Sista rycket nu då

Äntligen så börjar amazonen bli klar, är så jävla skönt ska ni veta! Nu är det bara två stag som ska svetsas till och på och så handbromsvarjen ska jag dit en "ny" med och så ska nig allt vara fixat?! Otroligt, känndes som det var mycket mer idag än vad jag gjort och det som är kvar, men ska väll inte önska mig mer jobb nu iallafall haha.
Sen får man se vad man ska göra på Onsdag, pappa jobbar då så även om inte den bli klar imorgon så blir det inget gjort på den, hoppas man kan ta sig in till stan så man kan få träffa Robin och fixa lite kläder och saker därifrån, känner att det behövs när jag upptäckte idag att jag bara har snickarbyxor, tunna mjukbyxor och ett par jens hemma, fint! ;)
Känner att jag är så himla rolig, buhu.
☮♥

Nu går det bara framåt, hoppas jag

Idag blev det också att hålla på med epan, fast inte som jag tänkt för efter att jag hade ätit frukost så sa pappa åt mig att klä på mig arbetskläderna så vi kunde börja men när jag ca 5-10 minuter senare var påväg att skulle ut och börja fick jag reda på att han tydligen inte alls hade tid utan han skulle iväg med mamma och handla och hämta något... Kul!! Sen när jag skulle gå ut och börja själv så regnade det, suck...
Aja vart iallafall lite gjort så nu sitter bakaxeln på plats nästan helt, är två stag som ska svettsas sen är det klart!! Då ska bara lite olja i den och så ska man försöka få igång den, wehååå! :D
☮♥

Snabba på

Har haft fullt upp känns det som dom senaste dagarna, igår så var jag på apu, sista dagen sen direkt efter drog jag och va med Eve en liten snabbis och så skulle jag åka till Robin och hämta hem lite kläder så man skulle slippa ha nästan bara det jag hade på mig (men så blev fallet) men påväg till han så ringde pappa och frågade om jag kunde ta mig hem för att äta så jag hoppade att åka hem till Robin (så nu har jag nästan inga kläder hemma, mys) och fick senare reda på att det var lika bra att jag inte kom dit för då hade jag nog flippat ur för han hade kört axeln genom en dörr så det var fullt av blod där och han var ju inne på akuten just då så skulle inte häller fått tag på han... Kul!
Sen var jag ensam hemma med lillebrorsan hela kvällen, va rättså skönt! Och idag har jag fixat med bakaxeln hela dagen så snart ska då skrothögen ut på vägarna igen, wehåå! :D
Nej nu ska jag ner och drick något, har hicka som satan i gatan!
☮♥

Hejhopp

Känner att det gick super med min blog head igår, fast nej... Vart något knas så alltin försvann, primaskinka hörrni!! Nej har en ensamdag i Robins lägenhet så kan väll försöka få till den igen, hoppas iallafall!!
Sen ska jag bara ta det lungt resten av dagen är fett slut, och imorgon är sista dagen på apun, fett chill!! :D
☮♥

Kunde du väll sagt

Idag precis när jag skulle sluta kommer en lärare in till våran avdelning och frågar om vi sett ett barn och det uppstår ett kaos för ingen hart sett han och ingen vet om han har gått hem... Så då får dom den bästa ideén, JAG ska springa runt och leta och fråga efter han + att jag får två småtjejer som ska med mig som ska pilla, stanna och leka med nästan allt dom ser, suck... Men tillslut visade det sig att han blivit hemtade endå utan att föräldrarna sagt till någon, fyfan... Onödigt jobb för stackars lilla mig!! Nu sitter jag iallafall hos RObin, vet inte vart han är fast tror han är och handlar med sin mamma, får se när han dyker upp, under tiden ska jag bara ta det lungt och njuta av att ha det tyst och va ensam ett litet tag! ;)
☮♥

Kommer du ihåg

Sista vecka på apu nu, känns både skönt och lite tråkigt! Har en underbar plats även fast det inte är nått jag vill jobba med egentligen... Men nu är det bara en vecka kvar och sen blir det höstlov, skönt som tusan!! :D Har inga planer under höstlovet men det kommer nog bli skojj endå, eller får man hoppas på!
Imorgon kommer jag att åka hem till Robin så får man se hur länge man blir att stanna där denna gång kanske bara blir en natt fast som sagt får se, beror på om min far kommer ha tid att hjälpa till med epan någon dag nu fram över, hoppas iallafall!! Vill ha igång skrothögen innan vintern kommer, börjar redan bli statn kallt och är ju inte kul att vara ute och meka då... blä.
☮♥

Tell me

Sitter och jobbar på en ny head nu, får se hur det blir, tycker det är så svårt att få ihop för man blir så trött efter ett litet tag, är som att lägga ett pussel utan att det egentligen finns nått rätt/fel och inget som visar "så här gör du"... Nej man får sitta och klippa och klistra helt själv, men hoppas att jag får ihop nått snar så man kan lägga sig, börjar bli lite trött nu, hoho kul, eller nej kanske ni tycker vad vet jag?
☮♥

Vi klarar det tillsammans

Sitter framför daton och är måttligt road, fast nej... Idag så vaknade jag ensam i Robin säng vid tjugo över elva, fattar inte att jag kunde sova så länge!! Fast det var riktigt skönt att få sova ut iallafall.. Sen efter en lite stund kom Robin in och gjorde mig sällskap ett tag tills vi gick upp och bestämde oss för att äta något, vart pizza för mig och hamburgare för honom, gött! Sen drog jag hem och då fanns det inte så ycket att göra så dagen har gått jätte segt efter det fast nu funderar jag på film sen sova, skulle va skönt!
☮♥

Det var jag och jag gjorde det bara för dig

Sitter hemma hos Robin nu, har varit med Evelina tills nyligen från tjugo över fem, trevligt! Vart lite köpt på kupolen sen hem till henne och chillade lite, skulle egentligen kollat på film men vart lite ändrade planer med det haha :) Nej nu ska jag vara social med Robin!!
☮♥

Trot eller ej

Men är faktist så att jag lever!! Har varit hos Robin Söndag-Lördag (nästan en vecka) och Måndag-Fredag har jag haft Apu, fett skönt, fast man va lite slut ibörjan av veckan med allt nytt och alla små ungar... Men som sagt var så lever jag fortfarande! Ska väll försöka skärpa mig med bloggen och komma igång och blogga igen för jag märker att det fortfarande är en massa som är in och kollar den även fast inte blir så mycket uppdaterad!! Kommer iallafall bo hemma någon dag (kanske bara tills i övermorgon hoho) innan jag "flyttar" hem till Robin igen, är så mycket lättare att bo där när det bara är fem minuters promenad så är man på Apu'n, och så får färdiglagad mat till lunch med sällskap än att sitta själv i det tråkiga personalrummet och käka haha!! Nej funderar på att sova nu sp man får lite extra sömn och pallar med denna vecka också! :)
smile
(Bild bevis på att jag alltid hanskats bra med bran *host*)

☮♥

Det var så

Idag var mina planer att fixa epan lite men när jag kommer hem så är luften för fuktigt och det är för kallt för att kunna lacka på den så då får jag låta det vara och hoppas jag hinner något i helgen eller veckan som kommer, fast är ju det att då ska jag nog sova hos Robin nästan hela veckan och två veckor efter det med för kommer vara ute på apu 41-43 (44 är det lov, äntligen!) och kommer vara aldelens brevid Robins lägenhet, lyx!! Fast satan va tid det tog att få tag på någon jävla apu-plats!! Ähh är fixat nu och sketa gla ("skit glad" för er som inte fattar) för det!
Nej nu ska jag se vad man hittar på, blir nog film eller hmm vet inte riktigt... Får se! Inte för att ni säkert bryr er, men kan ju va kul ;)
☮♥

Bara om sånt som hör till sitt

Har haft en trevlig helg, i fredags hade vi orientering i skolan, jag kollade karta och Eve och Emma följde med! Men gick faktist bra endå! Sen hade man en lektion på eftermiddagen och efter den så gick jag hem till Robin och så vart det att vi drog till Christian på kvällen och va med Robins kompisar fast vart att vi drog hem rättså tidigt för båda var trötta...
Igår så åkte vi till Robin och hans syrras kompisar och hade grillfest va riktigt trevligt och roligt!! Även fast jag inte var den piggaste när vi väl skulle bege oss hem, haha! Nej hade kul där och så fick jag träffa Elin, en gammal vän, va super och jag fick tillbaka en tröja hon lånade förut men smart som jag är så glömde jag den hos Robin istället (y)
Nej nu ska jag plugga, yes ni hörde rätt, eller ja, jag ska inte plugga utan skriva klart en sak till en redovisning imårgon, oj va kul! Hmm...
☮♥

RSS 2.0