Jag ville gå längre än så

Igår fixade jag in en extra skärm på mitt rum till min dator, äntligen säger jag bara haha! Men är ett problem att musen försvinner och jag letar efter den som en tok och hittar den inte för ens jag kollar upp på andra skärmen och ser den där... Bra jobbat!
Idag känner jag för att bara at det lungt, har varit borta på en massa saker dom senaste dagarna så känns som at detta kan behövas ;) Även fast jag vet att min mamma tycker jag ska fortsätta med mitt rum, får se, kan väll kanske plocka ihop lite iallafall!

☮♥

Man kan ju hitta en massa man glömt av

Så sant så! Fick undan ännulite mera saker idag på rummet och hitta också lite saker som jag helt glömt av! Tex 200 kr (Om du ser detta Evelina, kolla in mellanslaget! Nöjd nu?), två "kortlekar" ("Sanning eller konsekvens" och "jag har aldrig..."), en bra bok jag aldrig läst ut för den glömde jag av och ett minne fullt med filmer jag inte sett än haha. Alltid lika kul när man hittar en massa saker man glömt av, inte för att ni kanske bryr er min endå. ;)
Nej ska lägga mig och kolla på film nu, imorgon ska man till Robin först och klippa han, laga mat och umgås lite för att sen dra till Sporre och fira nyår, trevligt! :)
☮♥

I dag blir min älskling en stor pojk!

Är kvar hos Robin, eller ja, kom nyss hit för vi var hem till min mormor och morfar och käkade kalkon, riktigt gött! Nu blir det väll bara att det ta det lungt skulle jag tro, idag fyller faktist min gammel gubbe 25år, så grattis till honnom! :D <3
Och imorgon ska man vara vid kupolen tio med Eve, kul...
Förra året på mellandags rea med Evelina.... Ja vad säger man, den människan kan hon.
☮♥

God jul på er!

Ja, vad säger man, hade en riktigt trevligt kväll med min familj och Robin igår även fast jag var riktigt trött och jag och Robin gick och la oss innan tolv, men var uppe vid halv åtta, skönt, fast han åkte hem för ett tag sen för idag ska han fira  jul med sin familj.. Så nu ska jag bara chilla och ta det lungt för vi ska inte åka för ens vid tre ungifär, då ska vi hem till farmor och farfar och äta lite och byta julklappar, sen hem till kusinerna och moster och göra samma sak där skulle jag tor och imorgon ska jag vara i tuna kyrka och städa vid åtta på morgonen sen efter det ska jag åka till Robin och fira hans födelsedag om jag hinner, får hoppas det går snabbt att städa ;)
Som sagt, God jul på er alla! :)
☮♥

Det kan vara svårt att bli riktigt nöjd

Idag ar jag in på kupolen ett litet tag med Evelina, sen blev det hem till Robin och kolla på e film och så vidare hem och hjälpt till att städa lite i huset, mitt rum är det inte frågan om, haha nej, får se... Ska snart gå och lägga mig iallafall för lite innan åtta imorgon så ska jag och min mor åka och handla lite mat och sådant nu till jul :)
Och sen åker vi och hämtar upp Robin och så ska han vara med hemma hos oss hala dagen imorgon och sova kvar men han åker på morgonen för att fira jul med sin familj och släckt tråkigt nog :( fast blir att vara med dhan den 25 för då ska hans födelsedag firas! Ska bli kul.
Har föresten klippt mig, eller ja, inte jag men min mor, är riktigt skönt, ser väll ut exakt som förut, fast bara lite kortare och massa urklippt, var egentligen tänkt att spara ut det lite till och så iväg till frisören och klippa det, men mamma klippte min bror (som har nästan samma frisyr som mig)så då sa jag åt henne att hon fick ta mitt år också, perfekt! ;)
☮♥

Bajskallt

Har varit hem till Robin idag, min underbara lilla stjärtnisse! Jag älskar verkligen den mannen av hela mitt hjärta och vill aldrig förlora honom för han är den som fått mig glad och han ser mig verkligen som den jag är och vill inte ändra på något! Helt underbar <3
Men nu sitter jag hemma i vårat kalla hus helt själv, mamma är och skjutsar August till någon fest och ska hämta en julklapp till mig på posten sa hon, hmm.. Fan att man ska vara så jävla nyfiken, undrar var det är! Har aldrig varit så nyfiken som jag blivit dom senaste åren, inte ens som liten haha bra ;)
Min lillebror fick jag skjutsa ner på träning, mamma jobbade, pappa jobbade och August hade inte tid, men hoppas (jag sa iallafall åt henne) att mamma har med sig chips eller något hem, är fett sugen och känner att jag förtjänar det, var ett tag sen tycker jag, eller ja, två veckor men det är ett tag san faktist!!
Nej nu ska jag krypa ner under en filt med en varm vetesäck framför tv så man får bestämma kanal innan mamma kommer hem och gör det, skulle ju vara tragist!!
☮♥

Godmorgon!

Ligger i sängen och vrider och vänder på mig, har legat så här i ungifär en timme nu, är inte trött häller... Men det värsta är att det spökar just nu också... Då kan man ju verkligen sova?! Nej inte precis!
Men ska väll gå upp om ett tag, och duscha, ska inte åka hemmifrån för ens vid 8.30, kul att vara vaken nu, 2 och en halv timme tills man ska åka ungifär, jippi! Ähh får se om man lyckas lura iväg lillebrorsan lite tidigare haha ;)
Kom på att jag ska nog dra ut och sätta i motorvärmaren + kupevärmaren nu så man får det lite gött i bilen till skolan och slipper frysa för det vore ju jätte hämskt!
Och efter skolan ska man in på kupolen med Evelina en stund, jag ska iallafall köpa en födelsedags present åt Robin, han fyller ju år den 26 så, stackarn att fylla år precis vid jul ;)
☮♥

Jag vill bara, bara vara

Internet är knas hemma hos oss, är något problem med Telia tydligen? Aja, det funkar ibland men har inte kunnat uppdaterat något för har inte haft tid eller bra med internet haha perfekt!
Idag har jag varit ute och kört lite med Amazonen, fett sköjj när det är halt och snö, love it! ;)
Sen har jag hållt på med mitt rum resten av dagen, har flyttat lite saker hit och dit och fram och tillbaka och damsugit, slängt undan kläder, och plockat ihop en massa men är inte klar på långa vägar känns det som, för har en massa kvar att köra, allt ska ju ut från rummet så man kan flytta in den nya sängen, är väll därför det tar sådan tid för gamla saker ska ner i flyttkartonger, och saker som ska vara kvar ska ut ur lådor, tvätta lådorna och ner med dom igen, så det tar ju verkligen den tid det tar! Men är ju julstädning, så ska väll bli fint innan jul iallafall hoppas jag och det ska bli skönt :)
☮♥

Can you lie next to her

Känns lagomt bra att det är någo knas med min blogg när jag bloggar från min lilla dator, den vill inte lägga upp inläggen, då börjar internet knasa direkt!
Idag gjorde jag ett nytt matte prov i skolan, hoppas åp g iallafall, men får se hur det går, men man kan ju alltid hoppas, behöver ju bara 8poäng!! Fast sen får man se, kändes som det gick bra, men kanske har gjort helt fel, vem vet? Hahaha nej får se... Tur att en termin med matte är klar, nu har man helften kvar bara! Men ska nog funka ;)
Har iallafall inget nationellt prov om jag inte vill i det vilket jag verkligeninte vill, vem vill det när man inte behöver?!
☮♥

Tokfan

Känns som det är så sjukt mycket hela tiden, alltid är det något som händer, både bra och dåliga saker...
Imorgon ska jag iallafall baka peppakakor med min mormor, göttans! Sen måste jag börja plugga lite matte så att man kommer klara av provet på torsdag så man inte får ett till IG, skulle inte vara så kul. Men det vi gör i matten nu är iallafall lite lättare att förstå så hoppas på det bästa iallafall ;) Hahah nej, jag ska klara av det!!
Jag är ju faktist störs, snyggast och bäst!
☮♥

Seg uppdatering

Men vad gör det? Har iallafall fått tillbaka min mobil som varit på lagning, Igår höll jag på lite med epan, fixade dörren för gick inte att låsa upp eller öppna utifrån på förar sidan, prefekt! Sen var det meningen att hålla på en stund med varvregulaton idag så man kan ut och köra skiten men då kom pappa på att han skulle ju på martch med Alfred, bra gjort! Så blev inget utan blir till veckan isåfall, kul.
Sen igår var jag med Evelina ett tag, vi drog till kupollina är nästan helt panka för tillfället blev det bara att storsa runt ett litet tag och kolla på saker, önskar man var stenrik ibland! Eller inte ibland utan jämt ;)
Och idag ska jag dra hem till RObin och sova där, skönt med lite extra sovmorgon emot om jag skoa sova hemma haha :) Ja vad mer kan jag berätta? Jo justja, ska precis börja plocka undan lite på mitt rum, ska försöka få ut allt, sen in med den nya sängen och så in med nästan allt igen, fast orkar egentligen inte göra det för är så sjuk mycket som ska ut känne det som... Får se, kanske tar det till nesta helg eller nått så man har riktigt med tid på sig! Mitt rum är ju ett min rum så måste ut med allt för att få in/ut sängen hahaha så det ska vara!!
☮♥

Min, ja önskelista eller?

Idag så var det skolan och efter den kom jag inte riktigt hem direkt utan åkte till mormor och morfar och va där ett tag och fick träffa två av mina tremänningar, två små jätte söta tjejer, länge sen man träffa dom så dom hade blivit stora sen sist iallafall! :)
Sen kom mamma och hämtade mig och åkte hem, sitter nu och försöker klura ut en önskelista, drygt nog... Hatar att komma på vad man ska önska... Just nu ser min lista ut såhär:
1. Peace & Love biljett
2. Pengar
3. Stålsträngad gitarr
4. Ett fodral till den
Fin önskelista va? Hoppas den för duga för nu har jag slut på idér, så rolig är jag, vill komma på något nyttigt jag önskar mig, men känner att det kan bli fel om min mamma ska bestämma eller farmor eller mormor haha nej får önska precentkort på sånna saker, smart, nummer fem det där!
☮♥

Fort

Min mamma väckte mig för en kvart sen och har redan käkat frukost och klätt på mig, bra jobbat! Blir till skolan idag, eller ska försöka iallafall, är trött som satan för sov såå himla dåligt inatt! Får iallafall träffa mina fina vänner i skolan och tur är ju det, annars så vet jag inte vad!! ;) Haha nej nu ska jag borsta tänderna, på med skor och jacka och så dra iväg fort som fan till bussen.
☮♥

Hör hur jag tuggar

Ligger i min säng, halsen gör ont som satan nu och huvudet kommer snart sprängas. Jag orkar verkligen inte med detta, får se om man ens kommer till skolan imorgon om det sitter kvar efter sömnen jag snart ska fixa, kroppen helt trött, usch, inget kul, hoppas att det inte är några mer som går runt som jag gör, det tar verkligen på krafterna, men ska bara käka tabletter tills lördag så hoppas det blir bättre efter det annars ska man ju in och göra massa nya prov, kul!
☮♥

Det kunde ju gått lite bättre...

Just nu känns skolan så dryg och så onödig, är allt för mycket att göra och jag är inte ett dugg pigg på det, finns en massa anledningar, hoppas det blir bättre, orkar inte med detta...
I övermorgon ska jag berätta en mys som ska låta trovärdig och kunna den utantill med talspråk sen på torsdag har jag täckenspråksprov och sen har jag ett matte prov som ligger och väntar och nästa torsdag har jag ett nytt matte prov och så är det några uppgifter som ska in, drygt, blir verkligen galen just nu även fast det inte låter mycket men känner att jag kanske inte längre kommer klara av detta, trodde tvåan skulle bli enkel, men ikke sa nikke.
☮♥

japp

Är hos Robin, blir en natt extra så man får sova lite extra när man väl har sovmorgon, skönt! Idag har vi varit ute och käkat med hans mamma och kollat film hela dagen, ingen av oss har orkat gjort så mycket mer för ingen var så pigg...
Blir nopg en till film sen sova!!
☮♥

trött

Vaknade tidigt idag, för redan vid 19-19.30 så låg jag i min säng och sov. Va helt slut igår, får se hur det blir idag va tänkt att käka och ha film mys med Robin men får se om jag orkar sitta uppe... Hatar att ta tabletter och va sjuk, blir alltid lika trött och slut då, segt verkligen!
☮♥

trött

Vaknade tidigt idag, för redan vid 19-19.30 så låg jag i min säng och sov. Va helt slut igår, får se hur det blir idag va tänkt att käka och ha film mys med Robin men får se om jag orkar sitta uppe... Hatar att ta tabletter och va sjuk, blir alltid lika trött och slut då, segt verkligen!
☮♥

Hoppas det blir annat snart

Denna dag blev inte alls som jag velat, jag kommer få ig-varning i matten och läkaren vet inte vad jag har för sjukdom så nu går jag på antibeotika istället, kul! Fast nej...
Så nu får jag inte vara med på idrotten, gå längre promenade och ska ta det lungt, men skolan måste jag till, kommer bli helt jävla slut, men hoppas detta hjälper nu.
Sjuksyster tog an massa blodprov så har ont i armen och jag hatar nålar och så en tops rakt ner i halsen och en rakt upp i näsa, så underbart, hoppas det var värt besväret! Annars vet jag inte vad jag gör!! För proverna som dom kunde kolla upp direkt visade nada, sån tur har jag! Nej usch vill verkligen bli av med detta nu, har gått i nästan två månade med skiten och det gör mig helt knäckt och slut...
☮♥

RSS 2.0