Kom igen då

Är hos Robin, om någon timme ska jag bege mig till bussen och hem...
Nyss satt jag och Han io varsin soffa med varsin bok och pluggade lite,hoppas man kommer klara av religonsprovet imorgon nu då! Känns som det är så jävla mycket i skolan hela tiden och är inte ett dugg pigg häller, så vet inte om detta kommer gå ihop, hoppas på det iallafall!
☮♥

Något du inte vet

Sitter nu hos Robin även fast jag egentligen skulle sova hemma för så här var det nr jag kom hem...
Jag: Pappa jag har sovmorgon imorgon, kan jag få skjuts?
Pappa: Nej, jag ska sova ut imorgon, du får sova hos Robin...
J: Jaha, men hur tar jag mig dit?
P: Får åka med dina brorsor.
Lite senare...
J: Mamma jag sover hos Robin inatt!
M: Nej det gör du inte alls!!
J: Men pappa sa det, jag har sovmorgon.
M: Men jaha, synd...
Så nu sitter jag själv i hans lägehent och han vet inget, kult!
☮♥

Du var en ängel som försvann...

Du försvann från oss igårkväll, och allt gick så fort men endå inte och kan inte fatta varför, du blev över 100år men vi kommer alltid att sakna dig för du har funnits med oss så länge... Du finns nu öppe bland molen och kommer alltid att vaka över oss, du och Karin. Jag vet att du har det säkert bättre där, men vi kommer endå alltid att sakna dig här.
Vila i frid Gunnel! <3

☮♥

Underbara dröm

Vaknade nyss upp och fick för mig att det var snö ute, jätte mycket, fatta va glad jag blev?! Men sen när man väl kollar ut så kom jag på att det bara var i en dröm som jag hade drömt att det hade snöt som fan, inte lika kul...
☮♥

Detta blev ju bra!

Känner mig helt slut just nu, sitter ensam i Robins lägenhet och snart kommer min pappa och hämtar upp mig då ska jag och han till körskolan och snacka med dom en snabbis ;)
Kan inte fatta att det redan är fredag, denna vecka har gått så jävla snabbt men endå inte... Men ska bli sjukt skönt med helg iallafall!!!!!!
Idag i skolan så pyntade jag, Emma H och Emma E lite på våran avdelning på skolan, vart så fint så, och så kom Ellinore och hon, jag och Emma H satte glitter i håret, gick in på Evelinas Fritids lektion och sjöng en sång så nu har vi tre fått ett speciellt uppdrag av Sucen tills julfästen på barn och fritidspogrammet, kung, HAHAHAHHA!!!
☮♥

run.

Precis gjort mig "klar" trött dsom satan och ska snart sprina iväg till bussen och tur som jag har så är det bad idag, wehååå! Känner att jag kommer somna gott ikväll, haha!! Imorgon ska jag försöka ta mig hem till Evelina och vara med henne och Emma, sköjjsan, och idag ska jag fixa kransar och plocka ihop lite på mitt rum, kul liv man har att berätta om!! Tur att det finns några som verkar bry sig och tycker det är intressant att läsa ;)
☮♥

Jippi

Igår trodde jag att vi hade fått varmvatten hemma men ikke så imorse fick jag kokavatten för att kunna tvätta håret, kul! Och hemma är det svinkallt också, fyfan säger jag bara!! Nu man önskar  man bodde i ett varmt hus som inte är över hundra år... Någon som vill byta?
☮♥

Höger

Sitter ihopkrupen i RObinsoffa, är trött och vill gå tillbaka och lägga mig men skolan väntar, suck... Vill att snön kommer för nu är det bara grått och trist med allt detta regn, blä.
Får se vad jag gr efter skolan, ska kanske in på körskolan och plugga lite om jag nu orkar, måste ta mig i kragen och börja på riktigt nu så man kan bli klar, sköjj!!
☮♥

Tuft

Sitter i sänge och var nyss nere och käkade frukost och fick då till min stora förvåning reda på att just tills idag har jag lovat min mamma att jag ska sitta med henne på en julmarknad, kul! Nja, hoppas man kan få betalt för att sitta där med henne för min ekonomi går inte ihop snart, behöver jobb!!
Underhållande kul.
☮♥

Det bästa för mig

Idag ahde jag en underbar dag med Robin! Det har redan gått 4 månader sen vi vart tillsammans och jag älskar han bara mer och mer, han är den som jag kan vara mig själv med och säga exakt vad jag tycker och tänker, han är den person som förstår mig bäst och med han är jag trygg! <3
☮♥

Lycka mitt i sorgen.

Att komma hem och allt är kaos, dåliga nyheter på dåliga nyheter gör en så less, varför ska detta hända just nu?
Känner mig så less på detta och önskar inte att det finns.
Vila i frid alla ni!

☮♥

Tudilulu

Idag är jag hos Robin, åkte hit direkt efter skolan och kommer nu stanna till fredag/lördag för att hemma har vi inget varmvatten just nu, kul!!
Idag blir det kanske att vara med Evelina och Elinore efter skolan, få se vad vi hittar på, blir nog sköjj. (Nu kan man säkert tolka så att det ska vara irone, men ikke, är sant!)
☮♥

Få det där

Nästan helt igentäpt, fett drygt, men annars känner jag mig fatist mycket piggare än dom senaste dagarna!! Skönt verkligen!! Fundrar på att lägga mig i sängen och kolla på film eller någon serie, får se, orkar inte sitta vid daton, känns drygt just nu fäör är så kallt i vårat datarum för har dörren stängt för att slippa tv ljudet, haha gööd!! ;)
☮♥

Du skulle bara veta

Nyss kom jag hem, vart att stanna hos Robin en extra natt för det blev lite senare än planerat igår... Men idag känner jag mig iallafall piggare än på länge men fortfarnade och trött och slut, tur att man har käkat klart den dära pencelinkuren nu så man slipper det! Även fast hostmedicinen finns kvar så är det ju inget, ähh hoppas på bättring nu iallafall så man orkar med dagarna som kommer!!
☮♥

så de så

Har precis damsugir Robins hela lägenhet medans han har hängt tvätt och diskat, dukrigt gjort av oss!! Ska snart börja fixa mig för om någon timme ska vi åka hem till hans syster och fira hennes man som fyller år och så blir det nog att åka hem idag, få se vad man hittar på då, inte en aning, glo film och inte göra ett piss kanske? Låter bra, vill bli frisk nu!!
☮♥

Lung hemmakväll

Även fast jag stannade så vart det inte det som vi planerade, vi tar nu istället en lung hemmakväll jag och Robin, ingen av oss mår särskilt bra just nu häller så är väll bäst så... Men ska endå bli rätt skönt att bara ta det lungt och imorgon ska jag sova, gött!!
☮♥

Kul detta blev

Sitter ensam i Robins lägenhet, vilket är förjävligt skönt just nu, allt är så tyst och skönt verkligen, får se hur länge detta varar?
Mina planer för ikväll blir kanske inte häller av, tråkigt, bara för min lillebrorsa kan bli själv hemma hela kvällen/natten, kul att får sityta barnvakt kanske, blää.
☮♥

Nått som liknar

Oj jo tjena va duktig jag var, hann blogga i några dagar sen lagt ner det igen... Nej men mina senaste dagar har varit riktigt röriga och jag har varit helt slut, ska nu krypa ner i sängen och sova, fett skönt! Imorgon ska man upp tidigt och första veckan tillbaka efter lov och apu har gått riktigt fort, imorgon är det redan Torsdag, what?!
Nej nu ska jag slänga i mig host medecin, göttans!
☮♥

Den rullade iallafall ett litet tag!

Idag har jag hållt på med in amazon, gick ju som det gick... Aja, jag och pappa ska kolla på den imorgon eller övermorgon efter att jag slutat skolan så får vi se, är iallafall inge större fel på den... Mer än att den inte startar hahah! ;) Nej men felet ska inte vara så svårt så fort vi hittar det för vi vet iallafall vart det ska sitta ungifär under den dära huven!
Väntar just nu på att Robin ska komma hem, han drog nyss över till en polare en snabbis, så får man se, ska åka hem till lilla Långsjön idag, Bara Robin kommer hem och vi får skjuts. Intresant!
Imorgon är det dax för skolan igen, ska bli rättså skkönt på sett och vis även fast lovet känns som det varit för kort, har ju hållt på med amazonen nu mer än halva lovet, suck! Tur att man har lite intresse för bilar iallafall annars vet jag inte hur jag överleft ;)
☮♥

den du

Känner mig riktigt trött och sliten idag, men kvällen igår va trevlig! Och nu har RObin precis stoppat in lasangn i ungnen, mums!! Och jag har en cola i frysen, mer mums!!!! Hahahah! Gött.
Och jävla epan vägrara att starta nu också, sur jag blir... Hoppas man kan byta det som är fel fort så man får igång den igen...
☮♥

Wehåå.

Igår vart jag klar med epan, fast upptäckte att mina bromsljus inte funkade vilket min far var så snäll och bytte sladd till idag!! Så nu funkar allt, fyfan va jag är bra!! :D
Idag har jag varit med Robin hela dagen, och varit in till dokton, så nu hoppas jag på att bli frisk, fast är helt slut i kropp och knopp, fyfan säger jag, huvudet spänner och kroppen värker, så ska sova och  försöka ladda upp mig för att träffa Evelina imorgon, sköjj!!
☮♥

Plötsligt händer det

Har man världens bästa storebrorsa eller? Haha skämtade med han förut att han skulle köpa en lyxshake åtmig när han var på max någon gång, då gjorde han inte det utan köpte en till min lillebrorsa... Då blev jag självklart sur, men idag så kan han hem med en aldelens egen lyxshake till mig, onyttigt med gott haha, Älskar dig min storebror! <3
☮♥

Så skönt!

Nu jävlar, idag har det hänt grejer!! imorgon ska man luftabromsar, sätta på hjul, sätta i tanken och sen ska den firas ner och provstartas, hoppas på det bästa då verkligen :D
Idag lyckades jag Skapa en fontän under huven från bromsoljan, det var ju bra, fast nej... Fyfan, tips är att inte börja lufta bromsar med en kork som inte sitter åtskruvad och i mörker haha ;)
Nu ska jag bara ta det lungt det sista som är kvar av denna dag, eller kväll, poppa popcorn och sova rättså tidigt för är jätte trött, hämskt det där...
☮♥

RSS 2.0