Äntligen!




Slutade jobba halv ett idag, då drog man längst bort i backen (längstner då) till mamma där hon satt och grillade hamburgare, slängde i mig det och sen drog jag till frissan till två... På golvet låg det håt tussar som var 3-4cm långa, riktigt skönt vill jag lova!! nu har jag inge hår kvar alls! Elller hehe jo det har jag visst, fast mycke kort på ena sidan och till axlarna på andra sidan ;) inte som förut då jag hade längre än till bröstvårtorna HAHAH (y)
Imorgon blir det ut i skidbacken med Mamma och Lillebrorsa iaf, riktigt jävla mysigt! ska njuta som fan, kanske gå in och testa några carving skida, ska ju köpa det ist nu om jag får sålt mina skidor! :D


☮♥


WOLLAH!!


aj...



Heldag på jobbet idag, kul, men drygt! varit rullning hela dagen iadag, usch! Mina fötter gör jätte ont, det enda jag har setar från åtta på morgonen till halv sex på kvällen var 15min lunch & 10min eftermiddagsrast (y) då njöt man vill jag säga!! Och har skit ont i ansiktet för man varit såååå glad hela dagen!!
Nu ligger jag i sängen och käkar godis och löser sudoku, skönt som fan! Fast börjar bli rättså kissnödig nu men orkar inte g på toa för har så ont i fötterna, menmen nörden har ingen lag...

Snart blir det att släcka lampan och sova, imo0rgon jobbar man halvdag och sen blir det in till stan för att klippa sig, får se hur det går/blir nu då ;) Eller jag kanske ballar ur i sista sekund? Vem vet..?


☮♥


Mitt hår som ska bort nu då!!


jobba och städa




Om en kvart ska jag åka till jobbet... Fick en timmes sovmorgon, skönt! sen slutar jag halv ett, hoppas jag! för måste verkligen hem och städa!! Men man får se, denhär lördagen är en "stor" dag ute på Romme, brukar iaf vara det, hoppas på att den blir lungn jag, men det är helgen nu då Uppsala avslutar sitt sportlov & Stockholm/Borlänge börjar sitt...
Får se hur det slutar, idag får jag också reda på hur jag jobbar under hela lovet, hoppas jag, ska iaf vara ledig på min fördelsedag, sen får man se om man får någo mera ledigt eller om det blir att jobba rästen av dagarna? hoppas inte så iaf...


☮♥


Hemma bland halmen...



Då har man precis kommit hem igen! Känns rikitgt skönt, slippa laga mat, diska, städa, osv... Men det har varit kul att bo själv också, faktist :)
Har en stor väska full med kläder och skit som jag skulle behöva apcka ur men orkar inte just nu, och mitt rum är ju inte så jätte fint för tillfället häller... Och imorgon ska man åka och jobba, börjar halv åtta, orkar egentligen inte!! usch. Sen är det fruktansvärt kallt hos mig nu också, hade 22grader inne hos mormor och morfar och nu, här hemma är det bara 17,3grader!!! Inte okej ett dugg!!

Föresten är det lov nu, sportlov, men det har inte jag fattat och om en vecka blir jag 17år, det har jag inte häller fattat... Nej fan va tiden går fort, pallar inte med det här längre! vart tog December, Jannuare & Februari vägen?


☮♥


Trevligt

Nu ligger man i sängen under ett stort fluffigt och varmt täcke! Med baconröra och makaroner! Mums! Sen har jag godis och dricka som väntar! Haha gott, fast får se om man orkar nått? JappJapp!

tack för uppmärksamheten!



Jag: Vet du, idag fick jag berömm av min chef!!
Pappa: Jaha, varför då?
Jag: För jag va så snabb på att tömma stavställ!!
Pappa: men det är ju en helt annan sport emot VM!!!!!

tack för att du lyssnar så bra!


☮♥


galen.




jobba från åtta till halv ett idag, skulle jobba längre men tackade nej vilket jag verkligen ångrar nu! imorgon blir det heldag, får se när man kommer hem då... och nästa vecka börjar sportlovet, fyfan, orkar inte längre...
idag ska jag nog vara med Evelina, hoppas då det iaf! orkar inte sitta hemma och sura idag, för det är precis vad jag är, sur. usch, inyte kul alls!
nej vad ska jag säga om det, tänker inte ta upp här varför jag är sur för tänker inte hänga ut personer men kan säga att det där var sista droppen och nu orkar jag inte med den här personene någo mer och ska inte bry mig så mycke mer, du har precis förlorat mig, iaf min respekt...

sen vill jag ha godis! är sötsugen, (hmm undra varför?) och har varit det i ca två-tre dagar nu och morfar gav mig bara en klubba när jag tyckte han skulle skjutsa mig till affären och handla, elakt!! nej ska nog åka iväg och köpa godis och träffa Eve, skalle bli så mycke bättre mitt liv då!! <333333


☮♥


hmm gammal bild, verkligen, för se inte ut sådär nu,
men här är mitt älskade jobb!


kört.



hemma igen! känns som det var måndakväll nyss och jag var hemma, men nej, det har redan gått en vecka! och nu är det bara en vecka kvar på APU sen är det sportlov!! så jävla skönt! fast måste kanske jobba? fast ska nog endå inte jobba så mycke, för fyller faktist 17 år på sportlovet (om exakt två veckor) skönt, verkligen! och då ska jag då vara ledig! och så ska jag nog vara ledig dagen efter också så man kanska kan hitta på nått den dagen för fan, jag vill då fira! haha ;)

sen har jag hittat det jag letat efter i mer än ett halv år nu! frisyren som jag vill ha! har vetat hur den ser ut i mitt huvud men har aldrig klippt så för har inte vetat exakt hur man ska förklara och hur långt håret ska vara men nu vet jag exakt hur jag vill ha det!! har hitta en brud som hade den så jag fråga om jag fick knäppa kort på det och det fick jag så nu jävlar ska jag hitta en bra frisör och då försvinner nästan allt mitt hår! skönt!!! <3


☮♥



nu kom jag på... har bara en bild bakifrån och snett bakifrån/sidan och ingen framifrån, attans!


Trött brud...

Natten mellan tisdag och onsdag sov jag 2-3 timmar, igår gick jag och la mig vid tolv ungifär och gick upp halv sju och så låg jag vaken en massa där emellan för har fått jävla hosta... Barnen har ju inte lärt sig att man ska hålla för munnen när man hostar så dom hostar rakt på en (y) så nu ska jag sova tidigt! Godnatt!!

märkte en sak idag...



Småbarn fattar verkligen inte när man är ironisk eller när man är seriös... Fett kul!! HAHAHA, dom tror allt man säger, respekt!


☮♥


då möter hon en...



Tjobo har varit bort sen i Fredags, igår kväll hittade vi han, han hade blivit instäng i en lada hos grannen... Så han var smal, stackan...
APU vecka två startade idag, det funkar bra! ungrarna testar mig än och försöker få mig att göra saker som städa och hänga upp kläder, drygt! Men är sjuk kul när man får åka pulka med dom eller sitta med en i knä och läsa saga och mysa! Vissa är skit goa och vossa skit dryga men det funkar, jag lever än iaf (y)
Funderar på att sova hemma inatt och sen restan av veckan tills fredag sova hos mormor och morfar, men får se, måste städa nångång ju... Och nästa vecka drar dom utomlands så då får man bo själv tror jag i några dagar? Hihi skönt!! Men får se...


☮♥


Inatt drömde jag...

Att jag hade jätte håriga armar, mycke mer än vanligt! Och så var jag på min APU:plats och så sa jag åt barnen att dom fick klappa på mina armar om dom vill, och det ville alla jätte gärna! Sen när dom klappa mia armar sa jag "eller hur är jag hårig? Och visst känns det precis som att klappa en apa?" och alla barnen höll med! Fattar inte vad jag får mina drömmar ifrån...?

Kloka ord från barn #2

Har man stor snopp är man cool! "Om du får se min så får jag se din?" ☮♥

Klora ord från barnen #1




Det är bra att ha en tjock mage för har man tråkigt kan man kolla på den så börjar man skratta!


☮♥

negerbollar.



det är nått jag vill ha sjukt mycke just nu!!
men orkar inte rulla degen till bollar och mamma sa att jag inte fick göra bara deg och käka! inte ens lite... så funderar på att köpa med mig hem imorgon? skulle ju vara gott? men skulle nog snabbt ta slut i mitt hem, synd det!
aja idag var första APU dagen! den var roliga och lite dryg! men jag överlevde som tur var. jag börjar halv nio och slutar halv fyra som jag fatta det men får om jag vill börja åtta och sluta fyra, vad väljer man? hmm, det första!! idag var det leka i lekpark och pulkaåkning i mellsta eller hur fan det stavas? dan gick uber fort på slutet så ja, det känndes verkligen inte så lång som tur var!

Min handledare: hjälp barnen med så lite som möjligt så dom försöker klara allt själv! och du kan säga att dom ska försöka själva en extra gång!
jag: jaha, okej!

lite senare...
en liten tjej: kan du hjälpa mig och få på västen?
jag: men kan du inte försösjälv först?
hon försöker och "trasslar" in sig i den så jag "hjälper" henne genom att bara hålla lite i ena axeln
jag: det där kunde du själv egetligen och ville bara ha hjälp fö duinte orka?
hon: ja!

dagens ungar, vad ska det bli med dom?


☮♥


hundratrettiii hundratretiiiii tarlalalalaaa




jobbat idag, ja, det gick hyffsat bra! fast det var lite drygt för var fullt pådrag hela dagen! 20min lunch och 10min rast (y) sen skulle det komma nästa uppemot 40 bussar imorgon så var sjukt många listor att skruva, drygt när man är trött haha! men hade Anette till hjälp iaf! och när vi skulle tömma stavställ till expressen...

Anette: men du, jag tar dom blåa stavarna så tar du dom gula!
Jag: okej, visst!

(från det ställ vi tömmer står dom gula åt vänster och ska åt höger och dom blåa tvärt om...)

Anette: men du, nu blir det ju kronglit när vi måste korsa varandra, vi byter sida och färg!

Jag: ja, smart!!


men sen kom vi på, det blir ju exakt lika så ja... så har det hållt på lite hela dagen, men jag är glad och trött endå :) och mina fötter ska vi inte prata om, har stått/prungt runt/ krypit hela dagen... fytusan!
men ja, det är bara ta nya tag för imorgon ska man ut på APU...


☮♥



där försvann min skidhelg...




nej, blir ine skidor imorgon, inte ens på eftermiddagen... ska jobbar heldag imorgon ist, så nu blir det inte skidor på minst tre veckor till för nästa helg ska jag på läger, (orkar inte) och helgen efter det jobbar jag hela helgen... och inte kan jag tacka nej till jobbet häller för gör man det får man typ inte jobba nånting nästa och behöver verkligen pengar nu! aja jobbar man så gör man... har iaf ett kul jobb med trevliga jobbkamrater och kändes kul att vara tillbaka igen :)


☮♥


minns det så väl




Vid exakt den här tiden för ett år sen var jag påväg till djursjukhuset i falun, klockan sju skulle vi vara där...
Minns att månen lyste jätte klart och stjärnorna också, för jag kommer ihåg att jag vart så sur för månen såg så jävla elak ut med sitt "flin" i "ansiktiet"...
Allt hade gått så fort, på mindre än en vecka hade vår hund fått en stor tumör, canser, det började med att pappa klappade han och kände att han hade en liten utbuckling på sidan som han lätt kunde få sin hand runt om men bara några dagar efter var den så stor att pappa inte fick sin hand runt om den längre och det fanns inget man kunde göra åt den.
Den hade lagt sig och fått så det gick en massa blodkärl runt om ich i den eller nått så skulle man lyckas få bort den skulle ändå Abbe förblörda... Det känndes så fel allt, precis allt.
Tidigare på den här dagen för ett år skulle han bo hos mormor och morfar över helgen för restan av oss i familjen skulle på bandy cup, men under dagen gick allt fort, från att ha va som vanligt tills att han nästan inte kunde resa sig upp när han låg ner, och trappan ute var inget som han häller kunde ta sig ner för senare på dagen...
Pappa fick bära han från dörren till bilen, Abbe var så svag, och det syntes att han inte orkade mer.
Väl framme så gick jag och mamma in och sa att vi var där och jag fick ta Abbe i kopplet till det rumm han skulle vara i, men han helt och hållet vägrade gå in där! han vände tvärt och gick in i ett annat rum, han visste nog innerst inne vad som skulle ske, han valde rummet där han alltid hade varit när han hade varit här på koller och sånt innan.
Läl inne fick han lungnande, men inte vart han lugnare, bara gladare och viftade på svansen och kollade på alla familjemedlemar som satt runt han och grät... efter ett tag kom doktorn och han hade två sprutor med nått lila i, jag minns att jag bara ville slå ner han, ta Abbe och springa där ifrånoch när han började tömma första sprutan villa jag skrika att han skulle sluta och att han var en idiot! men det kom inga ljud, kunde knappt andas, och Abbes huvud började sakta sjunka ner mot golvet, och så slocknade ögonen... jag kunde inte prata, andas eller gråta, kunde inte säga hejdå på riktigt till min bror som låg där, han hade funnits sendan jag var fyra år, så för mig hade han funnits hela mitt liv och han var verkligen min bror, vår familjemedlem!
Efter det mådde jag inge bra innerst inne, jag grät varje natt i flera veckor, drömde om han och acepterade inte att han var borta utan pratade med han när jag var ensam hemma...
men nu är allt mycke bättre, jag har fortfarande svårt att acepterar det som hände men vet att det var bäst så för han mådde så dåligt dom sista timmarna, och det är drygt för stunuden men blir bättre tillslut endå...

Den här dagen för ett år sen förlorade jag min bror och min bästa vän.

 Vila i frid Abbe Albin Kustpipan Byberg



jag tänder ett ljus för släckta själar

lågan brinner i eran ära

vila i frid

tills vi ses igen vila i frid

jag tänder ett ljus för dig
som vilar uppe i det blå


nu och då



Mina planer för helgen var...
Fredag: städa rummet och ta det lungt!
Lördag: leta fram skidor, vara med Eve & Emma och några till
Söndag: Åka skidor med dahlberg och ta det lungt


Mina planer ändrades för ca tio min sen till...
Fredag: Plocka fram skidor, valla dom, fixa fram jobbkläder och städa rum
Lördag: Jobba från 8-13 ungifär sen åka skidor ett tag (om jag orkar) sen kanske vara med Eve, Emma mf, om det inte blir för sent.
Söndag: jobba från 8-13 och åka skidor på eftermiddagen...

Buhu, gillar mitt jobb! men känns lite brygt när dom ringer mindre än ett dygn tidigare och säger att man ska jobba så hela helgen måste planeras om (y) Men man får göra det bästa av situtionen :)


☮♥




just me...



I heard of a girl,
her mom and dad they didn't know,
I heard of a girl,
she was to embarrassed to let it show.



fis*



helt borta hela dagen idag, börja med att jag trodde det var onsdag och sen att vi hade matte på morgonen fast vi skulle ha det sista lektionen (y)
nej jag är så trött! skulle egentligen plugga matte nu och läsa min engelska bok men fy va trött jag är! skulle häldre sova egentligen! men ja, måste man så måste man? jo...
imorgon är det iaf sista dagen i skolan innan sportlovet för på måndag kilar jag ut på APU i tre veckor, så jävla skönt att komma från skolan tycker jag!!


☮♥



vilka dagar!!




igår slutade jag innan halv tolv idag hade jag sovmorgon till fem över halv tio och sen slutade jag halv tolv och imorgon har jag sovmorgon till tio över nio (y) mmm älskar att lärare är sjuka och man slipper lektioner pga andra saker <3
men ja, har varit borta rättså mycke nu så imorgon blir det att vara hemma och städa rummet (ser för jävligt ut) och plugga fast jag inte orkar egentligen... skönt att gå ut på APU nästa vecka och ända fram till lovet! (y) då blir det nog att sova hos mormor och morfar i tre veckor, kommer jag bli bortskämd eller kommer jag bli bortskämd? (a) :D


☮♥



ser du mig le, ser du mig skratta




vet inte varför jag göra det
allt känns så rätt för stunden
men när det väl är över
känns allt bara så jävla fel
vet att det inte är mig
utan det gäller bara dig
fattar inte att jag kan vara så dum
och gå på allt ditt snack just då
sen efter vill du bara bli av med mig
jag ångrar att vi träffats.



RSS 2.0