Du skulle bara veta

Igår och idag har jag gått till skolan 'även fast jag haft ont i halsen och täpt i nästan som fan och så har man efter bara ett litet tag haft ont i huvudet, inte såndär huvudvärk som gör JÄTTE ONT utan såndär huvudvärk som finns där lite smått och blir värre vid höga ljud, starkt ljus och det känns som att feber är på väg? Ni fattar väll nu exakt vad jag menar? Eller inte... Ähh jag förklarar alltid fint! Det jobbigaste är väll inte att va i skolan endå när det är så utan det är när man väl kommer hem och är helt döende. så jävla drygt det är!!!!!! Nej nu har jag lega i sängen sen jag kom hem (tio över fyra) och gjort nada, ska nog ner och tääänk om man har fått det och går till skolan eller ännuvärre, smittar någon, för bryr ju mig å mycket om mina klasskamrater ska ni veta så inte dom blir sjuk och måste vara hemma och missa massa!! *host* Jo men visst, låter fint det där, jag är en fin person, innerst inne!
☮♥

Jo men du vet att

Vänta, vänta och vänta, finns det någo tråkigare? Finns det säkert men inget jag kan komma på nu iallafall... Så har jag hicka också, kan inte klockan bli tio i så man kan få gå till jävla bussen någon gång? Nja tror inte det... Jävla hicka fyfan va störande och tandkrämen vi hade smakade urk, eller den var rättså god men eftersmaken är urk! Nej fan va jag ska klaga på allt idag! Fast jag är egentligen inte sur, bra där!! Jag är bara på gnäll-humör och så är jag glad, bra kombination!!
☮♥

Fantasi

Jag har inte gjort någonting idag, eller där ljög jag för har plockat ihop lite på rummet sen har jag nästan inte gjort någo mer, kul va? Eller nej... Hmm ja vad vill ni veta?
Jo justja, mamma håller på med thaimat nu så jag sitter (även fast jag är super hungrig) och bara väntar på att vi ska käka även fast det kanske inte blir för ens om ett bra tag, "den som spar han har" sa jag och kommer få ner lite extra mat i magen sen ;)
☮♥

Hösten hittar hit igen

Sovit hos Robin natten som var, riktigt skön att va med varandra igen och att han inte är någo sjuk längre! Imorgon ska jag försöka städa mitt rum och bara ta det lungt, är helt slut, va det redan när jag kom hem till Robin igår så sov middag där, skönt! Nej sitter och fundar på om man ska sova, skulle va riktigt skönt just nu, fast kommer nog inte somna, skönt att riktiga skolan börjar på måndag igen! Så jävla underbart att ha nått att gå efter och slippa alla tider man inte har en aning om, blää.
☮♥

Det är bara jag kvar nu förutom monstren

Sitter ensam hos Robin, han drog precis över till Billis och lämnade nycklarna till Robins bil, men snart kommer Eve hit, eller ja, det är vad jag tror iallafall, hon sa då det, men får se hur länge hon stannar ;)
Nej nun ska jag ha så kul för mig själv i en hel stor tvåa MOHAHAHHAHA!!
☮♥

Här har ni mig och jag blottar mig själv, jag visar mig som den jag är

Mitt liv har nästan jämt varit som en promenad i skogen, du går på en stig men kommer plötslig till ett ställe där stigen delar sig och du måste välja en av dom andra stigarna sen så går du vidare till nästa och nästa ställe där stigen delar sig och man måste välja... Och ibland vet man inte vad man ska välja eller vart man ska gå...

Men när jag började gymnasiet i ettan så bestämde jag mig "Nej nu ska jag bara välja rätt stig" Och det tycker jag att jag gjort, jag har blivit mer öppen om vem jag är för andra men problemet är att ibland vet jag inte vem jag är... Jag är inte som andra riktigt, för mig började det tvärt om kan man då säga...

I lekis så var det enda jag gillade tjejer (gillade dom mig tillbaka på det settet? knappast...) och brydde mig inte i killar mer än som kompis... Och ALLA tjejer i min klass var tillsammans med en kille samtidigt då, förutom jag, jag var varken avundsjuk eller brydde mig...
Men sen gick det snett, jag lärde mig "Det är 'fel' när tjejer gillar tjejer och killar gillar killar"... Så jag motade bort mina tankar på tjejer och sa åt min kompis att fråga chans på en kille så att jag kunde visa att jag också var "normal"... bullshitt.

Sen inte för ens jag gick i 7-8 och jag kände en stor lust för tjejer igen började jag tänke "Vem är jag egentligen?"

Det är nått jag tänker än idag, men jag säger att jag är "bisexuell", men egenligen vet jag inte för skulle vilja kalla mig för "queer" för det känns så mycket mer rätt... Men saken är den att det känns så mycket lättare att säga bisexuell, för hur många vet vad queer egentligen är? Det är inte så vanligt och det är nått som berde tas upp mer, precis som alla andra sexualliteter!!

Nej en sak vet jag iallalfall, jag är mig själv och inte som alla andra jävlar som inte vågar, jag går mot strömen bara för att det är vem jag är och det är nått jag alltid gjort, för en sak vet jag, det finns iallafall några riktigt vänner där ute för en och dom kommer finnas för mig vem jag än är så länge jag är mig själv!
☮♥

Döda döda döda

Skolan idag var egentligen vädelös, vi gjorde inget alls där... Eller jojustja, jag hade ju matte pep i en kvart! fast självklar så var man tvungen att va i skolan mellan 9-12.30 ungifär, bra tänkt där!!
Sen va man hem till Eve i kanske 1-2 timmar så åkte man hem men kom inte hem för ens halv fem, mystiskt? Nej faktist inte... Gjorde massa ärenden på vägen hem också! Sen vid sen drog jag hem till Linn och va med henne och Nico i någon timme och kollade på filmklipp vi spelat in, det roliga är att vi tänkte göra en mordserie eller nått liknade och Nico och Linn (Speciellt Linn) är seriösa på närstan alla klipp medans jag inte kan hålla mig för skratt på nått... Jadu, dom trodde väll det skulle bli nått stort och proffsigt av det?! HA!

☮♥

Tänkte muntra upp detta väder med färg på mina kläder!

(Lägg märket till att rubriken rimmar!!)
☮♥

Nu kommer ett sånt där super intressant inlägg

Ja här sitter jag, sitter här ja det, det gör jag! Fast nej... Eller jo, här sitter jag men nu ska jag ge mig det bryr ni er inte i... Eller vad vet jag? Kanske finns någon super staker som bryr sig super mycket!!
Funderar på att gå och lägga mig snart... Och ja, klockan är bara nio men morgonen som var så började Robins grannar sitmma i lägenheten och Robin själv försökte gosa och puttade på mig medans jag försökte sova, ojojoj va drygt (klockan tio gick jag upp efter attt Robin skrek och hoppade på mig) var uppe sååå tidigt!! Fast egentligen nej.
Nu håller jag och Robin på att planera att jag ska bo med han i en vecka, (undra vad mina föräldrar säger??) och slår vad om vem som kommer gå vem mest på nerverna ch såklar kommer vi jävlas med varandra bara för att den andra ska irritera sig, snälla vi är!! Men älskar varandra så är lungt :)
Nej tror faktist jag hörde min säng ropa, Hoj!
☮♥

Och där gick min buss... Fast ne...

Första dagen i skolan idag, funkade väll bra!! Känns inte som man haft något sommar lov och varit ifrån klassen i nån månad!! Jag såg att jag hade ett bra schema igår man när jag väl börjar tänka på när mina bussar och sånt går så upp täcker jag att Måndag-Onsdag så måste jag vänta på buss i minst en timme, Torsdag Så hinner jag inte med någon buss alls till mig (Super!!!) och fredagar så måste jag vänta i mer än två timmar på buss.... Livet är underbart.
☮♥

Nu kör vi!

Skruvat lite med bakaxeln och nyss käka pankakor, nu sitter man och väntar på att pappa ska komma hem så man kan få lite hjälp och sen ikväll så drar man hem till Robin och sover där, så skönt att få vara med han igen :)
Sen så ska man traska till skolan med Eve imorgon, och efter skolan så ska vi till Friskis och Svettis och fixa kort så vi kan gymma, springa och springa lite där under ett år, ska bli skit skönt och nyttigt som satan!! Känner att jag verkligen kan behöva detta och är skönt att man går med en polare så man verkligen blir att hålla igång och inte bli lite halft om halft, nej nu jävlar!
☮♥

Ut ur mitt hus!

Idag tänkte jag att det skulle vara en sådan där skön dag då man skulle få vara ensam hemma aldelens själv med pappa och skruva med epan! Men... när jag väl kom ner så satt mamma i soffan, min dag är förstörd!! Eller okej det är den inte, men kommer inte bli samma sak när hon är hemma.. Hahaha elak jag är men det är faktist sanningen!
Nej nu ska jag ta mig upp ur sängen igen, få nått i magen och försöka få fram lite värktyg och hålla på med bakaxeln så epan kan börja rulla någon gång!
☮♥

På ett sett som bara någon kan

Idag fick jag nog det bästa besöket på jobbet, Robin kom dit och har ju inte träffat han på en vecka, gissa om man vart glad? Jo verkligen men tyvärr så var han tvungen att åka vidare nästan direkt och inte fick man pussas häller för han inte ska få någon inflamation (han har skärt upp halsmandlarna) och bli jätte sjuk igen! Nej blir kanske att sova hos han på Tisdag innan skolan iallafall, mys! :)
☮♥

Sista jobb dagen.

Känns lite tråkigt att det är sista jobb dagen idag, tio minuter kvar, sen är det skolan som gäller, vilket jag faktist för första gången i mitt liv verkligen saknar och längtar till på ett sett jag aldrig gjort förut!!
Ska iallafall bli skönt att komma tillbaka till rutinerna i skolan och komma bort hemmifrån lite mer!
☮♥

Innan jag kände dig

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade nåt gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det rår jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar
Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig
☮♥

Vilken sista lördagskväll innan skolan...

Vart inte alls som planerat från början då jag, Eve, Robin och Eves kille skulle hitta på nått, nej vart inte häller Björn Rosenström i Säterdalen, vart inte häller jag, Eve och hennes kille som skulle hitta på nått utan jag blev hemma så skojj det här med att bo på landet och inte ha någon skjuts!! Älskar det!! Nej men tvingade pappa att skjutsa mig till affären (Fast va ju jag som fick köra?) så jag kunde köpa godis och dricka, blev iallafall nått, och godiset var det halva priset på och gottegris som jag är (Även fast jag nästan aldrig äter godis längre) Lastrede en hel påse full, pappa betalade det också, lyx!!
Fast när jag tänker efter så kanske jag ska sova snart, är fett trött och känner inte för att göra nått när allt var inställt i sista sekunden för mig.
☮♥

Film, film och åter film

Det är vad mig dag består av, hej!
☮♥

Slänger upp en bild på min nya frisyr jag klippte idag!!

☮♥

Hallå i mörkret!

Nu ligger jag här och vänder och vrider på mig och somnade vid ungifär elva nu är jag klar vaken... Eller ja, jag är igentligen super kissnödig men avväger att inte gå på toa för...
1. Jag är mörkrädd.
2. Jag är mörkrädd.
3. Jag är mörkrädd.
Jag har alltid varit det och kommer nog alltid bli, nej fyfan va jag är rädd för mörkret, speciellt när jag är själv... Och speciellt på nättern! Eller hemma hos Robin påväg till hans toa när det är mörkt för i hans hall är det verkligen kolsvart!!! Gaaah.
☮♥

Så här kan man ju se ut när man gör ren bakaxeln

☮♥

För stark hallonsaft

Ja det är var jag har i mitt glas brevid mig, bara blivit några små smuttar på det, var perfekt först men sen sabbade jag det, bra Elvira!!
Just nu snackar jag med Robin, saknar han verkligen men tyvärr är han sjuk, men på bättringsvägar iallafall! Får hoppas han blir frisk snart så man kan ses (Jag vägrar bli sjuk nu precis när skolan ska börja eller ja, om en vecka)... Kom på nu att vi inte träffats på 5-6 dagar men känns mycket längre speciellt när man saknar någon riktigt mycket!
Ska iallafall vara med Eve och hennes kille på Lördag så får en dag att ha nått att göra på iallafall, imorgon blir det bakaxels rengöring igen och lackning, lite segt... Men måste ju ha nått att göra iallafall.
☮♥

Mamma står vid spisen med en kastrull som låter...

Jag: Vad blir det för mat?
Mamma: POPCORN!
(Med ett sånt glatt ansikte hon bara kan)
☮♥

Prickar överallt

Ja om folk skulle se mig när jag höll på med bakaxeln idag skulle nog vissa börja skratta riktigt rejält, skyddsglasögon sen helt prickig i resten av ansiktet och så skitig om hela armarna! Så snyggt! Nej men funderar på att hoppa ner i ett bad sen! Fast får se... Ska ju hålla på med samma sak imorgon så känns lite onödigt så kanske bara blir att duscha av sig endå? Hmm...
Nej men nu är det bara rengöring innuti bakaxel, lacka en gång till och så svettsa ihop lite saker sen ska den bara hamna på plats, får hoppas man snart blir klar! Happy!! :D
☮♥

Lovers like me we don't fall from the tree!

Känner att mina ögonlock börjar bli tunga, funderar på att lägga mig och invänta sömnen nu, så underbart! Min mamma gick precis och la sig hon nu så finns ju ingen att snacka med för alla andra är borta, dystert, känner mig helt ensam! Buhu stackars lilla ensama mig!! (Nu ska ni verkligen tycka synd om mig!)

☮♥

Det kan man aldrig ändra på

Slutar om ungifär 15-10 minuter (y) då ska jag ta min cykel och cykla hem i detta fina väder! Nej man saknar värmen lite just nu, fast vintern får gärna komma för mig!! Nej det jag vill nu är att ka hem och baka negerbollar eller kladdkaka, kladdkaka är ju så mycket godare men vet inte om jag får, men får se, är så jävla sugen på nått rikitgt gått just nu!
Och märkte precis att detta inlägg började handla om massa saker utan anledning, kan ju också bertätta då att jag åt makaroner och köttbullar till lunch och jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och den stol jag sitter på är inte så skön men men jag får pengar för det!
Mumsmums!
☮♥

Skolan börjar göra sig påmind

Ligger i sängen kan verkligen inte sova för är pigg, var samma vid sex i morse fast lyckades somna om, undra om hjärnan börjar ställa i årdning sig med sömnen annorlunda bara för skolan börjar snar eller vad kan det vara? Nej jag vte inte, kanske är för jag gått upp tidigt dom två senaste dagarna? Nej jag vet faktist inte och det gör inte ni häller! HA.
☮♥

Kul att Fecbook använder både lite Svenska & Engelska!

☮♥

The cave.

Idag har man hunnit med en massa känns det som och klockan är bara sju, känns verkligen som den skulle varit mer!! Nu planerar jag att bara kolla på film resten av kvällen, kanske städa lite på rummet, får se hur det blir med det... Annars får man väll försöka lite imorgon när man slutat eller om man vaknar tidigt? Hmmm... Fan att man ska ha så lite tid att göra saker nu innan skolan börjar!
Nej nått jag vill ha mer av i nu läget är tid och nått jag vill ha är en fixad bakaxel till min Amazon, skulle göra så jävla stor skillnad i daxläget!
☮♥

Jobb, jobb, nej chill va det!

Bäddade precis ihop sängen (Nått jag inte brukar göra, iallafall inte noga!) och slängde mig själv uppe på, idag skulle jag dra och ränsa rabatter och sen städa på mitt rum efter det men då kom pappa på att iställe för att åka vid 10 som det var bestämt så åker vi vid 13 istället och nu orkar jag inte städa mitt rum och om ungifär tjugo minuter så ska jag gå och börja fixa lunch, hmm är inte hungrig egentligen men känner att äter jag i9nte innan jag åker så kommer jag dö av hunger innan jag är klar!! Hahaha nej, äta bör man annars dör man.
☮♥

Mina planer (om det inte regnar)

Imorgon ska man ränsa ogräs hos mormors kusin...
På Onsdag ska man jobba...
På Torsdag-tisdag (Utom Söndag) fixa med epa, hoppas det inte regna allt för ycke så man hinner nästa klar till skolan börjar iallafall och slipper vänta yttligare några veckor eller månader!!!
Känns som jag inte kommer hinna med några kompiasr eller någon pojkvän innan skolan börjar och är mer än en vecka kvar, precis vad jag önska mig!!
☮♥

Hoho

Här hade jag tänkt lägga upp en massa bilder på klder jag köpt/fått hem idag! Fast så blir det inte för jag orkar absolut verkligen inte lägga in bilderna från kameran till daton så ni får inga bilder, HA! Nej oj vad ni bryr er nu känner jag! Men detta är min blogg och jag estämmer vad som ska skrivas och vad som inte ska skrivas här och vad ni måste läsa om när ni kollar in här så HA på er igen!!
(Det var inte kläderna jag köpte men tack endå Nico!)
☮♥

Hmm godnatt eller vad säger man?

Fick precis ett sms av Eve att hon skulle sova nu och då kom jag på, kanske lika bra att jag med gör det, och då undrar ni säkert varför?
Jo för klockan kvart över sju åker jag hemifrån imorgon för att åka med mamma som ska till jobbet och släppa av mig vid Eve... Varför så tidigt tänker ni säkert då?
Jo för att annars kommer jag inte in till Eve för ens vid två (om jag inte tänker cykla i regn) Men vi ska in på kupolen på förmiddagen så då måste jag dit tidigt!!
Sen vet jag inte hur jag tar mig hem men det var ju en annan femma haha ;)  nej men ska upp om ca 8 timmar så vill helst sova så man orkar med att ta hand om en sådan som Eve på kupolen ett tag!
☮♥

Telefonen ringer...

Mamma: Hej, jag kommer inte och hämtar dig!
Jag: Nej det har du inte sagt häller?
Mamma: Nej jag vet man pappa sjickade med mig saker...
Jag: Va vadå för saker?
Mamma: Nej jag vet inte men jag hinner nog inte hämta dig iallafall!
Jag: Men du sa det och är inget vi estämmt häller så är lungt..
Mamma: Jaha men jag hör av mig om jag skulle hinna hämta dig fast det tror jag inte...
Ibland undrar man om hon är väldigt pratsjuk eller vad det är...
☮♥

Tio minuter kvar nu, sen hemfärd!


☮♥

Klirr i kassan!

Fick nyss ett samtal från min mor om att jag ska få ränsa lite rabatter hos min mormors kusin med rätts bra betalt i timmen, klart man tacka ja för lite extra pengar är ju alltid kul! ;)
Nej nu ska jag fortsätta att jobba och vänta in folk som aldrig kommer!! Ha det kult.
☮♥

Hickhick på er allihopa!

Tre jobb dagar kvar, denna dag, Onsdag och nästa söndag... Känns lite tråkigt men endå skönt och som att det verkligen gått fort och man inte alls varit där så mycket!
Menmen har hicka som satan, så jävla drygt! Och inte nog med det jag låter ju som inåthellvete när jag hickar och allt blir extra tyst när jag gör det, undra varför? Nrj borde finnas någon medicin? Och vad kommer ens hickan ifrån? Varför får man den egentligen?? Nått jag fundrat på rätt länge... Någon som har den blekaste arning?
☮♥

Men när längtan blir till gråt

Jag är inte den som tar några tabletter i första hand, utan jag tar när det verkligen gör ont men när man har så ont att man inte kan stå/ligga/sitta utan att man tror man ska dö av smärta så är det lite värre då tar man gärna nått! Vet inte vad det är men kom efter att jag komit hem från Robin och så käkat, fyfan va ont det gör! Obeskrivligt verkligen!! Hade iallafall trevligt igår då vi va med hans polare och chillade lite :) Nu ligger jag i sängen och hoppas på att all smärta snart ska försvinna och slå på en film, göttigött!
☮♥

Hur ska det gå?

Gick upp en timme för tidigt (y) Nu sitter man här, klar en timme tidigare, ducktig man är ibland! Aja är trött som få å så vidare...
Kom att tänka på en sak, när det varit vinter och går till sommar så slutar man ha jacka och massa kläder på sig vid ungifär 15-20 grader medans nu när det går från sommar till vinter så sätter man på sig en massa kläder när det är runt en 15-20 grader och ändå "fryser"??? Varför är det så egentligen? Hmmm.... Någon som har ett svar?
☮♥

2 Dollar på flickan!

Imorgon går man upp tidigt, eller ja, senast halv tio, VILKET ÄR TIDIGT! Sen så åker man med mor (Har blivit förjuden att kalla henne morsan) och hennes kompis ner till Romme där jag tar bussen hem till Robin så får vi se vad vi hittar på men på kvällen drar vi nog hem till någon av hans polare iallafall :)
Nej nu ska jag upp och lägga mig, har sett filmen "Sanningen om rödluvan" Tyckte inte den var någo bra, fast kanske bara var jag, vart inte så insatt i den häller, nej den var inte bra, känndes som man fick höra samma sak om och om igen bara lite olika vilket var drygt!! Ähh men va fan nu ska jag upp innan ögonlocken sluter sig här nere vid daton!!
☮♥

Ett steg fram, två steg bak...

Just precis så kännd det nu nör jag håller på med epan, började vid en ja vad kan klockan varit? Tio kanske? Så har hållt på med skiten hela dagen, och ska fortsätta nu för har bara käka lite, blir så jävla trött på den så iblan funderar man på att slänga den på skroten eller vad fan som hälst, kanske låta en pacman käka upp den? Bara man slipper se den skrothögen!!
☮♥

Frukost med varmt te på altan i höstkylan!

☮♥

Bättre nu!

Känner mig bättre nu faktist, fast har fortfarande lite ont och har kvar att det känns som jag vill spy (bara för jag hade så ont) Men är skönt, imorgon ska mamma köpa hem proviva åt mig och så ska man se och hoppas på att det inte kommer tillbaka så man pallar med Fredagen och Lördagen ;) Nej men ska nog gå bra, nu ska jag försöka sova lite så man kanske kan försöka hålla på med epan lite imorgon så man kan komma någon stans!
☮♥

Kurar ner mig i sängen under täcket

Satt på jobbet och Robin var där, och helt plötslig fick man as ont i magen och det knep som fan, va meningen att man skulle hem till han efter men ikke sa nikke, min mamma kom ner med värktabletter men det gick inte över så jag drog hem efter jobbet... Men va sjukt skönt att ha han där undertiden man jobbade och hade så piss ont! Han gjorde verkligen så man orkade och kännde mig fett elak när det blev så men va kan man göra åt det? Nu har jag tagit några magtabletter så får hoppas på bättring så man kan göra något än gå och ha ont. Aja får träffa Robin i övermorgno igen så är inte så länge, happy!!! :D
☮♥

Jag tänker tillbaks

Ligger i sängen, kan absolut inte sova för har massa tankar som far genom huvudet, speciellt tankar från när jag var lite, då mina bästa vänner var mina brorsor och en kille som heter Robin... Tänk va lite man visste om livet då? När man tyckte att det var spännande att cykla ut på "stora" vägen dit man absolut inte fick cykla (ca 100meter från huset), och dom gånger man bara klättrede högre och högre upp i träden för att bevisa att man var modigast fast man egentligen var fett rädd för att ramla ner (Iallafall jag som är skit höjdrädd). Minns också dom gånger jag och mina brorsor spelade fotboll, jag och storebrorsan mot lillebrorsan så rättvist tyckte vi! Oh dom gånger då man lekte tjuv och polis eller krig och var livrädd för att åka fast eller bli skjuten, hur man kännde det dära pirret i magen när man såg "fienden" och skulle springa fram! Minns också alla våra lekar i sandlodan, för det mästa var det en rallybarna men det var också bondgård och byggarbetsplats, älskade att leka i sandlådan verkligen när jag var lite!!!
Och det jag blir att tänka på nu, varför slutar man lek? Eller iallafall leka på det settet som man gjorde när man va liten? Hur kan man egentligen växa ifrån nått man en gång älskade att göra och tyckte var super kul? Varför blir det egntligen så?
Kommer alltid älska er två!!
☮♥

Just my luck...

Jag och pappa hade precis fått fram allt och skulle börja fixa med bak axlen och vad händer då? Jo det börjar regna och när jag går in och kollar vädret så ska det regna hela dagen?! Nu är jag sur som fan... ÅHHHHH jag vet inte vad.... blä.
☮♥

Härligt att ses snart

När man får reda på att man ska träffa sin älskling på Onsdag istället för till helgen känns det riktigt bra! Robin är den som fått mig att bli gladare och han är verkligen en sån preson som man kan snacka om allt med. Innan jag träffade han trodde jag verkligen inte på körleken  "okej att man kan gilla en person men aldrig älska någon på det settet" det var mina åsikter men jag gillade Robin som preson första gången vi sågs men tänkte inte alls på han som någon kärlek eller så utan tänkte mer "han skulle va trevligt att bli polare med" och så blev det inte, utan han visade mig kärlek igen, nått man verkligen saknar när man väl känner det!
Älskar min Robin mest av allt <3
☮♥

Kanske bli en orm sen?

Resultatet efter att legat på en flytbrygga i över två timmar är flera sånna flagnor från min rygg!
☮♥

Jag gick längs en stig, en vacker dag...

Va med Evelina idag, roligt att träffa den tösen igen för var mer än en vecka sen sist! Vart massa fula bilder, skratt och så donken, mums! Kom precis på att det är bara när jag är med Eve som jag käkar donken nästan? Undra vad dettta kan bero på egentligen? Hmmm...
☮♥

Tiden går för fort nu...

Jag: Ja men det är ju nästan en månad till skolan börjar ju!
Eve: Nej, det är väll bara två veckor ungifär?
SHITT!!!!! Min epa står fortfarande utan bakaxel... Och jag har bara denna vecka och så nästa vecka på mig nästan!? Kunde inte någon sagt det till mig lite tidigare? + att denna vecka har jag bara imorgon och på torsdag tid att hålla på att fixa med den, jo men du är ju sååå duktig Elvira att komma på detta nu! Nej fan idiotiskt.... Får kanske ta och försöka ta hit Robin någon dag nästa vecka och ttvinga ner han under bilen med mig ;)
☮♥

Jobb sen vart det mys i soffan med Tjabo

☮♥

Ensam i sin säng igen

Ligger i sängen nu, är för jävligt skönt för är riktigt trött nu!! Fast jag saknar Robin sjukt mycket, för nu kommer vi inte ses på en vecka iaf för han ska hålla på och jobba vid hans sommarstuga :( Men kommer nog gå fort tills dess endå för imorgon jobbar jag och på måndag ska man träffa Evelina och sen ska man försöka ragga upp Linn och träffa henne som det varit snack om hela sommaren hahaha ;) Sen är det ju jobb på Onsdag igen... Nej men som sagt, kommer nog flyta på rätt bra får man hoppas även fast man saknar sin älskling redan nu jätte mycket!
Nej fan nu ska jag leta på någon bok och försöka läsa lite så man kan somna, skulle va sjukt mysigt för var länge sen och man sover skönt efter att man läst lite tycker jag ;)
☮♥

Vakipaki!!

Klockan är halv fem och för bara en liten stund sen gick jag och Robin upp... Ducktigt!! Ska snart dra till Billis och käka pizza sen blir det nog hemfärd för mig... Hahaha igår hade man iaf kul, va ute i Skenshyttan med hans släckt och några till och drack lite, fat sen drog jag Robin och Billis hem till Billis oh chillade lite och satt upp en projektor, fett stor :D HAHAHHA!!!
Nej nu ska vi dra vidare!
☮♥

Alltid lika svårt för mig

Nu sitter man här och kollade precis upp vädret för ikväll och imorgon och får ett problem, vad fan ska man ha på sig/med sig? Jag hatar det när det står att ikväll ska det bli kallare och så regn men imorgon strålande sol och varmt? Och mitt enda par med halv långa byxor ligger nu i tvätten, får hoppas på att dom hinner torka innan man ska dra? Hahahaha vilka i-landsproblem jag har verkligen!! Nej men va fan, nått måste ju vara svårt här i livet, även för den bästa (Jag) ;)
☮♥

Avis

När man ser en massa om Pride och att en massa polare är där så känns det fan sorligt att man själv inte är där, var ju egentligen meningen att man skulle ta sig dit med en polare snacka man om för någon månad sen men så vart det inte... Och läste nu att man inte ens kommer in i parken efter vissa tider om man är under 18? WTF!? Aja tur att man inte åkte endå haha ;)
Och sen får man ju hända med Robin till Skensta imorgon på kräftskiva tror jag med hans släckt, trevligt :)
☮♥

Skönt

Sitter ute på Robins balkong, snart blir det nog in och lägga sig, fast vi är väll inte riktgt trötta så får se när det blir... Va iaf riktigt skönt att sitta ute för är inte kallt eller varmt, utan svalt hahaha skönt !!Ähh men fan snart borde det bli sängen, eller fan känner att jag är lite hungig?! Hmm...
☮♥

Se just det där

När jag precis skulle åka till Evelina idag så kom morsan på att pappa hade ena nyckeln till bilen som var hemma och min storebrorsa hade den andra och båda var på jobbet... Kul!! Nej verkligen inte!! Aja blev en chill dag i hängmattan nästan hela dagen hahaha ;)
Imorgon drar man och jobbar så kommer Robin till jobbet och gör mig sällskap lite, skönt att slippa sitta själv!! Sen ska vi nog hem till han, ska iaf sova där så får se vad vi hittar på? Nej nu ska jag glo film hohoho va roligt!
☮♥

Blästra, slipa, spackla, slipa, måla, måla, måla

Ja det är vad min dag bestod av! Kul va? Jo faktist för idag rullade det på riktigt bra! Och det är sånna dagar man vill ha hela tiden, dagar som går exakt som man ska och det bara rullar på! Så satt ute i solen hela dagen och sen vid fyra drog man ner till badet och tog sig ett dopp med lillebrorsan och hans polare, fast var bara det att vi fastnade ute på flytbryggan där vi snackade en massa och så låg jag på mage... Kan säga att min rygg verkligen är röd nu, fast min mamma säger ju att jag passar i rött så varför inte??
Nej fyfan... Imorgon funderar jag på att fortsätta, eller iaf lacka klart det sista jag påbörjat och sen kanske dra upp på Apberget och hälsa på Evelina en sväg :) Super!
☮♥

RSS 2.0