skratta och le i flera dagar efter att man träffats, sånna älskar jag och önskar det fanns fler sånna jag kunde få lära känna! Men det känns mer som att dom försvinner och blir mer "sällsyta" med åren... Jag har några nu som är så och det är jag väldigt glad över för dom betyder mest! Utan dom personerna skulle jag varken klara av skolan eller mitt hem, utan dom vore jag inget...
Personer kommer och går ur ens liv hela tiden, men när vet man att man hittat den/dom som man vill vara med resten av livet?


☮♥


logik? nej tack!

Fan, ja idag var det betydligt mycke dåligare väder än det varit dom senaste dagarna... Snöade till och med, nej fyfan är så trött på det här nu...
Pappa tjatar om att jag ska städa, då kanns allt meningslöst och jag som tänkt städa, nu vill jag inte längre, fast borde nog göra det för imorgon ska jag hem till Evelina skulle jag kunna tro, trevligt :)
Skolan idag var, jag vte inte vad, men jag börjar känna mig skoltrött, det enda som är kul är att träffa folk, men annrs känner jag inte riktigt för skolan längre för tillfället, hämska tanke! Ska då inte hoppa av, det skulle jag verkligen inte klara!

Inatt drömde jag föresten att jag sa att jag varit sjuk hela vintern utan att allt har släppt (vilket är sant på riktigt) och då säger Emma H att det är nånting som jag inte vet vad hon sa varpå jag frågar va det är förnått och som svar får jag "en dödlig sjukdom". Jag blir helt paff och frågar om jag kommer dö och då säger Emma "jaa det får vi väll hoppas på!"
Snälla kompisar jag har!


☮♥



du vet

Nu sitter jag här, städat ur hela min garderob, och fått massa kläder bort, rinktlig härligt, nu länktar jag efter sommaren när man hittade massa sommarkläder längst inne där... Nu sitter jag med gitarren och försöker hitta nått att spela, men nej, det går inte så bra för tillfället. Har också funderat på hur fan jag ska göra med jobb, känns som jag bara glömmer av det hela tiden och inte hinner med och snart känns det försent... Behöver verkligen pengar kan man säga just nu, vet att det finns pengar som tillhär mig hos en som jag skulle behöva vid det här laget, men ja, får se, kommer nog inte bli så... Jag är och kommer alltid förbli pank! Jag som förra året hade överdrivet mycket pengar på kortet efter vintern, kan säga ett det var då femsiffrigt, sen köpte man epa, och la undan lite och vipps vart man pank, nej behöver pengar ingen, kanske inte så mycket, men lite iaf så jag har nånting som jag kan ha att göra nått för, känns lite fel när man har nästan tomt i plomboken och på kortet, hämska tanke...
Nej har fått låna "Pojken som kallades Det" av Linda Bä i min klass, så borde ju börja äsa den så hon kanske kan få tillbaka den så jag inte glömmer av den...


☮♥


min garderob är depprimerande.

Känns inte så bra när man ser sin gardero och sakerna bara väller ut och inget ligger som det ska, funderar på att gå igenom den och lägga varma kläder lite längre in och börja ta fram lite mera vårkläder nu, känns skönt! Sen plocka ihop på mitt rum, ser inte förjävligt ut men ja, det är ju inte precis rent här häller, och sängen skulle behöva nya sängkläder... Nej va mycke jobb det blev helt plötsligt, usch, vill ha helg nu! På Fredag blir det kanske att vara med Eve och Fanny och på Lördag drar jag till Västerås och på söndag bara ta det chill skulle jag tro, men tyvärr, två dagar kvar i skolan nu och jag är skoltrött som fan... Och har inte haft en "rikitg" sovmorgon på typ två månader nu, drygt.


☮♥


Dom Bästa!


London nästa?

Jo men visst! Kom hem och pappa började babbla om att han och mamma har ju 20-årig bröllopsdag i sommar och att dom aldrig åkte på nån resa när dom gifta sig osv, sen visade han ett papper och sa "Så nu tänker jag bjuda mamma på det till London, och så här mycke kostar det för två vuxan... och ser du vad det står här, jo två barn! Du och Alfred ska också med!"
YESYESYES :D
Vi ska åka och vara där under påsklovet, dom tre sista dagarna eller nånting, fan va jag länktar! Pappa betalar allt och så står han för det mesta fickpengarna åt oss också om det inte blev för mycke säger han, och min storebrorsa ska inte med tydligen för han ska spara pengar och åka på studentresa i sommar så han vill inte eller nått, tråkmåns! Nej nu är jag super glad, och har verkligen världens bästa pappa! Puss ;*


☮♥


LOKA

Jag har kommit fram till att miniralvatten är beroendeframkallande för min del, fan va sugen man kan bli! Hahaha nu har jag precis duschat och ska väll snart gå ner för att fixa håret, eller ska kanske gå med blött hår till skolan idag? Fast ne... Blir nog en riktigt fin dag idag också, funderar på om jag ska ha schorts och leggins? fast har nog inga hela leggings längre, tror jag hade sönder mina sist i vintras när jag fastnade med dom i en dragkedja... illa, illa!
Onsdag idag också, känns bra på nått sett för det är ingen konf idag, och sen har vi bara tre lektioner så jag slutar vid en halv två, skön-t! Eller justja, då skulle vi till bibelioteket i stan och kolla hur det gick i novelltävlingen, aja, det blir iaf inte en lång dag, kan ju också springa in och käpa leggings eller strumpbyxor då på samma gång, smart jag är! Hahaha MVG++ på mig nu!


☮♥


Jummy, Eves frust ramlösa i min epa ;)


Ombyggnation!




Har setatnu sen ja, jag vte inte, kanske nio? och hållt på att få till min blogg, nu ger jagupp och låter den vara som den är för idag för måste sova nu! tycker iaf att det blev rättså bra för att vara min första egna bloggdesign och då är jag inte ens klar haha usel jag är egentligen! Men jag är nöjd endå :)
Aja, nu skriker mitt täcke och mina kuddar efter mig så måste kila iväg innan dom blir allt för sura!


☮♥


ute kämpar vintern emot våren



Dagen började i kaos, först vaknade man en halv timme innnan man skulle upp, kollade på mobilen och tänkte "vem fan har satt igång alarm på min mobil? Så då stänger jag av det, 15-20 min senare vaknar jag och kommer på "men just fan skola idag!" Där vart min "sovmorgon" förstörd... Käkar frukost och efter det är Tjabo på lekhumör så då sitter jag och leker med han, sen när det är 30min kvar tills jag sak åka säger mamma "ska inte du till skolan idag?" Då får jag brådis och ska klä på mig och fixa mig men siker i att fixa håret, det fick duga med en mössa på huvudet en dag som denna (y) När jag ska åka så har pappa ställt min epa så den har en häck precis bakom sig, bra! Då ska jag fixa den rätt (har gjort det flera gånger och vet hur man gör) Men pappa sår brevid och säger hur jag ska svänga endå, först "ratta ditåt"(-->) varpå jag rattar, sen "men nej! ratta ditår!" (<--) rattar åt andra hållet då, "men nej, jag sa ju ratta ditåt!" (-->) Ibland förstår man sig inte på hur han tänker och han gjorde lika flera gånger, good!
Väl i skolan var jag helt borta, visst 0,0 och orkade inte tänka, allt blev fel när jag snackade och så... men var inga jobbiga lektioner idag så lungt! Jag och Emma drog till kupolen och käkade på lunchen...
Jag: Börjar vi 35?
Emma: Nej, 20...
ett litet tag senare ser jag att klockan är tio över och vi skyndar mot skolan men hittar inte våran klass, så då drar vi och kollar var vi ska vara och där vi precis varit var rätt men då hittar vi Angelika och frågar henne vart vi ska vara som svar får vi "vi börjar inte för ens om en timme"
Lyckat! Men som tur kom emma på att vi kunde åka till Max och käka glass, härligt & gott, mums!
Sen blev det att åka till Dahlberg efter skolan och kolla på en film och sen hem, skönt!
Hela dagen har varit så virrig och jag vet inte vad, men har hat riktigt roligt och skrattat en massa! skojj! :)


☮♥


Mr Tjabo! grrr ;)


Vika är det som styr i detta land? Babylons folk.



Hemma från en helg i Norberg på läger, skön grupp i sommar man kommer få iaf om man inte får ett riktigt jobba! Bra assistenter att jobba med och ledare och konfirmander :)
Under lägret prata jag tydligen i sömnen, först mumlade jag nått sen sa jag "mitt lepsyl" sen mumlade jag nått igen, har verkligen nån förkärlek till mitt lepsyl, kan aldrig släppa det, inte ens i mina drömmar!
I kroppen är jag trött som satan men jag är inte trött, sov trött, utan kroppen känns tung och seg.. hmm? inatt somnade jag efter halv två och klockan halv sex vaknade jag och kunde inte somna för då var jag så pigg så då gick jag upp och la mig i sofforna och läste en bok, sen vart det väckning med Valle, hon och jag var bäst, vi körde med kastrull lock och slog och skramlade i hela korridoren utan för rummen och skrek "frukost om en halv timme!" Tyvärr, fem minuter innan vi skulle gå var det några som inte hade vaknat och deras polare i rummet hade inte väckt dom häller utan gått iväg utan dom, snällt! Hahaha (y)
Nej fyfan, igår var det också en mus som tagit sig i "våran" byggnad så blev musjackt i ett rum, skojj! nej orkar inte skriva nu, har haft fantasktigt kul denna helg med massa trevliga människoar med mycke skratt och flumm :)


☮♥


långa nätter




Ibland finns det stunder man ångrar att man bara kunde spola tillbaka några veckor och ändra på en massa, trodde vi hade nått men nu står du där med en annan, fuck att man ska vara så jävla feg, du kändes så rätt och inget kändes fel med dig, men det blev inte som jag hoppats... Du hade varit den först och det skulle kännas bra, vi som skulle till Stockholm och allt i sommar? Har du glömt det och mig nu? För jag kommer aldrig glömma dig, den första som jag fastnat för vid första ögonkastet... Fuck vill ligga med dig här nu och snacka om allt och inget som första gången vi snackade, i telefon,  båda lite blyga men släppte på en gång och allt bara flödade ur oss, vi kunde inte ens lägga på för vi kom på nya saker att säga, snackade i flera timmar utan att ens märka det... Du var den som fick mig att le dom jobbiga dagarna, vart tog du vägen? Vart tog "vi" vägen? 
Fan att man ska vara så feg och inte våga satsa när allt känns rätt och inte fatta det för ens det är försent.


☮♥


rullar fram



Dom senaste dagarna har absolut inget speciellt hänt vad jag kan komma på... Idag har jag varit hos tandläkaren, handlat och packat, skulle egentligen tvätta också men när jag såg hur mycke det var så sket jag i det... Har inte häller packat allt och det ska vara klart innan jag åker till skolan imorgon för kommer inte hem något imorgon, suck! Vet inte vart jag ska ta väg och hur det blir med min packning, men har en gitarr och en stor väska... Jaja, det löser sig nog, inatt kommer äntligen mormor och morfar hem :) Så kanske blir till dom och tigga skjuts direkt? Nej får se... Fast tror inte jag vill ha med all packning till skolan iaf... hmmhmm...
Nej ser min väska, den ser på mig elakt tycker jag, borde nog packa klart dom sista små sakerna jag kan packa idag och så det sista imorgon, om jag nu, ja orkar, vilket jag inte gör. Skulle hällre stanne hemma och sova hela helgen, hade vart så mycket skönare tycker jag för känner mig helt borta och inte ett dugg som att mitt huvud och kropp jobbar tillsammans eller nått alls, usch.


☮♥



om jag vill vinna dig




Nu sitter man och lyssnar på Melissa Horn, något jag aldrig riktigt gillat förut, men har kommit fram till att han är faktist suverän, älskar hennes texter och låtar, men tror jag har blivit lite trött på all dunka dunka musik med massa bas och snabba texter osv, just nu känns det här så rätt och skönt, man blir avslappnad på nått sett tycker jag när man lyssnar på henne, underbar röst också!


☮♥



Jag har varit där förut och jag är inte rädd



Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Livets resa

Läs "berättelsen" genom att läsa mellan raderna och inte tro jag är religös! Den är faktist jätte fin bara man kan förstå vittsen med den och inte haka upp sig på "Gud"...


Jag drömde en natt att jag gick längs en stran tillsammans med Gud.
På himmelen trädde plötsligt händelser ur mitt liv fram.
Jag märkte att vid varje period i livet fanns fotspår i sanden.
Oftast fanns där spår av två par fötter.
Det ena var spåret från mina egna fötter,
det andra var Guds fotspår.

Men ibland såg jag att det bara fanns ett par fotspår i sanden.
Det gjorde mig ledsen,
Eftersom det var vid de jobbigaste perioderna i mitt liv.
Jag sa till Gud: "Du lovde mig att du alltid skulle gå vid min sida.
Men jag har sett att det bara finns ett par fotspår i sanden vid mina svåraste stunder.
Varför övergav du mig när jag behövde dig som mest?"
Gud svarade: "mitt barn, jag älskar dig och skulle aldrig överge dig.
När du såg bara ett par fotspår då bar jag dig"


du & jag



Idag har jag städat mormor och morfars lägenhet för på Torsdag kommer dom hem, saknar min mormor så, känns som det var en evighet sen vi sågs nu och känns verkligen tomt utan henne, hon är den vakraste och underbaraste kvinna på denna jord som någonsin funnits, hon är det bästa som hänt mig och kommer hända i mitt liv, har alltid funnits där för mig och alltid stöttat och hjälpt mig när vänner, skola, familj och kärleken har varit skit... OHon har alltid setat med en öppen famn så fort jag kommit hem till dom, Nej hon är som min extra mamma verkligen, hon är, efter att mamma blev sjuk, som min mamma... Svårt att förklara men när min mamma blev sjuk försvann hon på ett vis som inte går att förklara, ibland är hon med på allt och så och sen kan hon vara helt borta, och då har min mormor funnits där, så jag skulle kunna säga att jag har haft två mammor vid min sida... Och jag älskar dom båda två med stor kärlek även fast det inte märks alla gånger<3

Sen har jag också varit i Mats garage och hjälpt han när han skulle svetsa, och sen drog man iväg till maxiorerna och käkade pizza och bara va, så himla skönt att bara sitta och lyssna på dom andra när dom sitter och bablar, man fattar inget ibland men det är skönt endå, slippa prata och bara lyssna och koppla bort allt annat som rörs ens egna liv och tankar, är nog bara därför jag går kvar där? för där slipper man tänka och kan komma bort från vardagen och sitt liv på nått sett...


☮♥


Kärlek till min mormor <3


Excusez moi

En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Lilla Lady, Hey, Lilla Lady 

Den lilla staden fick knappast ett farväl
När andra nöjde sig sprang hon iväg
Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg
Men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Lilla Lady, Hey, Lilla Lady

Excusez moi Ursäkta min franska Excusez moi Ursäkta min franska Excusez moi Jag gillar att du säger vad du tycker Men det du säger att du tycker säger inte mycket

Lilla Lady, Hey, Lilla Lady


gansk mycket har hänt sen -99...



Idag har daton stått på hemma hos oss hela dagen och jag, mamma & pappa har kollat efter en hund, wiii!! Hoppas, hoppas, hoppas! :D Mamma vill bara ha en tax, annars vill hon inte ha någon hund medans pappa vill ha en riktigt jackthund, fick reda på idag att han velat skaffa en innan Abbe gick bort, men efter det sa dom att vi inte skulle skaffa någon för ens vi arn blev äldre ifall att om vi ska åka iväg, men nu kanske det blir dax för en isf? Men isf blir det ingen valp för det har vi inte tid med utan då blir det någon hund som är nått år och är rumsren och kan lite för ingen har tid att fostra upp en valp i familjen nu, mamma & pappa jobbar, jag och mina brorsor går i skolan, så det skulle ju aldrig funka, men en som kan lite skulle bli perfekt!! Tycker jag iaf! Saknar att ha någon som kommer till en när man kommer hem och som man kan ut och gå med och som alltid är hemma när man är själv, det var nog det som var jobbigast när Abbe försvann, att allt vart så himmla tomt... Men nu kanske det blir av igen :D

☮♥

 


Lägger mig ner igen




Har fixat lite ny musik till min epa, är lite trött på den som finns där inne nu så känns att lite nytt behövs, men tyvärr hittade jag inte alla låtar som jag ville han, men fick iallafall ihop ett par nya skivor :)
Mår mycke bättre idag, och funderar på att hitta på nått med någon kanske? Får se om någon är frivillig eller om jag ska bombhota någon...? Skulle ju vara lite kul! Mamma är på bra humör idag, pappa är stessad känns det som, Min lillebrors är dryg (Oj vilken nyhet!) och min storebrosa är försvunnen (y)
Ja, får se hur dagen slutar och vad som händer här hemma... Nej känns som jag vill göra någon nytta just nu men jag känner inte att jag orkar riktigt för att jag, nej jag vet inte, känns mer som att daton ska användas av mig ett litet tag till innan jag pallar mig iväg någon annastans, ähh får ser...

☮♥

 


slutade inte bra endå...




I backen åkte jag bara i kanske tre timma sammanlagt kanske? Sen fick det vara nog, mitt huvud blev bara värre och värre och tabletter hjälpte inte, så tillslut satt jag ute i backen och sov nästan nere på en stol med mamma, hahah fint! Sedan när det var hem färd kände jag att huvudet riktigt dunkade och kände bara för att gråta för det gjorde så ont just då! Och somnade till i bilen hem också och väl hemma sa alla åt mig att gå och lägga mig ist för att hjälpa till att plocka ur bilen, och det tackar men ju inte nej till? (a) Somnade direkt och vi kom hem halv fyra och har sovit sen dess, och har drömt en massa skumt, snart är det mat så ska väll försöka ta mig upp så jag får nått i mig, känner att jag börjer bli hungrig igen... Fast huvudet känns urk än och halsen gör pissont just nu, feber påväg igen? Nej det hoppas jag inte, usch va sjuk jag har varit den här vintern redan!!


☮♥


längtar till sommaren riktigt mycket nu!


va du vad vi sa?



Har ont i halsen, och är täppt i näsan och kännar att huvudvärk är på g och man skulle hällre ligga i sängen hela dagen och bara slappa! Men då kollar man ut och ser vädret och känner genast att backen är mycke mera lockande så blir att stoppa i sig alvedon och så fara iväg :)
Vet inte vem jag ska åka med idag, men tror Dahlberg skulle ut, känns som att det är det enda vi träffas nu för tiden, i backen eller på komfan, inte nånting annars nästan, vilket är lite synd :/ Men aja får ta en sak i taget, kanske blir bättre sen igen :)
Känner att jag inte alls borde sitta vid daton egentligen nu, vi ska åka om ett litet tag och pappa och mamma är nästan klara och jag har bara käkat frukost och sitter än i min morgonrock och har håret åt alla håll och kanskter, vilket jag tycker är skit snyckt i och för sig men ja, alla skulle tro jag var en idiot om jag åkte ut s¨åhär i backen, eller? Hahahah nej nu ska jag skärpa mig.


☮♥



Äntligen helg!



Ja men endå ska man upp tidigt för man ska ut i backen och åka skidor! Okej, får sova lite längre än när det är skolan, men iaf... Jag är ju trött och vill så gärna åka skidor!! så då får man dela upp det!
Idag spelade jag laser dome efter skolan(skulle spela 30min men vart 45 min ist), riktigt kul! speciellt när jag träffade en mina och fick samma färg som motståndarna och skjöt ner alla, hehehe, skojj skojj!! Sen efter det blev det mat, alla gnällde och var grininga för alla var så hungriga och trötta... Hahaha vissa lackade urtotalt och ja, inga komentarer ;)
Skulle gärna varit borta längre, men nej nej, det får man ikke i detta hus, blääähäää hihi hohoho lalalallaaaa.... eller inte...


☮♥




Datakunskap



Datakunskap, jo det är ju kul.. Eller inte...

  ☮♥


trixefix



Epan är fixad, vilket jag inte vill egentligen, usch... Men men, vad kan man göra åt det nu när pappa fixat det när man var i skolan? Aja, har huvudvärk och är irriterad och en sak som stör mig är att mamma är på förjävligt bra humör idag och att August slängde över telefonen till mig när Gammel moste ringde, har inget emot henne, (hon är som min egna moster) men gillar inte att snacka i telefon med henne... hahahah snäll jag är (a) usch usch usch vet inte vad men känns som mina ben inte kan avra still utan måste röra på¨sig men jag känner mig helt döende... inte okej ett dugg på nått vis...


☮♥


Nämen är det inte lilla Linn som ligger och sover?



Den som kräver ska jag neka...




Denna dag har på nått sett inte varit min dag, har kännt mig sliten hela dagen och trött och längtat hem... Även fast dagen varit foligt så var det bara som att hemlänktan fanns där i skallen hela tiden och imorgon ska man upp halv sex för att hinna duscha och fixa sig innan man måsta ta sju bussen till skolan för att min epa inte har några lysen (y) Jag älskar den verkligen! (ibland..) usch, skulle kunna somna nu, men det ska jag inte, ska hålla mig vaken ett litet tag till så jag kan sova tills jag ska upp imorgon!
Och idag var jag hem till farmor och farfar efter skolan, dom är så söta och rioliga, men dryga när dom berättar samma saker om och om igen.... -.- :D
sen fick jag 300:- som jag ska ha att betala mina nya skidor med (mamma och pappa har lagt ut), först vägrade jag ta emot dom men då vart min farmor skit sur och skrek åt mig att ta dom så hade inge annat val tralalalla (a)


☮♥


Jag är vad dom kallar för en drömmare




FÖr ett litet tag sen snackade jag och en preson väldigt mycke och jag kände bara att vi måste träffas verkligen för den var så jävla underbar! Men från att den snackat as mycke med mig till att den nästan inte svarar på det man skriver så känns det verkligen som att det är över... Jag trodde att jag och den presonen hade nått gemensamt och började gilla hur den var, men precis då vände det bara, vad var felet liksom? Vad hade man gjort för att det skulle bli såhär? Eller var det bara att den inte ville känna mig längre?
Så här blir det, jag vet, men tycker det är tråkig, händer ju inte bara mig utan händer ju en massa presoner det hela tiden. Och man kan ju börja undra... Varför?


☮♥


Min dyslexi och jag...



Det är nått jag aldrig vela haft som ALDRIG varit till någon fördel även om vissa tror det...
När jag gick i lekis var jag väll som alla barn med att läsa och skriva? Jo det var jag, hade inga större problem vad jag vet med det...
Men när jag väl kom till ettan gick det åt skogen, kom ihåg när vi började läsa böckerna om Tor, man tog hem och läste på i en vecka och så fick man gå till skolan och läsa upp det för fröken och visa att man kunde! Men för mig gick det väll lika bra första gången jag läste och hundrade gången? Jag brydde mig inte riktigt då, hade ju precis börja lära mig att läsa riktigt och så!
I tvåan fortsatte det med en annan Tor bok, minns så väl det än idag, flera av mina kompisar fick en svårare bok medans jag satt där med den lättare och läste och läste men fick inte byta även fast jag ville så gärna! Efter ett tag och det minns jag ännubättre, en dag, när jag skulle läsa upp för fröken, hon frågade om jag verkligen brukar läsa på hemma och så frågade hon hur mycke jag läste... Jag fattade inte så mycket men berättade att jag läste mycket varje gång! Och jag då började jag känna att nått inte stog riktigt rätt till men ingen sa nått riktigt till mig...
I trean började vi med att man fick läsa så många ord man kunde på en viss tid, fick reda på att några av mina polare klarat nästan halva papperet (A4 fullt med ord) och jag klarade max 10... Jag kände mig usel och komihåg att jag grät den kvällen i min säng för jag inte kunde läsa bra och då började det med att jag fick gå och lästa typ en gång varannan vecka hos en tant lite extra, men det gjorde inte mig nått just då...
I fyran avr det lika, minns att jag satt utan att säga till nån och övade på att läsa ord så fort som möjligt, men gick uselt de året med och samma visa med tårar ner för kinden... Tror det var då jag också fick reda på att jag riktigt hade skriv och lässvårigheter av min fröken och föräldrar, på riktigt, dom hade väll sagt det förr men inget jag förstog då, och det kändes drygt. Skulle det vara såhär i hela mitt liv verkligen?
I feman gick jag till den dära specia fröken 1-2 gånger i veckan, det kändes tungt varje gång... Kompisarna frågade vart jag skulle och varför jag skulle det, och hur berättar man när man är 11-12 år för sina polare att man är usel på att skriva och läsa och måste gå och träna mer? Minns inte vad jag sa men minns att jag tyckte det var skit drygt att gå iväg till henne, och det gjorde ju inte saken bättre att jag missade allt annat dom gjorde i klassrummet och hamnade efter i det ist?
I sexan var det samma som i femman, fast jag brydde mig inte riktigt längre i skolan hur det gick, men mådde så himla dåligt när man fick 0-5/20rätt på engelskaglosorna som man kunde kvällen innan allihopa... och sånt...
I sjuan började jag på en ny skola och ny mentor, mina två brorsor har också dyslexi och vi har försökt fått utredning på oss alla sen min storebrorsa gick i ettan men då var han för liten och sen i trean var han för stor eller nått... Men i sjuan tog min mentor tag i allt! hon började snacka och kolla runt en massa, men inget hände just då...
I åttan var det tuft, IG på mina engelskaprov, precis G på svenskan och så låg jag... i SO hade jag IG på alla mina prov... och dom började märka att det måste göra nått fortast möjligt innan det blir försent och jag ska börja på gymnasiet...
I nian på hösten fick jag min utredning, jag hade diagnosen dyselexi, allt släppte... Som min storebror sa precis innan han skulle gå in och få sin diagnos om han hade eller inet "Mamma, har jag inte dyslexi nu, då är jag dum i huvude!" och så kände jag med... Vad hände om man kommer in och dom säger att jag inte har dyslexi? Vad är der då för fel på mig? Men jag fick diagnosen dyslexi och då vände allt på en gång, allt släppte men endå inte, varför hade jag inte fått gjort det här tidigar? Varför var det jag som satt där och hade fått diagnosen? Jag ville gråta för det var hemskt tyckte jag men enda skratta och avra glad för det var så underbar att jag fått en utredning! Och allt vände, mina betyg blev bättre på en gång!
I ettan, på gymnasiet (som jag går nu) Blev det plötsligt jobbigt igen, helt nya männskor/lärare som skulle veta och få fram den informationen... Och alla lärare fråga, "hur briukar du ha lättast för att lära dig då?" Hur jag har lättast att lära mig? Vad är det för konstig fråga? Jag har alltid fått gjort som alla andra? Det finns väll inget annat sett? Men så fort det var fixat gick det snabbt och bra att komma in i det hela igen... Allt gick bra i början, alla ämnen! I svenskan låg jag på nästan VG och i engelska låg jag på ett mycke starkt G och jag var nöljd och skolan känndes så prefekt att jag verkligen kunde klara av det!! Min engelska lärare sa att jag stavade bra för att ha dyselexi och att min gramatik var verkligen jätte bra! osv... Men helt plötsligt en dag så *poff* vet jag inte vart det försvann, fick veta att om jag inte klarar G i nationella i engelska skulle jag få IG i engelska, att min stavning och gramatik var dålig och nått jag behöver träna mer på... Jag fattade inte vad han sa för ens jag kom hem och skulle berätta för mamma men började gråta ist... Då kände jag att nu skiter jag fan i engelskan och skolkar resten av läsåret som är kvar, vad spelade det för roll om jag satt med på lektionerna och arbetade om det endå bara hängde på nationellaprovet? Men min mamma fick mig att fatta att jag måste kämpa, och det gör jag, och har alltid gjort!

Det är lite av en förkortning av mina år med dyslexi, och det medför så mycke mer än bara läs och skrivsvårigheter... Jag kan inte konsentrera mig om det är "tysnad" som under tex ett prov, så nästan aldrig under prov kan jag konsentrera mig, och blir någon klar före mig så får jag panik, måste skynda på då så jag blir klar snabbt och ska hinna före nästa! Och till 99% under varje prov har jag en klump i halsen och tryck över bröstet... Jag har skit lätt för att glömma saker också, som tex, tider, läxor och saker. Nu är jag rättså duktigt på att läsa högt utan att min dyslexi hörs bra, men bara för ett år sen stmade jag och tog lång tid på mig att läsa en mening... Det har hänt så mycket det senaste året med min dyslexi så jag vte inte vad, men en sak är säker, jag gör så gott jag kan och blir det inge bättre, nej då kan jag inge bättre, och det är bara så det är för mig, har altid varit och kommer alltid vara!


☮♥


Jag har en polly påse!




Till och med en big pack såg jag nu, och i en vanlig rymmer det 14 points fick jag veta nyss och ja, hmm tur att jag inte käkat hela den än och har haft den i fyra dagar nu...
Nej, nej ska mitt liv som nyttig börja! Efter att jag käkat upp polly påsen såklart ;)


☮♥


poppcorn, cola och bubbelbad...




Det skulle inte sitte fel nu, var skit sugen på det! hmm, kännr att jag vill ha nått salt, mums! Får gå ner och kolla om vi har poppcorn hemma, cola vet jag att vi har för stog en massa nere på bordet, japp japp!
Dagen var bara dryg ute på romme men kul också! "Alla" (jag) gick runt som en sombie hela dagen och var helt borta, imorgon blir det skola, ska bli skönt att komma tillbaka entligen och träffa alla igen och slippa jobba varannan dag och inte orka göra något på kvällarna nästan!! Till helgen blir jag nog ledig, eller ja, Oscar (min chef) sa att han skulle höra av sig om det skulle bli jobb men han trodde inte det! Vill iaf åka skidor minst en dag till helgen så, man får väll se hur det slutar :)
Mitt hår är inte fett, men har märkt att när jag inte duschat på x-antal dagar så blir det bara platt och ligger ner och nackhåret står åt alla håll, så ja, antingen bad idag i badkaret eller gå upp lite tidigare imorgon och duscha? svårt beslut, men blir nog bad idag :D


☮♥



släng dig i väggen




Igår var en riktigt fin och lyckad dag, bästa fördelsedagen på länge även fast det inte känndes som en födelsedag!! Brukar inte gilla mina födelsedagar så värst, har nog aldrig riktigt gjort det utan bara tyckt dom varit riktigt jobbiga egentligen... Men igår var då en rikitg lyckad fördelsedag som sagt var :) Först backen, där väntade mina nya skidor, sen kom farmor och farfar ut dit och fira mig och käkade mat och fikade, roliga dom är dom två nissarna! Så grät jag lite ute i backen också, för min mormor och morfar är nu nere i spaniel och har inte träffat dom på ca två veckor, och min mormor betyder verkligen allt för mig, jag älskar henne mer än nogon annan på hel jorden och hon kan jag prata med om allt och hon förstår mig också, och dom hade ringt där ifrån och jag missade  när dom ringde så dom hade spelat in ett medelande, glädjetårar är underbara! :')
Sen efter den mysiga dagen i backen drog vi hem, städade lite snabbt och duschade för sen kom min moster, och två kusiner hit med pizza och massa mys! Och ja, jag älskar min kusin, Julius, även fast det inte märks och vi bråkar och slås jämt, men han är jätte snäll och älskar han för han är så go och mysig! (inge misstolk, är min kusin och han har tjej!) Kvällen slutade med en massa skratt och bilder i sofforna hos oss! så underbart att bara vara sig själv och släppa loss med att skratta tills man ligger dubbelvikt och gråter! :)






☮♥



allting va så enkelt då



17 år, ja hur känns det? Jo precis som att vara 16 år bara att min bröst har blivit mycke större under natten! Fast nee, det var inte sant... Aja jag ligger här i min ensamhet nu och väntar på att jag ska höra någon mer än pappa gå upp så jag kan gå ner! För har bestämt att dom inte fick komma upp och väcka mig och ge mig frukost på säng För det blir bara drygt.

Mamma kollar in i min garderob..
Hon: Men nej va är det är, usch va stökigt du har det här inne"
Jag: Men du behöver ju inte kolla i min garderob?"
Hon: Jo, nu får du städa"
Så blir hon sur, ett år rev hon till och med ut alla kläder i garderoben på golvet, snäll mamma jag har (y)

Är fett trött men kan inte sova längre, vaknade halv sju... och inatt låg och och snackade med Elin och ingen kunde lägga på utan vi kom bara på nya saker att snacka om även fast vi viste att båda skulle upp tidigt idag, duktiga vi är ^^
nej nu börjar det röra sig där nere så nu ska jag ner och öppna paket och käka lite frukost! :D


☮♥


Sudoku, när man inte kan sova!






Fin man är näår man sovit en stund och så vaknat!


Vem ringde 112?




Nu ligger jag här i sänge, blev en heldag ute på Romme Alpin idag, först med lillebrorsan, Max & Julius och sen på eftermiddagen några åk med pappsingen! Nu har jag bestämmt mig för att det blir att gå över från twintip till carving så jag kan åka mer riktig skidåkning och försöka mig på skidskolan till nästa år eller liknande? Skulle va så grymt skönt att få vara ut och åka även fast man jobbar när det är fint väder än att vara inne och stå och titta ut på allt folk en hel dag som gassar sig i solen och njuter!!
För det är ju bara orättvist och inte ett dugg kul!
Imorgon blir det hel dag på Romme igen, men först jobbar man fram till halv ett sen blir det mat och efter det blir det skidor haha så man hinner väll med nått åk iaf innan dom stänger :)


☮♥



Skidorna jag funderar på, kanske inte dom snyggaste
med gud så sköna dom är att åka på! <3


RSS 2.0