Men va fan, spela roll!

Nu sitter jag här, väntar på att Dahlberg ska komma och hämta upp mig och dra ner på stan till Peace&Love (y) Igår var en super dag! Idag blir det mer super känner jag! Va nyss nere och bada.. mys!
☮♥

Vart en lite promenix!

Idag blev det att åka in och ta bort stygnin och efter det drog man på komf, först blev det promenad från stora tuna kyrka till strutsfarmen, inga preoblem, sen kom den riktigt utmaningen... Att gå utan nästan någon skugga från strutsfarmen till Torsång (y) Efter det var man trött men det var kul endå iaf :)
Vart brännboll och korvgrillning där och sen hem, nu sitter jag här och dricker resorb och försöker bli lite piggare (y)
OCH IMORGON ÄR DET PEACE&LOVE :D :D ÄNTLIGEN VA FAN!!!
☮♥

Du är inte trasig

Sitter nu med min far och mor som sitter i vardagsrummet med varsit schema till P&L och jag får sitta med P&L's-spellista och ta upp allt dom vill ha reda på vad det är för muik, snällt!
Ähh va fan, man hittar ju själv lite mera nytt på man ska kan lyssna på så får se det lite possitivt :)
☮♥

Du måste sprida den

Idag har jag setat och glott på film efter film, mina planer blir nog en till och sen sängen, imorogn ska man jobba (y) På nått sett känns det som jag längtar efter att gå till jobbet? Sitta där aldelens själv med mina "jobbarkompisar" HAHAHA!! Fast man får hoppas det dyker upp någon som vill komma och kolla, blir ju lite segt annars!! Aja, ska bli skönt att jobba iaf, och på Tisdag börjar P&L, äntligen! Fasen va jag länktat!!
Börjar fundera vart mina brillor jag hittade förra året tagit vägen?? hmm...
☮♥

Super kväll!

Igår kväll blev man att vara hemma hos Eve, spelada kubb och snackade en massa och hade riktigt bra! Sen när vi skulle gå och lägga oss sa Eve att vi skulle ligga och prata och vipps så somnade hon... Och där satt jag själv i hennes säng och va helt ensam, snällt ;)
Nej men den människan är helt super!! <3
☮♥

I väntan på mat...

Sitter och väntar på mat, efter det ska man till Evelina och ha skojj får man hoppas :) Får se vad som händer där?
Nyss hemkommen från mormor och morfars sommarstuga och mormor klippte bort lite hår igen, eller ja, en hel del hår igen! Jag var skit nöjd med resultatet för stunden iaf (förutom att hon klepp bort nästan allt på ett ställe) Men det växer ju ut så gå alltid att göra om iaf nått blir fel :)
Längderna på bårda sidorna syns iaf ;)
☮♥

Fattar du inte atr allt är ditt fel?

Tror vi tycker synd om dig, men dwt äe fan bara helt jävla fel, du som sabbar allt för oss.
☮♥

Samtal

Nyss ringde några gamla klass polare till mig, tror jag? Iaf en, dom snackade i mun på varandra och man hörde inte ett skit vad dom sa... Och inte kände jag dom så bra häller?? Jadu, folk gör konstiga saker när dom är fulla...
"Men du Elvira, kan man blanda ut med vatten? Vi har slut på annat"
☮♥

Du gör min dag!

Fattar inte att det lilla beskedet om att vi äntligen ska träffa gör mig så glad,
nu kan inget få mig på sämre tankar!!

☮♥


Movie time!

Nyss kollat på Trassel, och snart blir det att kolla på Dumma mig HAHAHAHA! Älskar täcknade filmer, sen får man se, har en lista som väntar på att fixas :) Blir kanske mer film kollande ikväll? Har lillebrorsan i stolen brevid, mysigt med någon som vill kolla med en så man slippper sitta och kolla aldrlens själv, ska nog gå och poppa lite popcorn innan nästa film börjar! (okej, vet den kan ju alltid vänta, men iaf)
☮♥

Se så!

Jobb först sen drog man till Eve ett tag, hem käkade jordgubbar och nu nada...
Imorgon är det midsommar, då ska man till mormor och morfar och käka lunch sen vara med Eve på eftermiddagen/kvällen, får se vad den bjuder på? Kul kommer det nog bli iaf :)
☮♥

Jo pappa!

Pappa har kommit in x-antal gånger och sagt "kommer dom på p&l?"
Mitt svar "ja?"
Pappas svar på det "neeej?" (Men glad/förvånad röst)
Och så har han hållt på även fast jag sagt ja till en artist flera gånger fortsätter han med sina nej, och en annan komentar var "Men Dyllan kommer ju, vad ska dom dit och göra då?"
☮♥

Lite finns kvar än

Sitter just nu och kollar egenom lite på p&l spellista på spotify, tur att man sitter här på slut tampen och hittar mass nytt bra! Ähh va fan, har tre andra med mig som också ska höra musik så får se vad det blir att lyssna på, kommer nog bli massa som krockar men spela roll, blir bra endå för kommer nog få se lite av det man vill iaf ;)
☮♥

Bara för att jag kan

Komf på förmiddagen och riktiga jobbet på eftermiddagen sen ringde dom från mitt andra jobb (i jordgubbslandet) och ville jag skulle komma dit och jobba efter det! Mycket jobb som kommer bli nu kanske? Får se, kommer inte hålla på med tre jobb saker om dagen, utan max två, för man ska väll inte behöva åka från jobb till jobb till jobb? Ähh får se hur jag löser dett...
Nu ska jag slå på en film och bara slappa med tre styckna nöt-cème ;)
Den som spar, han har!
☮♥

Jag har hicka!

Hemma efter ett läger från Söndag tills idag... Imorgon har man komf vid tio, ska sluta två egentligen bara det att jag börjar mitt andra job ett (y) Ähh smiter iväg tidigare!
Lägret var helt okej, med helt okej folk, hade trevligt, men var grymt trött så var tvungen att sova lite igår kväll en snabbis för efter läggning skulle vi assistenter upp och skrämma konfirmander, men vart ikke så för en konfirmand hade redan ringt till sin mamma för hon var så rädd för spöken och sånt som vi snackade om ;) lätt lurade 14-15åringar!
Kom hem idag vid tolv och jag var hemma kanske 15-30 minuter efter det och då somnade jag ute på soffan, efter ett tag vart det för mycket flugor (hästar säger jag bara...) så då drog jag upp och sov i min säng tills kvart i sex då pappa kom och snackade med mig och vi drog i väg och övningskörde och käkade hamburgare, mums!!
☮♥

Storebror <3

När något händer dig blir jag alltid lika rädd och får en klump i magen och halsen...
Och dom versta tankarna far genom mitt huvud.
Du är min stora förebild här i livet och du har alltid funnits där ända sen jag föddes.
Du är den personen som stått mig närmast här i livet.
Jag älskar dig <3

☮♥

Godis som ska med imon käkas upp nu...

☮♥

Vad ska jag tro?

Ligger i sängen, nyss vaknat och har inte ont längre, fett skönt! Ska nog dra iväg med mammsingen om ett tag och handla lite sen ikväll blir det npg filmkväll hos Eve om jag fattat det rätt, skojj!! Imorgon jobbar man först sen efter jobbet ska Apelman hämta upp en pch vidare på läger i Norberg, får se hur detta slutar ;)
☮♥

När smärtan smyger sig på...

Ligger i sängen, ska sova för har ont som stan vid mitt sår... hoppas man slipper smärtan lite! Va en sväng till Dahlberg men åkte hem för fick as ont, kunde knappt köra så klev ur bilen i regnet och skrek allt jag kunde, borde sett ut som en idiot, men fy tusan va skönt det var!!
☮♥

Vad har jag gjort?

När man ligger i sängen och man käner en smärta man inte kan förklara som sticks och svider och känns som någon skär i en så vet man inte vad man ska ta vägen... Men som tur är gick detta över efter en timmes sömn, fast det svider till som fan ibland, usch...
☮♥

Ny dag, nya möjligheter

Igår blev det en lung kväll hemma hos Robin, var ute och gick och sen glodde film... Vid elva drog jag hemmåt och när jag kommer till epan är parkeeingslysrena på (dom knasar) så min enda tanke var då "snälla funka nu" pch det gjorde den otroligt nog?? Aja, jag hade tur som vanligt ;) Nyss kom man hem från vårdcentralen, tog bort en leverfläck som setat precis så den skaver mot byxkanten, hämskt! Aja, den är borta nu och jag har fått tre styngn, inge badning på tio dagar och så får inte ärret vara i solen på hela sommare, måste gå med kirurgtejp över, snyggt!! ☮♥

När man tänker på allt vi gjort, saknar man ibland den tiden

☮♥

I väntan på att bege sig iväg...

Väntar, väntar och väntar... Nej det är nog bland det tråkigaste som finns att vänta! Sånna här stunder vill man bara att tiden ska gå superfort! Precis nu vill jag det. Så jävla segt att vänta. Usch...
Aja, meningen är jag Robin ska höra av sig när han är klar hos doktorn och då ska jag dra till han och då får jag sitta här och vänta? Borde egentligen kanske plocka lite på rummet? Fast nej, vänta är mycket roligare, jag lovar! ;)
☮♥

Och nu tänker jag

Dax att dra sig till sängen och lägga mig och lyssna på ljudbok, bästa settet att kunna somna på när man har massa tankar som snurrar i huvudet...
Imorgon blir det antingen till Robin eller Evelina, skönt att komma bort!
☮♥

Det är inte mig det är fel på...

Fördommar kan dö.
Kärlek som kärlek, right?
☮♥

Justja, ni sover ju...

Sitter och kollar på massa fula bilder som finns på datorn och skrattar för mig själv...
från mamma och pappas sovrum "Elvira, antingen ät du tyst nu eller så stänger du dörren och gör du inget av det blir det sängen direkt!"
Oj då!
☮♥

Några av mina arbetskamrater!

☮♥

The morning light

08.10 kommer min lillebrorsa insmygandes till mig...
Han: "Elvira, jag missa bussen, snälla kan du köra mig?"
Jag: "Nej"
Vänder på mig och somnar om, stackarn missar skolavslutningen :thumbup:
Eller okej, nej så var det inte riktigt, jag pallrade mig upp, och skjutsade han hela vägen till skolan bara för att han skulle inte hinna med bussen i romme häller, så snäll syster jag är!
☮♥

F5

Har precis slängt ihop en ny design lite halvdant, ska fortsätta sen men va fan gör man när man är för lat för att sitta vid daton? Nej mitt huvud dunkar nu och sängen väntar... Fast är inte riktigt trött men får göra det bästa av situtionen ;)
Och för er som inte ser den nya designen klica F5!

☮♥

Om livet var en sång, skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier

☮♥

Du behöver inte säga nått

Jobbat idag, det var rättså segt... Skulle egentligen varait fyra till där som skulle jobba, men nej, jag vart själv för min chef hade glömmt att ringt in flera (y) Nej att gå upp och ner i ett land och kolla ner på jordgubbsblommor som ska tas bort, det är segt när man är själv... Och imorgon ska man till sitt andra jobba, det känns lite skönare som tur är.
☮♥

Det löste sig till sist

Lämnat in min dator på lagning, äntligen! Nu ska man bara vänta på att man ska få kostnas förslag på att laga den, sen så får man se om det bli en ny dator eller om det blir att laga den?
Påvägen hem ringer Robin och undrarde om jag skulle komma förbi så drog hem ch slängde i min mat och sen hem till han, eller till hans "stuga". Där blev det ut och gå och sen musik och massa snacka... Va riktigt trevligt men dom 5 timmar jag var där bara sprang iväg vilket vart lite segt, hatar att tiden går fort när man har kul och segt när det är tråkigt, fattar inte hur det går till? hmmm...
Nej, ska upp och jobba imorgon så måste sova, skönt det ska bli!
☮♥

Justja

När man ser att klockan börjar närma sig tolv och man vet att man har lovat att skjutsa lillebrorsan till skolan så känns det lite segt... Är inte ett dugg trött nu och vill inte sova häller! Imorgon är jag ledig och på tisdag ska jag jobba och på onsdag ska jag jobba... Kommer nog inte bli så mycket ledigt denna sommar... Två sommar jobb och så komfirmationsassistent...
Nej vi får väll se.. Det löser nog sig, sommarn har bara börjat ;)
☮♥

Gick väll bra?

Chill sommarjobb man har då! Sitta i fyra timmar och dricka kaffe och snacka lite med folk som kommer och ta betalt, eller ja, idag kom det bara en (han kunde lite svenska resten engelska)  sen har man gjort nästan nada, okej det blev lite segt där ett tag... Måste försöka få dit mer folk! Hmmm? Nja, får se hur det blir med det!
Folk skulle sett mig när jag väl larmat av stället och kommit in och precis ska tända lamporna ser jag en gubbe som sitter på en stol och sänder snabbt lampan och upp täcker att det bara var en "docka" HAHAHHAHA!!! Nej fyfan, dom är lite läskiga, ser ut som gamla gubbar som finns överallt, väntar på att det ska börja spöka där nu bara n'r som helst!
☮♥

Sängen gör sig påmind...

Gäspar hela tiden nu...
Godnatt!
☮♥

Tänk att...

En liten sak som att komma på att man ska jobba imorgon kan kännas så tungt nu på kvällen...
Jag som nyss satt och kännde hur underbart det skulle bli med ledighet!
☮♥

Perfekt!

Förrgår var det en helt underbar dag! Skolavslutning, och min bror tog studenten, och efter det drog man till Eve och partajade lite och sen ner på stan och kollade på folk, kul hahaha!
Imorse var jag trött för vaknat till och från hela natten av massa ljud hemma hos Eve... Inte så kul! Men till sist tog vi oss upp och ut från hennes rum. Klockan ett var det beräknat att jag skulle vara hemma, vid halv ett märker jag att jag inte är det då jag ringer Mats som får hämta mig och jag var snäll så bjöd han på glass påvägen hem! Och väl hemma vart han stoppad av pappa och fic smörgåstårta med... Sån underbar familj! Eller inte...
Sen blev det att åka och fira min farfar som fyllde 80 år i torsdags, där var hela släckten nästan, skojj till en början iaf, innan man kännde hur trött i kroppen man var hahahaha (y)
☮♥

FAN


snart slut

Halv tio begav man sig till skolan, var där i en halv timme sen drog man hemåt och då är man helt själv hemma... Hade planer på att fortsätta med epan idag, fast nej det orkar jag inte riktigt just nu... Imorgon har man bara fika och utvärdering sen är den dagen också slut och på Torsdag har jag inte en aning men blir nått i den stilen säkert och sen blier det skolavslutning!! :D
Skönt att äntligen komma ifrån skolan, speciellt nu när man är klar med allt i skolan!
fast ja, ska ju jobba massa i sommar... Och sen kanske man ska till Turkiet med Eve, hoppas!!
☮♥

Någon som har 500:- att ge bort till mig?

☮♥

slipa på epan nu

Snart ska man väll ge sig iväg ut till epan och sätta sig och slipa lite på den, måste ju få bort jävla rost sakerna innan det blir värre, suck! Aja, får vara ute i det nice vädret iaf :D
Har setat vid daton (blev tvungen) för att fixa ihop lite smått i photoshop till brorsans studentplakat, vart också sugen då att fixa min blogg lite men min epa känns viktigare just nu ;)
☮♥

Nej, inte nu

Mormor och morfar är här och tydligen är det städdag i hela huset och trädgården... Vad gör jag då? Jo jag gömmer mig på rummet... Usch...
Var iaf nyss på mitt sommar jobb och fixa information, då börja man jobba om en vecka då! Känns lite segt... Men får hoppas det går bra endå, får ju som sagt var pengar vilket verkligen behövs när man nästan är helt pank... Inte okej!
☮♥

Inte snällt!

Vart väckt av Mats som ville jag skulle komma och kolla film, klockan åtta på morgonen på en Söndag? Idiotiskt, jag som ville sova! Somnade inte för ens vid fem imorse...
Men det får jag väll sova imorgon ist (y)
☮♥

Nu har jag bestämt mig!

Mats, om du ser detta ska du vara stolt!
Nu har jag betsämt mig för att jag ska byta bakaxel på epan så fort jag får tid för nu låter den värren än värst!
☮♥

Falu kalaset

Igr drog man in till falun med Dahlberg och kollade på cruisingen, hade faktist mysig, blev också ettt var med en cab med någon kille som Dahlberg kände och så skjutsade han hem oss med hahaha :)
Ska väll börja göra mig i årdining snart och sen försöka ta mig iväg så man kan dra till Eve lite innan man ska till Falun idag med på tribute festivalen, men idag blir det ju med Eve man ska dit så får man väll se vad man hittar på för andra människor där ;) Skojj blir det nog!

☮♥

15månader utan dig<3

Att vakna upp med tårar i ögonen och minnas attt jag drömt om min bror,
och hur det var på slutet gör mig så fruktansvärt ledsen,
hur det först bara va en liten knöl och sen blev den så snabbt stor och inget kunde göras,
även om det gått så lång tid,
du var faktist min bror, 4 år yngre,
allt gick fort och du försavann från oss,
du fanns alltid där för en och när man mådde dåligt visste du det och kröp tätt intill en,
ibland fattar jag inte att det är sant utan tror fartfarande att du finns,
du ville aldrig någon nått ont och var jämt glad,
cancer kan bara gå och ta sig,
men jag kommer alltid älska dig vad som än händer och vart du än är

☮♥

RSS 2.0