Jaha, nu då?

Usch va dålig jag är att uppdatera just nu, men känner som sagt att det inte händer något intressant just nu så vad ska man skriva om? Eller okej, jag har faktist glömt av bloggen litegran också, men har så mycket annat att tänka på om dagarna just nu, fett mycket i skolan känns det som, med epan lika så och den jävla sängen som aldrig kommer in på rummet, buhu.
Sen vecka 41-43 ska jag ut på APU, saken är den att jag inte har någon plats för den som jag skulle få var tydligen upptagen, kul! Så nu är det hysteriskt, blir nog att vara på ett dagis eller skolan, wehååå va skojj, eller nja... Får se...
Kanske gris-skötare skulle vara nått? Jag va ju proffs på att ta hand
om våran gris Maja förut!!
☮♥

Fyfan va bra jag är!

Nyss kom jag hem till Älsklingen, har varit hemma hos mig idag och hållt på med min epa lite granna, har gått frammåt idag även fast det skulle gjorts mer men bara det att en sak försvunnit som jag ska ha så måste köpa nytt.. buhu.
Nej måste nog koma igång med bloggen, är lite seg just nu, men finns inte så mycket och skriva om just nu, mitt liv är ju så kul hoho. Nej nu ska jag vara social miot Robin istället!!
☮♥

Det kanske du redan visste

Var ledig från skolan idag, har för det mesta barea tagit det lungt eftersom det regnade och kände inte för att ta mig ut och fixa med epan även fast jag var ute och gick en sväng iallafall, va riktigt skönt! Nej hösten är väll verkligen här nu fyfasen va kallt det är ute och nu är det inte långt kvar till vintern häller för upptäckte att redan nästa lördag så är det oktober, började inte vi skolan nyss? Vart tar tiden vägen? Nej är hemskt vad skolan går fort nu... Snart kommer snön, wehåå!!
☮♥

Hos dig är jag stark

Detta har varit en riktigt skön helg, har varit med Robin hela helgen och idag som sagt har vi varit tillsammans i två månader. Känns verkligen rätt med han, och dom här två månaderna har varit dom bästa i mitt liv för har nästan bara gått framåt för mig utan nästan nått tillbakasteg! Trodde faktist inte häller på kärleken innan jag började träffa Robin för allt hade känts fel men med han så vet jag att det är rätt och jag känner nått jag aldrig kännt förut, underbart är den känslan, verkligen!!
☮♥

hoppetossa

Nyss käkat frukost, snart blir det kaffe, jag och Robin gick och lade oss vid halv tio igår redan för jag var så trött så redan halv sju var jag klarvaken idag!! Helt otroligt verkligen!
Idag har jag och Robin varit tillsammans i 2 månader, tiden går verkligen fort och jag älskar den mannen av hela mitt hjärta! :)
☮♥

du vet att

Ja nyss käkade jag och RObin frukost och snart blir det kaffe, göttans är fett fint väder ute idag och sen så ska vi vidare på barnkalas haha kul!! Får se, funderar på att gå på borlängemakrnad och kolla också, men får se hur det blir med det... Nej nu ska vi dricka kaffe på balkongen, fett skönt!!
☮♥

Fryser gör jag också

Mamma damsuger och springer runt som en yr hörna här hemma, hon vill att vi ska göra smörgåstårtot tillsammans ikväll men känns som jag varken har tid eller ork... Måste ju fixa på rummet, vilket inte kommer bli klart idag för finns inte ork och så har jag läxor!!
Ähh imorgon drar jag och ska kolla upp en apu plats efter skolan (inte för att skryta men imorgon slutar man ju sisodär en elva tiden!) och sen hem till Robin och chilla tills ungifär fem då min mormor och morfar ska hemta oss och vi ska hem till mig och fira min pappa som fyller år, skojj hoppas jag! Sen får man väll se men blir nog att sova hos Robin eftersom mitt rum ikke är klart. bajsbrunt.
☮♥

Paraladubb

Tre flyttkartonger och snart ska man väll få bort lite saker och plats med den nya sängen! Nej ska slänga en massa på mitt rum nu, en massa gamla saker så lägga undan en massa så att man får plats!! Sen får man väll se hur många hyllor som blir kvar, måste ju flytta en massa iallafall, usch nej drygt, ska väll ta och börja snart om man orkar eller vänta på att mamma kommer hem och jagar en tills man börjar hahaha nej fan är inte på humör för dettta idag, men men ibland måste man...
☮♥

tjenare

Sitter hos RObin nu, blir att sova här sen ska man till skolan vid tta även fast man inte behöver vara där för ens nio bara för att plugga, fint! Nej men måste göra ett "prov" som ska in till nio, så jag och Eve ska väll försöka lösa det, nej nu ska jag gossa ner mig med Robin i soffan!!
☮♥

Du ska bara veta

Idag har jag varit ducktig, räknat matte och läst ur min bok och plockat lite på mitt rum och snart ska jag lägga mig och läsa lite mer i min bok sen ska man väll upp tjugo över fem imorgon bara för att hinna duscha och plocka undan lite mer på mitt rum så jag kan få in den dära jävla 130cm:s sängen någon gång!! Ja nu kanske ni fattar hur litet rum jag verkligen har när jag inte är 100% på att jag får plats med en 130cm säng utan måste flytta ut en massa bara för det och göra om helt, suck!
Nej imorgon ska man förbi vid Robin, få lite extra energi för denna vecka så man kan klara av resten av den hemma (Måste försöka bli klar tills Fredag så jag och Robin kanske kan sova här för en gångs skulle).
Nej ge mig ett större rum nu tack!

☮♥

Tudiluuu

Denna måndag känns onördig (säg någon måndag som inte gör?). Föst har vi resurstid ett litet tag sen mentorstid och efter det lunch/hål på nästan två timmar och efter det ska vi ut i skogen och göra något, underbart i detta väder!! Har iallafall tagit med gummistövlar och regnjacka för jag tänker då inte bli blöt idag det är då en sak som är säker!!
Nej nu ska jag borta tänderna och sen gå till min buss, eller ja, jag ska åka skolbuss till Romme, vilken lyx!!
☮♥

Dålig uppdaterning men vad gör det

Vet att det inte blivit så mycket uppdaterat men har inte orkat och har också haft en massa andra saker för mig!!
Fredagen vart jag kvar hos Robin och hade fredagsmys fast vi gick och la oss rättså tidigt för båda var trötta efter natten som var, sen på lördagen var vi uppe vid nio och satt på hans balkon och drack kaffe, va riktigt skönt eftersom det var sol och så kändes det verkligen som höst, ja, en riktigt perfekt höst-sitta-ute-på-balkon-och-dricka-kaffe-morgon!! Sen drog vi ut och gick en stund och efter det gick vi hem till Billis och tag det lungt innan jag vid två tiden drog mig hemmåt för mina planer var att fixa med pan, fast nej, vart en massa annat iställe, får se, kanske hinner göra nått åt den idag? Hoppas!!
☮♥

Slänger upp lite bilder innan vi drog till hagafesten!

☮♥

Du ser!

Sitter hemma hos Robin, väntar på att han ska klippa klart gräset hos sin mamma så han kan komma hem så man slipper sitta här själv!! Tur att man tog med matteboken från skolan (först låg jag massa tal före & så heltplötsligt låg jag mer än ett avsnitt efter) då kan jag räkna lite så man slipper hålla på i helgen!!
Nej nu ska jag nog först ta en tupplur, skulle va skönt eftersom det inte vart många timmars sömn nattten som var för hagafesten, det var kul tycker jag hahaha ;)
☮♥

Nu ska jag sova!

Klockan är nio snart så ska läsa några sidor i en bok sen sova så man kan hålla sig vaken och igång imorgon för då är det Hagafest! :D Natten som var sov jag jätte dåligt och skulle egentligen försökt sova hos Robin idag men eftersom (utan att jag märkte nått) lyckades slumra till lite två gånger under en film hemma hos Robin idag beslöt mig för att sova hemma så man kan gå och lägga sig tidigt och sova bra för som sagt så sover man alltid bäst i sin egna säng! Nej nu ska jag skynda på så jag får sova inatt någonting, godnatt!!
☮♥

Vad ska man säga?

Nej nu är jag helt jävla tom, helt seriöst och kommer säkert inte kunna sova häller för känner mig inte trött nu så vet inte hur jag ska få detta att gå ihop tills på torsdag för om sex timmar ska jag upp och fixa iårdning en massasaker som ska med... Nej jag pallar inte bry mig om något nu som sagt, känner mig tom, imorgon ska man vara med Robin iallafall, ska bli otroligt skönt att vara med han nu igen!
☮♥

Jo du vet

Ja vad säger man nu då?
Ja nej jag vet inte, ska sova snart, men tänkte plocka ihop lite på mitt rum först eller så får jag göra det när jag kommer hem imorgon så man kommer iväg på den dära förbaskade hagafesten på Torsdag! Har ju redan köpt biljett när vi upptäckte att dom var på väg att ta slut, brottom bråttom (lägg märket till o i ena och å i andra så går det när man inte vet hur det stavas!) vart det då så tog pengar från Evelina, fast hon får ju tillbaka dom för så snäll är faktist jag!! ;)
Fast nu kom jag på, skulle nog vara skönare att sova än plocka ihop lite på rummet så får nog bli så inte inte bli borta allt för länge imorgon!!
☮♥

Och just precis nu...

Klickade jag upp Evelinas blogg och såg att hon har fått svamp och verkar gilla det så nu ska jag verkligen röva med henne ut, någon mer som har lust att hänga på kanske? Någon? Nehe, ni kanske inte tycker det är kul men ni ska bara veta om minan små svampställen jag har, suveränt kul!!
☮♥

Japp det var precis så

Jag hittade en halv påse med svamp idag! Skulle hjälpa min lillebror och hitta mobil men jag fann svamp istället! Mamma och pappa säger att jag är expert på det verkligen!!!!
Sen gick alla andra i familjen så fort jag hittade ett super styälle och kollade efter mig men dom var för sega, hahaha! Nej ska nog försöka få med min vän Evelina på det!
(HÖR DU DET EVELINA, VI SKA PLOCKA SVAMP DU OCH JAG NÅGON DAG!!!!)
skojj!
☮♥

titta upp

Känner att min blogg blir väldigt intressant när jag är sjuk men vad ska jag göra åt det? Nej hemskt, lånade precis ut min mobil till min lillebrorsa för han hade tappat sin när han var ute och gick så nu skulle han gå och ringa hela den vägen han nyss gick, bra jobbat! Fast på nått sett så känns det som det skulle kunna vara nått jag skulle kunna göra, jo inte för att skryta nu men det är faktist sant, sån är jag!!
☮♥

När man är sjuk finns bara en lösning...

☮♥

Fast vi sa att det var sant

Ja idag började men hålla på med epan men efter kanske en halv timme var jag helt jävla slut så då plockade jag ihop och så gick jag in och kollade film och efter den somnade jag... När jag väl vaknade kollade jag febern och den skiten är tillbaka! Fan va sur jag blir... Skulle gått upp riktigt tidigt imorgon och hållt på med den annars var mina planer men känns som nått inte vill att den ska bli klar, fan.
Nej jag vet inte vad jag ska ta mig till med denna jävla (Justja, mamma har sagt till mig att sluta svära, hmm?) förkylning och feber och nu börjar jag få hosta med... Vill bli frisk så jag kan gå till skolan orkar inte va hemma är så tråkigt, speciellt när man är sjuk!
☮♥

Skjut mig i huvudet

Att bli helt genom svettig och slut av att byta sängkläder, hmm ja kanske inte det första man brukar bli... Fan är så tråkigt att vara sjuk! Man kan inte gr nått nästan och man måste vara hemma, blä. Nej ska vila och hoppas man blir frisk, har mindre feber idag iallfall men förkylningen är värre så får se vad detta leder till?
☮♥

Och så hände det som inte fick hända...

Ja nu ligger jag här med feber, sov bort hela dagen efter att jag kom hem från skolan, vid sju la jag mig i ett bad men efter kanske en kvart orkade jag inte (För jag var helt slut i hela kroppen) ligga kvar där konstigt nog så då gick jag upp, letade på nua sängkläder sen satt jag mig i soffan och höll på att somna där med så sa mamma att jag skulle kolla feber och visst så har man fått det så blir hemma från skolan imorgon, tur att man nästan inte har några lektioner imorgon (Idrott och BKF (barn, kultur och fritid) för er som nu vill veta) Sen får man hoppas jag blir frisk så jag slipper ligga här hela helgen, ingat jag vill!
☮♥

RSS 2.0