jag är inte sur




jag är glad och snart kommer brorsorna och mamma hem med pizza, El taco för mig ikväll, gött! jag har ju så jätte kul så måste ju berätta det!
kan också berätta, inte för att jag tror presonen det handlar om kommer läsa, men man vet aldrig, iaf det gäller en som börjar på T och slutar på OR, tror jämt han är bäst och kan allt och det gör mig så pissförbannad för så fort nån annan gör fel är han på och hakkar men gör han nått fel, nej då gör det inget eller så var det inte hans fel! oj hur gick det till? nej usch! så jag var skit sur på den personen igår så han trodde jag hata honnom, BRA<3


☮♥



för alla vet redan att jag är bäst,
till och med jag!



*pangpang*




idag kom man hem från lägret! har haft ont i huvudet hela tiden och varit trött som satan men vad fan gör man inte ibland? jo självklart var jag skit förkyld igår men är påväg över igen som tur är!
saker som var förjävligt roligt på lägret var snörugby & polis och tjuv!
fast snörugbyn var lite drug för först var det 1cm lager lössnö sen var det ½cm med is och sen var det "normalsnö", men såfort planen var uppplöjd av mäniskor som sprungit och kastat sig och rullat så gick det mycke bättre och snabbare!

sen polis och tjuv för också kul, man blir aldrig för gammal för att leka ;)
justja, sen under hela lägret pågick en "mördarlek" som gick ut på att man fick en lapp med ett namn som man skulle "mörda" och när man "mördat den fick man dens person osv... men man var tvungen att vara själv med den personen och inte alls ha några vittnen så alla gick typ 3 & 3 hela tiden men det var sjukt roligt!
jag gick till mitt och Jennys rum för jag skulle på toa och trodde hon var där pch jag var säker men så var hon inte det och precis när jag är påväg in öppnar Öberg rummsdören och kutar mot mig och jag skriker allt jag kan och slår igen dörren allt jag kan och innan jag hinner låsa så får Öberg upp dörren och jag skriker allt jag kan igen och sen  *pangpang* "du är död HAHAHA"
fyfan...

aja lägret var sjukt roligt men ibland sjukt tråkigt och segt!
men jaja, är hemma nu iaf! och imorgon är det skola, inte ett dugg sugen! buhu hmm..


☮♥



hejdå!



om ca två timmar ska jag åka hemifån för att ge mig iväg på assistentläger, har haft ont i huvudet hela dagen och igår och hade feber igår på kvällen så finns en liten chans att jag inte ska åka endå... på nått sett vill jag åka men orkar inte om jags ka gå och ha ont i huvude hela tiden! aja vi får se, har iaf inte packat något än så är väll dax att börja pack nu? funderar på att bara packa skit lite saker denhär gången, extremt lite saker för orkar inte släpa... får se hur det slutar..


☮♥



uppblås bara barbara!



idag har jag haft ont i huvudet ända sen jag vakna och varit trött hela dagen, men inte gnäller jag? nej jag går till skolan och kör på, eller nja, lite och sen hem till farmor och farfar och käkar macka och glass och sova på deras soffa när dom inte var hemma och sen vidare och jobba där man fick pizza, ata, mums! sen hem till Ayad och mämta filmer som han lånat och sen köpa mjölk och nu funderar jag på att sova? jo, jag ska sova! jag är verkligen trött och ska vara borta på läger hela helgen fast jag egentligen inte orkar... men vad gör man inte?
btw så får jag mina skor av mamma och pappa som jag velat ha!! nicenice :D


☮♥






förklara då?



vid sex började mamma skrika upp i trappan på min lillebrorsa och jag kan inte somna om och ska/skulle intye upp för ens åtta (y) aja nu ligger jag här och gosar med Milko, jag ligger intryckt vid väggen medans hon ja, ligger över nätan hela sängen, elak att det där!!


☮♥



att göra denna månad (som snart är slut) :



ut till romme och höra om jobb hur det blir √
fixa liftkort √
åka skidor (kommer inte hinna...)
fixa engelska √
städat rum √
fixa i garderoben
övningkört √
städa epan
få igång på två högtalare i epan
börja träna (får komma när jag börjar jobba elle råka skidor som vanligt)
hämta nya p-piller √
valt inrikting till 2:an √
städat ur min jacka & väska √
blinkersljus/halvljus/bakljus √
köpa skor
köpa jacka


☮♥


bra minne eller vadå?



känns bra när man måste gå in på sin blogg och kolla vad man gjorde igår bara för man inte kom ihåg och känns inte bra med minneslucka!! hmm, borde nog kolla upp mitt minne, det är inte som det ska, verkligen inte... fast jag vet ju egentligen varför det kan vara så, bara för dyselexin... tråkigt, men jua, minns iaf för jag gjort idag! eller det mesta iaf (y)
imorgon blir det ut på romme alpin och fixa liftkort, är skit sugen, men inte fan blir det skidor till helgen! nej då ska man på läger... och inte ska Dahlberg med, hon ska åka skidor eller vara med sin kille... kul... eller inte! men jag orkar inte bry mig, för lever mitt egna liv och kan inte bestämma över andra, precis som att ingen annan ska bestämma över mitt liv :)


☮♥




lite skönt på jorde



skulle kunna säga att jag bara setat i min säng hela dagen, men det har jag inte fast det skulle vara skönt just en dag som denna men det blev ut och palla upp ved och sen ta en liten promenad i snövädret! skulle igentligen blivit att hålla på med epan så jag får bromsljus någon gång men nej, inte idag, pappa var på bandy också.. som vanligt...
aja imorgon är det skola igen och jag är inte ett dugg pepp på det, skulle hällre vilja vara hemma eller med någon polare eller nått... för imorgon har vi BF hela dagen och det är = från bondesamhället till industrisamhället... nej det orkar jag verkligen inte! det var rättså kul från början så det dög iaf men nu har det, ja blivit för mycke när det är det enda man håller på med nästan... ja blää, tur att vi har det lätt!
Evelina="industrisak"
Emma="industri&bondesak"
Jag="bonde"
där har vi saker att gämmföra! lätt som en plätt kan tyckas! men nej, det är närstan bara Emma som skriver... hehehe!! nej hon är duktig!!


☮♥



sur & arg.



nu jävla är jag riktigt förbannad. bara så alla som läser det här vet och kan hålla sig undan. fyfan va jag är sur och arg. idioter. direkt man kommer hem så förstör dom verklikgen allt och jag som ha varit på så bra humör hela dagen.


☮♥


Tjabo.



då sitter man vid daton och tjolahopp så sitter Tjabo i ens knä och ska gosa... för ca tio min var det jag som ville men då passade det verkligen inte... nu ligger han brevid mig och kollar surt ist, haha!


☮♥



fula vi är, men överlever dagen endå!


ensam hemma




snart försvinner alla i min familj iväg på bandy, jävla bandyfamilj man har! okej det är faktist kul, men nej inte idag... och sen blir det väll som vanligt iår att första helgen i Februari ska man jobba i köket på bandycupen (y) bläää.
idag är mina planer iaf
1. låta alla åka iväg
2. gå ut och fixa i ett nytt blinkersrelä
3. gå in och duscha
4. rymma hemifrån
5. sova


☮♥


jag vet inte hur jag bär mig åt




imorgon rymmer jaa, eller ja, funderar på att bara dra iväg och sen sova borta utan att säga nått, skulle vara kul tycker jag, iallafall i början men sen skulle mamma få damp och det är inte kulmen får se, måste hitta någon stans att ta vägen, om någon ens orkar med mig så mycke hahaha nej jag är inte dryg, inte just nu iaf är lung, det vet ju alla? jo.
så någon som har någon plats i en säng för mig att sova? 


☮♥


jag vet...




nej jag har inte varit inne på daton på jätte länge för jag har inte hunnit med, hela veckan har jag varit borta på en massa...
Måndag: skola & maxiorer
Tisdag: skola & öppethus
Onsdag: skola & komf
Torsdag: skola, kupolen, assistentträff & Mats
Fredag: skola & nu ska jag städa rummet... tror det blir en hemma kväll med en poppcornpåse (y)
nej det tar på krafterna att vara borta hela tiden förutom när man ska sova.. hej och hå!
det här inlägget gör jag väll mest för Evelinas skull... hon va på mig igår om att jag aldrig uppdatera, så varsegod!!


☮♥



farbror Evelina gillar små pojksnoppar!


eller jaa...




nej vad vill ni veta? inget skulle jag kunna tro! bara för att göra er avundsjuka så har jag haft massa eller några trevliga dagar men internet vägrade släppa in mig här för att skriva nått inlägg så ja, elak dator! vet jag har känslor för den och dom är starka, ska nog ta steget och fråga chans snart?!


fesifvinhöuvdfbn dfshbfådshfåsdbvjb,vbö,zbvdv
kul va? jo jag vet! lika kul som din mamma!


☮♥



pubkväll!



ikväll är det tydligen pubkväll i vår by HAHAHA bonden här då! men A-traktor och bor i en by med åkrar runt om sig och kossor och hästar!! men jag gillar det!
aja ska bli mysigt, brukar vara det iaf, ska väll med dit så får man se hur länge man stannar och hur det blir..


☮♥


igår/idag



igår körde Evelina min epa, skyller på henne att mina baklysen har gått sönder! för aldelens efter att hon kört så fick jag ett sms "du har inge lyse bak haha" från Mats... tror han förföljer mig föresten...
aja, idag tänkte jag fixa det men nej, får inte upp bagagluckan och min storebrorsa vill inte hjälpa mig att öppna den häller... så nu åste jag vänta på att pappa kommer hem från jobbet och sen kanske han ska sova också, väldigt segt! och så måste jag fixa blinkerserna och kontrollpanelsljuset för båda dom glappar nu och funkar när dom själva vill! (y)
Hatar epan nu och hatar att det är vinter och förjävligt kallt och att jag aldrig kommer ut i skidbacken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blää.


☮♥



Det kanske är meningen, att man faller isär
För att kunna bli hel igen
Och att man 
gråter sig till sömns
För att sedan kunna le igen.


bra och dåliga nyheter



Jag har äntligen fått ljusen eller jaa, pappa har hållt på med det dom sista dagarna och fixat det och så skulle jag ut, men ikke sa nikke, då funkar inte blinkersljusen! och pappa kollar på det i ca 5 min men hittar inte felet.. sen går jag ut i mindre än en minut och hittar det nästan direkt!!! bäst eller vad? ;)

sen idag var det snack med läraren på engelskan om betyg, jag ligger på ett normalt G och imorgon tror jag att jag och Marzena ska ha redovisning, får jag G på det kan det sluta illa får jag bätttre går det bra, för om jag misslyckas på nationella provet och får IG där så får jag IG i slut betyg (y) och min lärare sa förut att jag hade bra gramatik och bra stavning (med tanke på att jag hade dyselexi) och nu säger han att jag behöver träna mer på det och att jag kommer på IG om jag inte klarar det?
Om jag säger såhär, i nästan hela nian, varenda språklektion (engelska/svenska för mig) satt jag och försökte lära mig bättre gramatik och satt och pluggade! men trot eller ej jag kan det inte, kommer aldrig få in det i skallen, i ett helt läsår för att försöka lära mig, men det går inte, det går in genom ögonen och sen vet jag inte vart det tar vagen men det liksom bara *poff* borta...
less jag blir...


☮♥



gå och dö!



ja ni ser rätt! det kan alla bara gå och göra nu! speciellt min novell, epa och sohemtentamen... sådär nu vet ni! allt annat och alla andra med för den delen, är så snäll idag!! hihihi pusselipuss ;*
nu ska jag städa mitt rum! not! ska nog sova ist, låter mycke skönare och bättre! man blir ju såååå trött av att vara i skolan så det är helt sjukt! tänk er själva att ha en Evelina, en Jessica och två Emmor efter er hela dagarna som ni måste ta hand om och måste fixa pengar åt osv... jaa, jag hoppas ni kan förstå nu hur stackars lilla jag har det i skolan!!!!!!!!!


☮♥



fina flickor endå alla fyra!<3



skola imorgon



yes ni hörde rätt! fy fan va trött jag kommer vara och på sånt jävla flumm humör för har inte varit med någon på typ fyra dagar!! fan nu kom jag på, jag glömde precis att duscha och nu har pappa gått och lagt sig, blir upp tidigare imorgon, har inte duschat på för många x-antal dagar nu!
sen har jag fixat själv två tröjor med samma tryck som jag vill ha för typ 100kr/st men som vanligt funkar inte mittkontokort när jag ska handla på internet så blir väll att försöka ragga upp någon i skolan imorgon som kan fixa det åt mig eller nått, för jag måste verkligen ha dom för dom är så grymma och viktiga för mig!!!
snart ska jag väll fixa alla saker tills imorgon, så jag kan sova lite längre? hmm skulle vara skönt! fast blir inte att vara uppe efter elva idag, annars kommer jag väll aldrig upp imorgon och det skulle inte vara så bra...


☮♥


nej nu vill jag bara ha sommar och en funkande epa...


eller inte...



när pappa väl kom upp idag så drog han nästan på engång och gissa vart han skulle? jo på bandy! tror inte epan blir fixad tills skolan börjar i övermorgon utan då blir det nog buss och det är man ju verkligen sugen på! och måste upp en halv timme tidigare!!! elakt...


☮♥


frääääächhhh Tjabo är! MUMS!!! <3


and look!



finfint väder idag! eller dat var då det nyss för då lös solen till och med! skön-t! och det är bara 0,6C°, det är där emoet mindre okej! och igår regnade det, vilket betyder att sen när det fryser kommer det bli allt som jag vet inte vad... får se hur det här slutar, diket nästa kanske? (så fort jag fått igång lyserna på amazonen)
nej så fort pappa vaknar ska jag försöak få med mig han ut så vi kan börja igen, har inte blivit nått på några dagar nu för behöver hans hjälp och han har jobbat en massa och varit på bandyträningar och matcher nästan hela tiden...
nej nu ska jag hoppa upp ur sängen och försöka klä på mig för att få i min lite frukost!


☮♥



aa kanske det är sant




idag har det varit en riktig slö dag! först sov man till efter tolv och sen gick man upp och käkjade frukost och sen gick man och la sig igen, men idag hade jag verkligen en sån dag då jag inte orkade göra nått! bara sitta på rummet och löka, mums!
sen vart det ner och käka förstås igen nån gång, hmm... inte okej! men så jävla mysigt och sönt!
sen vart det ju föresten ner och kolla på film med mamma, "tucker must die" eller vad den hette... har sett den flera gånger förut så vet exakt hur den slutar och så men endå fick jag inte berätta ens vad den handlade om innan vi började kolla! elkat...

nej nu ska jag fortsätta porrsurfa, jag har kommit fram till att det är meningen med livet! för er som inte vet.. nu vet nu! porrsurva, sov halva dagen och käka skummtomtar!!!!


☮♥


En fråga om livet

Livet är en gåta som inte går o lösa
Har missat så mycket har ingen tid o slösa
Livet är här och livet är där
Jag står imellan och plockar allt besvär
För många frågor för mycket prat
Med lite bläck jag skriver ner mitt hat
Ingen fattar vad det handlar om
Sätt om låten och lyssna om
Du frågade mig och nu ska jag svara dig
Du ställer massa frågor men orden sviker mig
Jag ser mig idag men det är inte samma som förut
Det finns så mycket saker som jag vill ska komma ut







super!




igår hade jag riktigt kul och mysigt! först var jag med dahlberg och "jobbade" sen åkte jag till mormor och morfar och bara myste! på nått sett är det de enda stället jag verkligen älskar att vara på, bara komma undran från allt och bara ta det lungt och vill man så kan man preta med mormor, om ALLT nej där är lungt mitt favorit ställe!!
sen idag så drog man till stan och mötte upp Jessica så satt vi på stan och väntade i över en halv timme på bussen och sega killar (y) sen blev det film hela dagen, nästan hehe, okej, Loris och Jessica drog innan tre tror jag så jag och Ayad kollade film själva ett tag och sen drog vi och käkade och hade riktigt mysigt!
nej nu är jag hemma igen iaf, ska väll snart sova, är riktigt trött för innan åtta var mormor uppe och sprang i morse så jag vakna så är trött nu


☮♥



min så kallade "lön" 120st skummtomtar, mums!


på nått sett känner jag igen tomten/tomtarna?







nu bär det av!



ska packa och klä på mig nu, vid ett bär det av till dahlberg, så ska vi åka och jobba och efter det kommer min morfar och hämtar upp mig så ska jag sova där inatt och sen imorgon innan elva tror jag ska jag befinna mig på stan för att åka till Ayad med Jessica & Loris, ska ha film mys där haha ;)
idag blir det inte att göra nått åt epan häller för det snöar för mycke... tråkigt!!

Tjabo (katten) går runt på övervåningen hos oss: MJAAAOOOMJAAAOOO!!!!
Alfred (lillebrorsan): ja, Tjabo, kom då! (med snäll ton)
Tjabo: MJAAAOOOO!!
Alfred: ja men kom då Tjabo! (med snäll ton)
Tjabo: MJAAAAOOOOOMJAAAAOOO!!!
Alfred: MEN JAAAA! käften, det räcker gå nu!! (med sur ton)

den katten roar mig ibland hahaha!
nej nu ska jag göra klart så jag inte missar nått och kommer på det i sista sekunden!


☮♥


seg dag..



var uppe vid åtta, duktigt man är! eller okej, klockan ringde åtta och jag somnade om ett liiitet tag och sen gick det väldigt segt, tog 1,5 timma på mig för att komma upp, klä på mig och käka frukost och komma ut? yes ni hörde rätt! jag! som annars är väldigt morgonpigg och brukar fixa mig på en timme!? hmm borde ha blivit så bara för jag börjat sova till efter tolv i vanliga fall på lovet...
har varit ensam hemma hela dagen! eller ja, från tolv.. känns lite segt nu, funderar på att gå upp och sätta igång en film på min dator och sätta på mig hörlurar så jag inte märker när dom andra kommer hem om ungifär en timme, då slipper man ju göra massa dryga saker och kanske sura personer! för jag kan ju inte precis åka iväg någon stans nu, lyserna funkar ikke än... men nu kan felet vara hittat fast han inte fixa det innan pappa skulle åka till jobbet så ska fortsätta imorgon (y)


☮♥



imorgon smäller det!



ska precis krypa ner i sängen för att sova för vid åtta imorgon rigen mobilen för att det är dax att gå upp och fixa epan (y) ööööööö.
noppas vi får till det nu bara! är så jävla drygt, man ser inget, det är kallt, sladdarna är hård och går inte att röra, och man fryser ihjäl! men jag tänker inte sitta hemma eller åka buss resten av vintern så vad gör man inte för att få igång på den jävla skithögen..?
en sak är då säkert, i sommar blir det en stor renovering och utbytning på en massa saker! och så blir det att slipa/spraya/polera nytt fär det börjar komma rost, som jag höll på med i ca en vecka sommaren som var! gud va jag länkter! not.


☮♥







oj va kul!



några sladdar under kontrollpanelen i epan har glappat lite så om man kommer åt dom så har halvljuser slocknat (y) och nu idag när jag skulle åka till Evelina så funkade dom inte alls... är säkert mamma som gjort nått för att jag ska vara hemma, jo så är det nog! elakt...
så ja, då får jag nu sitta här hemma tills pappa kommer hem vid 2-3 för jag kan inte stå framför epa och ligga under ratten/kontrollpanelen helt själv, fast ja, det tror Eve att jag kan.. men nej.


☮♥



ska fan alltid vara fel på den..


dum, dummare, August..



August (min storebror): men åhh du kan ju inte spela den där låten på gitarr!
jag: jo?
August: men nje, det låter ju likadant hela tiden!
jag: men jag spelar ju bara ackord utan att plocka just nu..
August: men det ska ju låta mer såhär.. (han börjar nyna på låten)
jag: men nu spelar jag inte tabs..
August: men det ska iaf låta så, och där ska du spela mycke mer!
jag: men gitarren spelar nästan inget där, är trummor och bas...
August: tsss

och han ska spela trummor? hmm, idiot.


☮♥


vi skulle få leva här



haft en riktigt mysig dag! fast har varit skit trött hela dagen även fast jag sov tills efter tolv (y) somnade till och med borta och försov mig tills tiden jag skulle hem, är man bra eller är man bra?!?!
imorgon blir det nog Evelina för att kolla klart på filmerna vi hyrde igår! hoppas bara hon har spart snsket & colan, fast förvånar mig inte om hon käkat/druckit upp allt redan... eller hennes pappa? hmm..
mamma har tappat tålamordet nu också på att jag är borta hela tiden! har varit borta i 5 dagar nu, och som jag har planerat ska det bli minst två till? haha lilla mamma, vet att du älskar mig även om jag är borta länge <3
nej nu ska jag försöka sussa!


☮♥


Evelevelina

snart bär det av mot skräddarbacken för attvara med Evelina, får se vad vi ska hitta på eller ja, jag vet redan ungifär men endå! fösrt fixa en ny skiva till min epa och sen blir det att åka och hyra film och käka pizza och bara ta det lungt! känns som att det blir mjukisbyxor idag för min del, mmmm så mysigt det ska va! nej nu måste jag kila iväg och fixa mig, sitter fortfarande i pyamas och ska åka om mindre än 15 min..


☮♥





nytt år, nya möjligheter



nyss hemkommen från en underbar kväll med Dahlberg och Elina! vi hade super kul och flummade runt i ett helt hus för oss själva... nu ligger jag hemma i sängen och känner mig lite pömsig blir nog att sova snar, eller få se, har lite saker att reda ut först... men sen blir det nog sova iaf!
om man hade vart med denhär kvällen och sett oss hade man verkligen fått ett bevis på att "man kan ha kul utan alkohol" och även på nyårsafton! vi hade super roligt faktist och var 100% nykltra (y) den ni!


☮♥


funnybunny..


RSS 2.0